o titul, 38. kolo
24.05.2009 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Celtic FC - Heart of Midlothian 0:0

Celtic ligový titul neobhájí, v posledním zápase sezóny sice jen remizoval 0:0 s Heart of Midlothian, přesto ani vítězství by mu nestačilo ke skotskému titulu. Zatímco Rangers se radují, tento rok zbyly oči pro pláč fanouškům Celticu.

Celtic šel do zápasu s vědomím, že musí získat tři body a doufat v zaváhání největšího konkurenta, Rangers. Oba celky překvapily už před utkáním, za Celtic totiž místo Naylora nastoupil O'Dea a na druhé straně odcházející oporu Bruna Aguiara nahradil David Templeton. Celtic měl po celé utkání převahu, své šance však zahazoval.

Velká příležitost byla k vidění hned na začátku utkání, když pokus Browna vyrazil Kello a McDonald neuvěřitelně přestřelil. Brankář hostí musel zasahovat i po střele McGeadyho, míč se sice otřel o brankovou konstrukci, zamířil ale mimo. Bývalou oporu Vítkovic otestoval i Nakamura, na dorážku nikdo z jeho spoluhráčů nedosáhl. Japonský záložník se o chvíli později pokusil přelobovat brankáře Hearts, ale marně. Hearts měli jen ojedinělé šance.

Krátce před poločasem střílel Elliot a i když míč přes Boruce prošel, odkopl ho Caldwell. Celtic se o poločase dozvěděl, že Rangers vedou již o dvě branky, což dost možná poznamenalo druhou polovinu. Menší šance měli McGeady a Brown, nic významného se již nestalo. Druhou půli rozkouskovala střídání a po zjištění, že Rangers vedou o tři branky, se zápas dohrával v poklidu.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele