základní část, 16. kolo
05.01.2013 18:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 to už jinak není možný.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
jewix

2-2 je to možný.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

PAO už by neměl patřit mezi nejlepší řecký kluby.

Reagovat
paomara

této tvé větě úplně nerozumím... co jsi tím chtěl říct?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nic, že jak jim to minulou sezónu ještě docela šlo, tak poslední dobou prohrajou skoro s každým. (kromě zápasu PAO - PAOK 2:0, to je asi jejich nejvydařenější zápas za tuhle sezonu)

Reagovat
smazaný uživatel

Já totiž Panathinaikosu taky docela fandím.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz krize tak poradna,jen me mrzi,ze Levadiakos toho vyuzil a my (PAOK) ne .No,kazdopadne tak nejak doufam,ze se z toho Panathinaikos dostane,prece jen je to pravidelny ucastnik LM a EL,takze by byla skoda,kdyby se ta krize na nich podepsala nejak dlouhodobe.Sice bude fajn,ze se do Evropy misto nich podiva nekdo jiny,ale rozhodne jim budou chybet zkusenosti,ktere Panathinaikos si myslim ma na rozdavani.To same jen v mensim plati i pro AEK,doufam,ze nesestoupi,prece jen ty ligove zapasy mezi tradicnimi celky v Recku maji neskutecnou atmosferu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele