základní část, 28. kolo
27.02.2008 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Dundee United - St. Mirren FC 1:1

Zápas mezi Dundee United a St. Mirrenem vítěze neměl, oba kluby si připisují bod ze remízu 1:1. Nejprve poslal domácí do vedení v 69. minutě Dillon, za St. Mirren vyrovnal až v posledních minutách hry Dorman.

Hned v první minutě zápasu musel zakročit po Maxwellově střele Zaluska. Na druhé straně střílel Hunt, Haninig ale letící míč zablokoval. Domácí dál útočili a střelu vyslal i Mark De Vries, Howard ale míč vyrazil. Ve 21. měli hráči United největší šanci prvního poločasu, když Floodova tvrdá rána trefila břevno. V další šanci se ocitl Gomis, Howard ale zasáhl a míč vyrazil. V poslední šanci prvního poločasu se ocitl Hunt, ale ani on nedokázal vsítit vedoucí gól.

Ve druhé půli měl první příležitost ke vstřelení branky Mehmet, Zaluska byl bezchybný. Na druhé straně musel gólman Howard vytáhnout akrobatický zákrok po střele Hunta. Domácí nahradili po hodině hry O'Briana za Swansona. O pár minut později padl první gól zápasu. V 69. minutě Grainger centroval zprava do pokutového území a obránce St. Mirrenu Dillon si míč nešťastně srazil do vlastní brány. Hosté se snažili o vyrovnání, které po několika neproměněných příležitostech přišlo až v posledních minutách hry. Maxwellův volný kop našel Dormana, který vyrovnal na konečných 1:1.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dundee Utd. honí 3 místo, byť mám St.Mirren rád, tak jim asi moc v boji o 3 body přejkážet nebudou.Tip 2:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele