základní část, 16. kolo
08.12.2007 16:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Falkirk FC - Dundee United 3:0

Falkirk si poté, co rozdrtil St. Mirren 5:1, poradil i s Dundee United, nad kterým zvítězil hladce 3:0. O góly se postarali Moutinho, Barrett a Higdon.

Domácí utkání začali velmi aktivní hrou a hned v páté minutě ze svého prvního útoku vstřelili branku. Obrana United zapomněla na Pedra Moutinha, který si naběhl na dlouhý centr Darrena Barra a poslal míč mezi nohama brankáře Grzegorza Szamotulskiho do brány. Falkirk mohl potom zvýšit své vedení, ale Barr stál při střele na Szamotulskiho v ofsajdu. Dundee pak začalo hrát mnohem důrazněji a do brankové příležitosti se dostal Sean Dillon. Roh Barryho Robsona zakončil hlavou těsně nad břevno. Čtyři minuty před koncem první půle Falkirk zdvojnásobil své vedení. Přízemní centr Michaela Higdona našel Grahama Barretta, jenž střelou k bližší tyči zvýšil vedení domácích na 2:0. Dvoubrankový náskok ovšem Falkirku nestačil. V 65. minutě se po nádherném centru Barretta hlavičkou prosadil Michael Higdon. A kdyby Scott Arfield nemířil těsně vedle Szamotulskiho branky, mohl zápas pro United dopadnout ještě hůř.

Pro domácí je to už druhý vítězný zápas za sebou, ve kterém si dokázali bez problému poradit ze soupeřem. Vypadá to, že se ve Falkirku začíná blýskat na lepší časy.

Autor: Petr Páral / football.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vychízí mi remíza. Tip 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele