základní část, 13. kolo
10.11.2007 16:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Inverness CT - Motherwell FC 0:3

Inverness se před svými fanoušky příliš nepředvedl, dostal dvě červené karty a tři góly. Motherwell si zaslouženě odváží všechny body a v tabulce skotské ligy je na pátém místě. Inverness je stále předposlední.

Trenér domácích Craig Brewster udělal oproti minulému zápasu jednu změnu. Do hry postavil Cowieho, místo Proctora. Za prvních patnáct minut nešla na žádného brankáře ani jedna střela, první ale hned skončila gólem. Po rohovém kopu McCormacka se k míči dostal Clarkson a přesně zakončil. Motherwell se tak ujal vedení. O chvíli později mohl ještě vedení zvýšit McCormack, jeho střela z dálky ale proletěla nad bránou. Do šancí se začal dostávat i Inverness, ale Cowieho dalekonosná střela mířila jen do postraní sítě. Příležitost k vyrovnání měl i Russel Duncan, ale také jeho střela mířila vedle. Do přestávky se už skóre nezměnilo.

Trenér Invernessu se rozhodl střídat a do druhé půle tedy naskočil místo Blacka Wilson. Oba týmy hrály velmi tvrdě a v 51. minutě dostal Bayne z Invernessu za faul druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Toho využili hosté a zdvojnásobili své vedení. McCormack centroval přímo na Clarskona, jeho první střela se odrazila od tyče, ale napodruhé už Clarkson míč dorazil do brány. Hráči Invernessu byli čím dál více frustrovaní špatným vývojem zápasu. Navíc ještě za faul na McGarryho dostal červenou kartu Tokely. Domácím moc času nezbývalo a tak zkusil štěstí Duncan, jeho střela ale do brány nezamířila. Inverness více otevřel hru a chvíli před koncem ještě jeden gól inkasoval. Třetí a poslední gól zápasu vstřelil střídající Darren Smith. Inverness prohrál s Motherwellem 0:3

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele