16. kolo
23.07.2012 19:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lillestrom vyuzije slozite situace ve dvouch soutezich ktere ted musi domaci zvladat zaraz a prekvapive veme bod(y) tip: X2 (2:2 / 2:3)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I tak si Rosenborg zvedne naladu v lize ...2:0

Reagovat
Hiko

RBK bude hrát vinou karet (Dočkal, Issah) s docela překopanou zálohou, tak jsem sám zvědav, jestli využije(me) ty příznivé výsledky ze zápasů hlavních rivalů a posuneme se zase trochu blíž samému vrcholu tabulky. LSK minule předvedl, na co asi ten jeho kádr ve skutečnosti má, takže doufám, že i přesto budou domácí úspěšnější, i když žádné hody neočekávám. Bude mi stačit 2:1

Vi hate' Molde og Lillestrøm...

Reagovat
Hiko

Jinak ještě doplním, že před tímto kolem jsem sesmolil jakýsi souhrn dosavadních výkonů jednotlivých týmů Tippeligy s předpovědí konečného umístění, takže jsem zvědav, jak moc či málo jsem se trefil http://www.rosenborg.estranky.cz/clanky/novinky/tippeliga-je-v-polovine....html

Reagovat
Sotuen

tož 2:2 tipnu

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec ztrata tech par hracu byla znat, hlavne at zvladnou odvetu v EL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele