základní část, 29. kolo
01.03.2008 16:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Inverness Caledonian - Heart of Midlothian 0:3

Hearts si až překvapivě snadno poradili s domácím Invernessem a odváží si tři body za výhru 3:0. Ve 22. minutě vsítil vedoucí gól Hearts Karipidis, ve 33. minutě zvýšil Elliot a tentýž hráč ještě upravil ve 47. minutě na konečných 3:0.

Inverness vstoupil do zápasu dobře a vytvořil si pár slibných příležitostí. Tu první měl Russell Duncan, jeho střela mířila mimo bránu. Na druhé straně pořádně vystrašil domácí Nade, jeho ránu ale vyrazil gólman Fraser na roh. Rohového kopu se ujal Driver a poslal nebezpečný míč do pokutového území, v něm stál na správném místě Christis Karipidis a ve 22. minutě otevřel svojí hlavičkou skóre zápasu. V další šanci se ocitl Elliot a vyslal nepříjemnou střelu, která ovšem mířila jen nad bránu. Netrvalo dlouho a Elliot se mohl radovat z gólu. Nade našel před bránou volného Elliota, na jehož střelu bezmocný Fraser nedosáhl - 0:2. Inverness musel otevřít hru a Niculae měl slibnou příležitost ke snížení, hlavičkou ale nezamířil přesně a míč letěl nad bránu Bankse.

Hostům se úvod druhé půle vydařil. Elliot dostal míč, poradil si s gólmanem Fraserem a přesnou střelou zvýšil už na 3:0. Elliot si mohl připsat i hattrick, Fraser byl ale tentokrát na správném místě a gólu zabránil. Gólman Invernessu si skutečně zachytal, tvrdou ránou ho prověřil Palazuelos. Poslední příležitost utkání měl znovu hráč Hearts Calum Elliot, nejaktivnější hráč zápasu ale tentokrát nemířil přesně. Hearts i tak získávají tři body za vítězství 3:0.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám, že se Hearts už snad vzpamatují a alespoň bod v Invernessu uhrají. Tip 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Hearts asi našel ztracenou pohodu. Uvidíme, jak dlouho jim to vydrží.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele