o udržení, 36. kolo
03.05.2008 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

St. Mirren FC - Kilmarnock FC 1:0

Napínavý zápas až do poslední minuty byl k vidění na St. Mirren Parku, v zápase mezi domácím St. Mirrenem a Kilmarnockem. Domácí vsadili na útočnou hru, která přinesla ovoce v podobě tří bodů. Hrdinou zápasu se stal Will Haining, který v nastavení rozhodl o výhře St. Mirrenu 1:0.

Žádný tlak na hráčích v tomto zápase nevysel, ani jeden klub se díky Gretně nemusí bát sestupu. První příležitost vykřesali v 11. minutě domácí, Dargo posunul míč Dormanovi, avšak záložník St. Mirrenu poslal neškodnou střelu do rukou brankáře Combea. O osm minut později přihrál Murray Clancymu a ten mohl poslal hosty do vedení, Potter ovšem stačil míč zblokovat. Na straně domácích se dostal k hlavičce Billy Mehmet, mířil ale těsně vedle Combeho brány. O pár minut později se znovu ukázal Mehmet a Combe musel jeho dalekonosnou ránu vyrazit. Domácí dál tlačili a těsně před přestávkou mohli jít do zaslouženého vedení. Nestalo se, Hamiltonovu střelu Combe chytil.

Hosté provedli o přestávce dvě změny. Do druhé půle už nevyběhli Flannigan ani Ford, které nahradili O'Leary a Taouil. Hosté se ve druhé půli zlepšili, dobrou šanci měl Invincibile, Howard byl ale připraven. Hře hostí velmi pomohl příchod Taouila, který svými přihrávkami zásoboval útočníky. Po jeho přihrávce měl velkou šanci i záložník Hamill, ovšem nedokázal zakončit a míč vystřelil příliš vysoko. V 70. minutě proběhly dvě střídání na straně domácích, odešli McGinn a Dargo a na hřiště přišli Kean s Molloyem. Chvíli před koncem měl obrovskou příležitost domácí Potter, Combe ale zázračně míč vytěsnil. Zbývaly sekundy do konce utkání, přesto gól padl. Dorman zahrával volný kop, nejvýše si v pokutovém území vyskočil Haining a hlavou dopravil míč do sítě. Zajistil tak St. Mirrenu výhru 1:0.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Věřím St. Mirren FC !!! Tip 1:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele