finále - 1. zápas
28.05.2015 20:45 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

doma to bude asi klasická remíza 1:1 nebo 2:2 a Rangers rozhodnou až na Fir Parku, ale budou to mít hrozně těžké

Reagovat
Tomtaf

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

chudák vyprodaný Ibrox...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může někdo vypsat takový kurz? Rangers se umístili 3. v Championship a celou sezonu podávali nevyrovnané výkony. Motherwellu nevyšla sezona, ale dlouhodobě patří mezi špičku Premiership...

Reagovat
smazaný uživatel

Já na to koukal a Rangers měli více ze hry..první gol dostali po tečovaný střele a dva dali hosté z brejku..jinak brankář Motherwelu chytil dvě velký golovky..

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumím tomu, také jsem to viděl. Výsledek neodpovídá průběhu zápasu. Ale před zápasem favorizovat Rangers takovým způsobem?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele