semifinále
20.04.2011 20:45 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

PSG porazilo Angers a je druhým finalistou Francouzského poháru

Podle papírových předpokladů skončilo druhé semifinálové utkání Francouzského poháru mezi druholigovým Angers a Paris Saint-Germain. Pařížané vyhráli 3:1 a ve finále narazí na celek z Lille.

První poločas přinesl pouze jeden gól a to v síti Angers. Hosté se dostali do vedení v 22. minutě, kdy se gólově prosadil Bodmer. Do kabin se tak šlo za vedení Pařížanů 1:0.

Šest minut po změně stran posunul PSG blíže finále Nené, který přidal druhou branku. Domácí tým se však ještě zkusil vrátit do hry, v 57. minutě snižoval na rozdíl jednoho gólu Renouard. Fotbalistům Angers však zhasla naděje hned vzápětí. V 62. minutě se trefil pařížský Hoarau a zajistil PSG finálovou účast.

Angers tak skončilo před branami finále, i když v celém poháru podalo velmi sympatický výkon a vyřadilo např. ligové Valenciennes nebo Bordeaux.

Pařížané mají možnost zopakovat své vítězství v poháru z loňského roku, kdy ve finále porazili v prodloužení Monako. Finálový zápas je na programu 14. května.

Pokud se PSG podaří vyhrát i podruhé v řadě, navážou tak na poslední podobný úspěch Nantes starý více než deset let. Nantes totiž vyhrálo Francouzský pohár dvakrát za sebou v sezónách 1998/1999 a 1999/2000.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com, ligue1.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
Tomtaf

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

2jecka...

Reagovat
PePiG7

2-1

Reagovat
PePiG7

2-1

Reagovat
Shevchenko

Mě by teda štvalo, kdyby mi někdo takhle prznil jméno na dresu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná fokta

Reagovat
Godwinson

PSG!

Reagovat
onze

Čo Ta viedlo, ( ak to môžem vedieť ) že si dal na PSG palec hore ? Pred tým som čítal na PSG, úplne iné tvoje vyjadrenia ( proti PSG )

Reagovat
Godwinson

To už je dávno .. :) Tým máte sympatický, není důvod nějak naň plivat. Tady jim fandim navíc ještě z důvodu pohárové matematiky, samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Les Parisiens!

Reagovat
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
hribco

PSG <3

Reagovat
onze

MERCI PSG

Reagovat
smazaný uživatel

PSG sympatický klub se 3 skvělými dresy, jsem velmi zvědavý kam se vydá Mamadou Sakho. Kvůli němu sleduju některé zápasy L1 a musím říct, že je to PAN obránce už v mladém věku!

Reagovat
onze

Čo sa týka SAKHA, jeden z najlepších obráncov na svete. Dúfam, že v PSG ostane, predlžil aj zmluvu. Ale udržať, ho bude veľmi ťažké. No dúfajme ! PSG

Reagovat
smazaný uživatel

PSG nejsympatičtější tým L1

Reagovat
onze

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele