základní část, 27. kolo
28.02.2009 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Aberdeen FC - Kilmarnock FC 0:0

Aberdeen hrál i přes velké množství gólových šancí s Kilmarnockem bez branek. Blíže k výhře byli hosté, ovšem Brysonovu střelu zastavila ve druhé půli tyč.

Vidal mohl v 19. minutě poslat domácí tým do vedení, ovšem střela se mu nepovedla a zamířil mimo tyče Combeho brány. Po centru Mulgrewa se k míči dostal Mackie a prostřelil Combea, rozhodčí ovšem odpískal ofsajd a gól neuznal. Chvíli před koncem první půle se do šance dostal Kyle, jeho střelu ale Langfield vyrazil. Hosté vstoupili do druhé půle dobře, ale Pascaliho fauloval ve velké šanci Miller. Pokutový kop odpískán nebyl a hra dál pokračovala.

Do šance se dostal Hamill, Langfield míč lapil do svých rukavic. Největší příležitost ke střelení branky měl Bryson, ovšem jeho ránu zastavila až tyč Langfieldovy brány. Aberdeen se snažil zaútočit na konci zápasu, ale střela Kerra šla vedle. Poslední příležitosti ke vstřelení gólu měl Aluko, ani jednu ale neproměnil. Týmy se tak rozešly bez branek a získávají na své konto po bodu.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele