základní část, 20. kolo
29.12.2007 16:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Falkirk FC - Hearts of Midlothian 2:1

Dlouhá série Hearts bez vítězství pokračuje. I když hosté od 28. minuty vedli po gólu Palazuelose, nedokázali vedení udržet a po dvou rychlých gólech Falkirku ve druhém poločase nakonec odjeli domů bez bodů.

Hearts vstoupili do utkání lépe než domácí a v první šanci se po centru Stewarta ocitl Tall, příliš dobře se ale netrefil a zablokovaný míč nakonec domácí obránci odkopli do bezpečí. O chvíli později se do šance dostali i domácí, když Neilson nešikovně přihrál Holdenovi, Banks ale jeho střelu vyrazil. Z následného rohového kopu měl Holden znovu velkou šanci, ale Banks znovu míč lapil do svých rukavic. Ve 28. minutě přišel první gól zápasu. Hlavičkou se o něj postaral po Driverově centru Palazuelos. Ve 37. minutě mohl Ivaskevicius vedení zdvojnásobit, mířil ale vedle. Chvíli před přestávkou mohl vyrovnat Moutinho, volný kop se mu ale nepovedl a mířil hodně mimo.

Druhý poločas byl velmi vyrovnaný, první větší šance se zrodila až v 62. minutě. Latapy zkoušel nízkou střelu, Banks ale dobře zasáhl a míč vytěsnil. Hearts o chvíli později mohli své vedení zvýšit, Ivaskevicius ale tvrdou střelu nenamířil mezi tyče Krulovy brány. Gól přišel až v 78. minutě, ale padl na druhé straně. Moutinhův roh zpracoval Higdon a Finnigan se z blízka nemýlil. Výsledkový obrat byl dokonán o tři minuty později. Latapy na sebe nalákal několik obránců a přihrál volnému Higdonovi, který už neměl žádné problémy se vstřelením vítězné branky. Falkirk si tak během tří minut zajistil vítězství 2:1.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad už se v Hearts konečně probudí, tip 1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele