základní část, 18. kolo
22.12.2007 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

St. Mirren FC - Kilmarnock FC 0:0

Bezbrankovou remízou skončil předvánoční zápas mezi domácím St. Mirrenem a hosty z Kilmarnocku.

V první půlce se zrodila pouze jedna větší příležitost ke skórování, kterou měli na svědomí hosté. Willie Gibson našel přihrávkou Colina Nishe. Vytáhlý útočník ale mířil ze šesti metrů hlavou vedle. Gus MacPherson byl první z dvou manažerů, který zasáhli do hry. Kormidelník St. Mirrenu stáhl ze hřiště debutanta Davida Barrona, aby mohl do hry poslat zkušenějšího Alana Reida. Druhý debutant v dresu domácích Graig Dargo byl dalším hráčem, který opustil hřiště. Nahradil ho Franco Miranda. V první půli nenápadný Gary Mason měl v druhém dějství na kopačkách největší šanci St. Mirrenu, ale jeho pokus z pětadvaceti metrů mířil těsně vedle. Potom se do šance dostal i Kilmarnock. Jamie Hamill nacentroval na Colina Nishe, který však se šancí nenaložil nejlépe a též neskóroval. Poslední šanci zápasu měl v devadesáté minutě obránce domácích Andy Millen. Jeho střelu, která prošla skrz všechny hráče v pokutovém území, zázračně lapil brankář hostů Combe.

Oba týmy si po dnešním zápase v tabulce nepolepšili ani nepohoršili. St. Mirren zůstává jedenáctý a Kilmarnock se nachází o jednu příčku výš.

Autor: Petr Páral / football.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Přeji domácím, ale doma mají špatnou bilanci. Aspoň remízku by mohli uhrát, je to ale souboj o 10. místo, tak by se mohlo urodit i vítězství. V případě prohry by se ale St. Mirren bohužel pevně usadili na předposlední, 11. příčce. Tip 1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele