31. kolo
17.04.2014 18:30 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dresden favorit? To se na to podívejme.

Reagovat
Jan Horáček

Asi myslí, že se proti 1860 rozstříleli. Přesto má Dynamo letos příšerný mančaft. Takovému Oualimu se sice občas něco povede (např. doma proti Düsseldorfu nebo právě 1860). ale pak nedá penaltu nebo zkazí přihrávku na 5 metrů. Poté také nic moc, záloha slabá atd. Možná se sice zachrání, ale takhle to dál nejde. Už samo vedení uznalo, že by měli pracovat víc s místními hráči a ne s třetiřadními cizinci.

Reagovat
smazaný uživatel

Naše jedníčka ještě ubrala.Uvidíme jestli jim bude cvakat prdélka.

Reagovat
smazaný uživatel

fandím dynamu, ale letos je to průser. obrana děravá, útok bezzubý, záloha dělá katastrofální chyby. snad dynamo ukope alespoň baráž a zůstane ve 2.bundeslize, ať máme kam chodit na pěknou atmosféru. na druhou ligu dynamo prostě letos nemá, bohužel :(

Reagovat
Jan Horáček

Ve třetí lize by ale zase byla derby proti Chotěbuzi, Kamenici, Erfurtu, Halle, Rostocku, možná i proti Lipsku. Musíme myslet pozitivně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele