semifinále
29.04.2015 20:30 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

Arminia Bielefeld - VfL Wolfsburg 0:4

Wolfsburg ještě stále může snít o tom, že letošní sezonu zakončí ziskem trofeje. V semifinále Pokalu totiž rozstřílel outsidera z Arminie Bielefeld jasně 4:0 a postupuje do finále, kde se utká s Dortmundem. Nejlepším mužem na hřišti byl dnes Maximilian Arnold..

Vlci věděli, že po vypadnutí z bojů o Evropskou ligu a bundesligový titul mají šanci už pouze v poháru, a byli odhodláni dát Bielefeldu jasně najevo, kdo je na hřišti pánem. Arminia vydržela vzdorovat pouze osm minut, poté přišel první úder - Daniel Caligiuri si na okraji vápna počkal na nabíhajícího Arnolda, načechral centr a mladý ofenzivní záložník z první otevřel skóre.

Brzká vedoucí branka však Vlky možná až příliš uklidnila a nechybělo mnoho k tomu, aby domácí ve 23. minutě slavili vyrovnání - rychlý brejk zakončoval Fabian Klos, jehož rána trefila bránícího Ricarda Rodrigueze do ramene. Rozhodčí Tobias Welz se však navzdory protestům rozhodl penaltu neodpískat.

Po půlhodině hry pak veškeré šance Bielefeldu na postup vzaly efektivně za své - Rodriguezův přímý kop tečoval Bas Dost přímo k Luizi Gustavovi, který hlavou podruhé propálil brankáře Alexandera Schwolowa. Wolfsburg byl jasně lepším týmem, ani ve druhé půli se však nevyhnul drobnému zaváhání; Diego Benaglio hrubě podcenil přímý kop Floriana Dicka a zachránilo ho až břevno, načež Klos z dorážky netrefil prázdnou bránu.

V 51. minutě přišel další úder na druhé straně - Caligiuriho chytrý pas zpracoval na zadní tyči Ivan Perišić a suverénně poslal míč za Schwolowova záda, načež o čtyři minuty později přidal čtvrtou trefu Arnold. Architektem celé akce byl opět Caligiuri. Zbývající půlhodinu už se tak pouze dohrávalo; Vlci sice ještě přišli o zraněného Marcela Schäfera, to však už na výsledek nemohlo mít žádný vliv.

Autor: Dominik Zezula / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Tomtaf

0:5

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

ale naopak 0:3 to je blbost aby prohrál wolf

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele