Mistrovství světa klubů FIFA - Mistrovství světa klubů

semifinále
16.12.2014 20:30 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

Real Madrid snadno zdolal Cruz Azul a je ve finále MS klubů

Real Madrid nastoupil ke svému semifinálovému duelu na mistrovství světa klubů takřka v plné sestavě, nic nepodcenili a nakonec se zaslouženě raduje z přesvědčivé výhry 4:0. Ve finále se utká s vítězem středečního souboje San Lorenzo - Auckland City a dá se očekávat, že postoupí argentinský výběr. Real byl lepší od samého začátku a po poločase vedl o dvě branky, další dvě vsítil po přestávce.

Mexický celek Cruz Azul nepřekvapil velkého favorita v ničem, ovšem tento turnaj v Maroku pro něj ještě nekončí a jistě se chce poprat alespoň o třetí pozici. Španělský velkoklub se mohl dostat do vedení již ve 3. minutě. Po centru z pravé strany hlavičkoval na zadní tyči před branku Benzema a tam střílel osamocený Cristiano Ronaldo, který ale tváří v tvář brankáři Coronovi neuspěl, ten si připsal famózní zákrok.

Nicméně Real se dostal do vedení po čtvrthodině hry. standardní situaci přeskočil Sergio Ramos gólmana Coronu a hlavou zamířil do odkryté svatyně. Po půl hodině hry vypálil z hranice pokutového území Kroos a gólman Corona s vypětím všech sil vyrazil míč mimo. Ovšem madridský celek zvýšil své vedení necelých deset minut před přestávkou, kdy se trefil Benzema.

Skvěle to udělal na pravé straně Carvajal, který nakonec přihrával od brankové čáry před branku a díky teči se míč dostal na hranici brankového území, kde francouzský ostrostřelec z první uklidil míč do sítě. Mexický výběr se mohl dostat zpátky do utkání ve 41. minutě z pokutového kopu. Sergio Ramos poslal k zemi Pavoneho a míč si na penaltový puntík postavil Torrado, brankář Casillas skvěle vystihl směr střely a předvedl famózní zákrok.

Španělský celek definitivně pojistil svůj náskok pět minut po změně stran. Benzema uvolnil na levém křídle Ronalda, který svým následným centrem na vzdálenější tyč vybídl ke skórování Garetha Balea a ten hlavou pokořil bezmocného Coronu. Po hodině hry chtěl zakončovat efektivně patičkou Ronaldo a Corona zastavil míč ještě před brankovou čarou, o pár minut později vypálil na druhé straně z velké dálky Barrera a trefil tyč.

Real přidal svou čtvrtou branku v 72. minutě. Ronaldo po krásné přešlapovačce našel na hranici pokutového území Isca, který si po kličce přehodil míč na silnější pravačku a uklidil jej přímo k bližší tyči. Poslední šanci si vytvořil španělský tým pět minut před závěrečným hvizdem, kdy Jesé našel svým pasem Khediru a ten hlavou orazítkoval tyč. Oba dva celky budou bojovat o konečné umístění v sobotu.

Autor: Viktor Sandev / fifa.com, espnfc.com

Komentáře (428)

Přidat komentář
Tuxedo

0:5

Reagovat
smazaný uživatel

blázne

Reagovat
smazaný uživatel

kurz na hosty CHANCE./TIPSPORT-31 nejvyšší co jsem našel u českých sázkovek stojí to za zkoušku já si to vsadím a uvidíme muj tip je 1:0 nebo to bude remíza 1:1

mějte se

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
puspo

0-4 , pokud se nepletu poslední zápas letos, daj do toho všechno, Ronaldo je namotivovaný.. tipl bych i jeho hatrick.

Reagovat
smazaný uživatel

A finale?

Reagovat
smazaný uživatel

to jako není v žádně české tv ?

Reagovat
smazaný uživatel

Eurosport.. kde bys to chtěl? na Nově?!

Reagovat
smazaný uživatel

na Barrandově s komentářem Pavla Zedníčka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na Šlágru a bude do toho hrát duo Yamaha

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

na Očku

Reagovat
smazaný uživatel

čt sport , nova sport , fanda

Reagovat
aither

Reagovat
božský John

Odtamtud ma medaili Nemec z cetecka ne? Si pamatuju, jak ji par let zpatky tahal do kazdyho studia

Reagovat
FC Porto FC

Jojo je to odsud

Reagovat
Lifted

Dneska neočekávám nic jednoduchýho. Buď se rozjedou a bude to tam padat a nebo to bude halamajzna s ušmudlaným gólem. Tyhle týmy jsou určitě dost zákeřný.

Ale věřím!!

Reagovat
Lifted

* zákeřný myslím nevyzpytatelný...

Reagovat
Free_player

3:0

Reagovat
Murtago

Bude Chicharito v základu?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne

Reagovat
Murtago

Proti svým musí

Reagovat
smazaný uživatel

hraval za CD Guadalajara

Reagovat
Murtago

Frijoleros jako frijoleros

Reagovat
Murtago

To jsem 4 minuty hledal na netu, abych byl za machra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
misinho7

ked nastupi najlepsia zostava ocakavam ze im ustedrime debakel aj ked je mozne ze po 2 goloch sa zacneme setrit a bude to nuda

Reagovat
misinho7

Inac co hovorite nato ze ideme po Reusovi ktory je vraj aj dost nakloneny prestupu k nam jeto sice najvacsi sympatak , jeden z najlepsich na svete a velky moj oblubenec ale kde by u nas hral ? uz teraz sedi na lavke Jese a neviem si predstavit este Reusa aj ked je to moj taky malicky sen ho mat u nas

Reagovat
smazaný uživatel

Jak znám Carla, tak by mu určitě nějakou roli našel, klidně i v záložní trojce podobně jako Iscovi s Jamesem. Navíc by to byla i skvělá alternativa do útočné trojky, on má prostě výhodu, že je schopen zahrát téměř kdekoliv v rámci ofenzivy. Bayern po něm údajně nepůjde kvůli té dohodě s Dortmundem, Barcelona má ban na přestupy a on se dlouhodobě netají sympatiemi k Realu Madrid. Nenapadá mě, kde jinde by měl zakotvit, v některých médiích se už dokonce před pár týdny spekulovalo, že ten přestup je na léto 2015 de facto dohodnutý.

Reagovat
smazaný uživatel

jj parada a Reus by uplne odpisal Jeseho . Parada .

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo by nikoho neodepsal, Carlo je mistr v tom, jak každému najít roli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reus nema 20 alebo 21 rokov aby bol spokojny z poziciou backup alebo s rotaciou . A Ancelotti nerotuje . Kazdy rok da Reus ( zdravy ) okolo 3000 minut . Ja vazne netusim kde by dal taku porciu minut .

Utok ? Sedel by na lavicke Benzemu neposadi a backup/rotacia nebude vyhovovat obom . Co bude skor na skodu

Kridlo ? Tam caka na sancu Jese a prichodom Reusa by stratil vsetky minut ( neverim tomu ze CR7 zacne rotovat )

Zaloha ? Ani tam si ho nedokazem predstavit . Ako kde ? namiesto Khediru kde Reus nikdy nehral ? alebo Isca definitivne presunut na CM ( kde je to podla mna zbytocne zabijanie utocneho potencialu ? a zase by bol na LCM Reus / James ? Co by bola dalsia zbytocnost ?

Uz berem vsetky moznosti realne / nerealne je to jednoducho zbytocnost . Carlo nerotuje tam o niakej hromadnej rotacii netreba ani uvazovat . Reus nema 21 cize mu 1500 minut cca stacit nebude . Takze by musel niekto odist .

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně to samé se říkalo, když přicházel James. Tehdy to bylo možná ještě horší, protože se říkalo, že u nás ani neexistuje post, kde by mohl hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nikto nepocital ze odide Angel a Xabi .

Reagovat
smazaný uživatel

Odchod Xabiho nemá s Jamesem vůbec nic společného a v případě setrvání Ángela by měl o něco méně minut Bale. Takhle bych, mimochodem, řešil i případný příchod Reuse, absolutně nechápu, proč má Bale prakticky stejnou pozici jako Cristiano Ronaldo, on není o nic lepší než Isco nebo James a měl by s nimi rotovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak o neco mene? Di Maria chvilku sedel a hned mel kecy, ze nehraje a ze se tak nemuze pripravit na MS. Co by asi delali hraci za 80 nebo 90 mega? Carlovo jediny stesti bylo, ze dalsi v rade byl Jese a Isco, kterej neprichazel jako nejvetsi hvezda za sileny prachy. A i tak hrali min, nez si oba zaslouzili. Ne kazdej je jak Arbeloa nebo Nacho, protoze drtiva vetsina tech hracu by chtela hrat vsechno a pokud sedi, hned nejsou stastni apod.. S vracejicim se Jesem je Reus uplna picovina. Carlo umi najit vsem roli, ale takovej Varane musi byt se svym vytizenim hrozne spokojenej, kdyz ted v patek nastoupil v lize v zakladu poprve od zari. Parada. Na neco takovyho se Marco urcite trese.

Reagovat
smazaný uživatel

Reusom by poziadali o prestup Jese a Isco .

Reagovat
smazaný uživatel

Bale a Varane jsou něco úplně jiného než Di María, kterému bylo málo 6 (možná více) milionů euro ročně a radši šel bojovat o 3. místo v Premier League bez evropských pohárů do Manchesteru než aby hrál za nejlepší klub historie a vyhrával téměř vše. Zlatokop!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je tady fakt dulezity. A na to, ze vsichni jsou to nejlepsi hraci na svych postech a stabilni cleni zakladni XI ve svych reprezentancich, cili chcou jeden jak druhej hrat co nejvic, sere pes..

Reagovat
smazaný uživatel

To je v Realu Madrid skoro každý, proto je tam, kde je. Měli bychom zálohu Isco, Kroos, Modrić + Jamese, Khediru a Illaru a vepředu Cristiana, Benzemu a Balea + Reuse s Jesém. Je jasné, že během sezóny příjdou z různých důvodů nějaké absence, takže si každý zahraje. Drtivá většina z těch hráů, které jsem napsal, oželí nějaké minuty, protože vědí, že hrají za Real Madrid. Je to spíš o tom, jak má ten daný hráč nastavené v hlavě priority, někdo je jako Isco, někdo jako Di María. Třeba Karim taky čekal na šanci a pozici jasné jedničky 3 sezóny, nic není hned, v takovém klubu němůže nikdo očekávat, že bude mít cestičku umetenou.

Reagovat
misinho7

ja verim nas mu vedeniu a Carlovi , on je frajer a ked buduReusa chciet tak bude vediet naco, cize o to sa nebojim

Reagovat
smazaný uživatel

No samozrejme. Vsichni budou spokojene sedet, protoze hraji za Real Madrid. To je pekna pohadka. V takovym slozeni muzes Jeseho poslat do prdele rovnou. Jsou hraci, kteri prichazi jako "nicky" a ze sedi, protoze jeste nemaji na to, aby ten tym tahli, se da pochopit. Jsou mladi a jeste nejsou tak daleko. Coz tak nejak s odrenyma usima plati pro Isca nebo Varana. Ale i ti potrebuji hodne hrat. Benzema je jina kategorie, ten si za to mohl sam, protoze byl proste hroznej a mel prisernej pristup. Kvuli podobnym duvodum ztratil pozici treba Marcelo. Ale Reusovi v lete bude 26, prichazi jako TOP 3 hrac Budesligy a na neco jinyho nez jistej zaklad fakt neni zvedavej. To stejny Bale, Modric, James, Kroos.. Takovy hrace zajimaji akorat trofeje, prachy a odehrany minuty. Real Madrid ti neodmintnou, ale jdou tam s tim, ze si do roka vybojuji zaklad. Veri si. A pokud se tak nestane, tak proste pujdou tam, kde to dostanou.. Pokud prijde Reus, tak zaprve odjebe Jeseho a za druhy uz tak jsou na jeho pozici Benzema, CR, Bale a James.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nebudou spokojeně sedět, budou hrát o několik set minut méně, když se to rozpočítá mezi všechny. Akorát bych ti zopakoval to samé, co jsem napsal výše. A Jesé by měl hrát jenom za předpokladu, že na to opravdu bude mít, takže pokud by byl v kádru na ten post nejslabší, tak prostě půjde pryč, držet někoho v týmu jenom proto, že je to Španěl a odchovanec, je nesmysl, musí to být podepřené kvalitou. Jinak ať tam hraje klidně Reus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jiného jsem od tebe ani nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

To me hrozne mrzi. Ty proste zjies v uplne jinym svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mám na tu danou situaci odlišný pohled. A vzhledem k tomu, že tomu tak bylo i v případě Jamese a on nakonec patří do základu a hraje často, nijak mě to nezneklidňuje. Protože když jsem to tady říkal na začátku sezóny, smál ses tomu úplně stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf ? To snad nemyslis vazne .

Reagovat
smazaný uživatel

Co konkrétně?

Reagovat
Kily

ten přístup k Jesému je super

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přece o tom, kdo bude nastupovat, by měla rozhodnout především jeho kvalita. Já na tuhle falešnou romantiku s odchovancem kašlu. Pokud na to má, ať hraje, pokud ale ne, proč by měl hrát základ a na střídačce sedět někdo lepší. To, že je někdo odchovanec není kvalifikace pro to, aby hrál. Alespoň já to tak vnímám.

Reagovat
smazaný uživatel

On na to snáď nemá ? Veď za pár rokov bude topka.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde píšu, že na to nemá? Pokud na to mít bude, ať hraje, tak jako třeba kdysi Raúl nebo Iker, ale odmítám takvé to "vždyť je to odchovanec, tak ať hraje".

Reagovat
smazaný uživatel

Určite tam nieje preto, že je odchovanec. To, že je odchovanec je obrovské +, pretože žije s klubom od mala. Fanúšikovia takýchto hráčov proste žerú a k tomu má chlapčisko veľký potenciál. Mne prišlo smutné, už keď ste vymenili Moratu za Chicharita. Pre Jesého minulá sezóna bola dá sa povedať 1. v 1. tíme a nastúpil v 4 zápasoch od začiatku a za každým dal gól. Ty by si ho vymenil za Reusa ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné, je tam, protože si ho Carlo vybral a je o něm přesvědčený. Musíš si uvědomit, že Reus ještě nikam nejde. A nikde jsem nepsal, že bych vyměnil Jesého za Reuse. On totiž ještě nikdo neví, co by potenciálně Carlo s Reusem zamýšlel. Klidně by mu mohl najít úplně jinou roli v týmu. Původní diskuze byla, že Reus by měl přijít, protože Carlo pro něj najde místo a i kdyby náhodou nenašel, prodá se za dvojnásobek. Takže na tom nejde prodělat. Což je pravda. Do polohy Jesé vs. Reus to převedl Ribery22.

Reagovat
smazaný uživatel

Nájsť mu miesto je minimum. Ale musíš pochopiť ty, že je to hráč, ktorý chce hrať každý zápas a takých je už teraz v Reale viac než 11. Ak by aj rotoval, a povedzme že by to nejak Carlo poskladal, tak by zobral 90% minút Jesému.

Reagovat
smazaný uživatel

Já pořád nechápu, proč to pořád někteří vztahujou výhradně na Jesého.

Reagovat
smazaný uživatel

Me jenom bavi, jak se mu nelibi pozice Balea v tymu, protoze kdyz ho Jese herne drtil, tak i tak nehral.. Ale i tak by chtel Reuse a kdyz se Jese proti nemu a Baleovi neprosadi, tak at jde..

Reagovat
smazaný uživatel

Fifa manager

Reagovat
Kily

jasně že to tak vnímáš, chováš se jako gloryhunter, kterému jsou úplně u zadku nějaké hodnoty a zajímají ho jen a jen výsledky a trofeje. Jesé je frajer, který za pár měsíců ukázal neskutečný potenciál stát se jedním z nejlepších křídel na světě, ale ty bys raději přivedl špičku, která před ním bude v dané chvíli dostávat přednost, jelikož má větší jméno a vyšší cenovku a Jesého kvůli tomu poslal do prdele, protože se jakožto mladej kluk s nízkou cenou nemůže s tou špičkou v dané chvíli měřit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Předbíháš, třeba Jesé bude růst a nakonec bude hrát on. Navíc nikde není psáno, že Reus by byl jeho konkurentem. U Jamese se taky říkalo, že budeme měnit rozestavení, protože musí být jedině desítka, o Iscovi ani nemluvím a takhle bych mohl pokračovat. Carlo to klidně může vyřešit úplně jinak, on pro tohle má cit. Jenom jsem napsal, že Jesé musí hrát jedině na základě kvality. Netvrdím, že ji doteď neprokazoval, to jsem nikde nenapsal, jenom si myslím, že argumentovat v tomto směru odchovancem nemá smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze kvuli Perezove politice a tve "logice" hrat bude jen tezko, protoze jak jsme uz zjistili, pres Florentinovy pokemony cesta nevede, i kdyz hraji hovno a naopak kluk z akademie jak Buh..

Reagovat
smazaný uživatel

Jakkoliv mám k Baleově hře a hlavně práci s míčem výhrady, je celkem úsměvné tvrdit, že on hraje hovno a Jesé jako bůh. Stejně tak je úsměvné nadávat Pérezovi, protože to byl on, kdo přivedl do Realu Zidana, Figa, Ronalda, Beckhama, Benzemu, Cristiana Ronalda a spoustu, spoustu dalších. Bez něj by těch úspěchů bylo neporovnatelně méně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze hral Jese daleko lip videl kazdej.. Jinak do reseni Pereze se snad ani posutet nehodlam, kupovani a preplaceni nejvetsich hvezd je fakt veda. Navic to byl on, kdo rozjebal perfektni tym, co zbyl po Sanzovi, diky cemuz nastala ta krize, kterou sice diky silenym prachum uhasil, ale i tak.. Za ty penize tech uspechu moc nebylo, ti reknu.

Reagovat
smazaný uživatel

To si ho teda vazim kvuli jinym nakupum.. a ten Beckham.

Reagovat
smazaný uživatel

Jesé tam měl krátký úsek, kdy hrál o trochu lépe, pak ho bohužel zastavilo zranění, takže teď uvidíme. Pérez samozřejmě udělal chyby, ale říkat o práci člověka, který pro nás za necelých 11 let prezidentování získal 2x Ligu mistrů, 3x La Ligu, 2x Copa del Rey, 3x Supercopu, 2x Superpohár UEFA a Interkontinentální pohár (13 trofejí za 11 let), vystavěl nové zázemí pro akademii, zvýšil roční zisk a stamiliony a udělal z nás marketingově sportovní klub číslo 1, že to bylo jako nic moc, tak to je celkem síla.

Reagovat
smazaný uživatel

Se podivej kolik trofeji udelal Sanz za 5 let nebo sasek Calderon za 3 roky. A to Sanz budoval kadr z hovna a Calderon hasil Florentinovu spoust.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak to zazemi pro akademii je vtipny, kdyz pak v Acku stejne dostanou prednost pokemoni i pred tema nejlepsima odchovancema.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopil jsem, že ho evidentně nemusíš, ale zas tak bys ho znevažovat nemusel, jeho přínos je přes několik chyb nepopíratelný.

Reagovat
Atlético de Madrid

Rozhodně! Real Madrid potřebuje deset nejlepších hráčů na každej post, protože si všichni sednou na prdel z toho, že hrajou za Real Madrid. Real Madrid taky pochopitelně potřebuje nějaký rezervy pro případ, že by se mu najednou zranilo pět hráčů. V roli šestýho hráče ale nemůže působit Jesé, protože je moc mladej a nezkušenej, takže je lepší koupit nejlepšího německýho útočníka, aby Golden Boy měl na lavičce nějakou společnost. Pochopitelně, že si oba fotbal zahajou, Ronaldo přece taky jednou za dvacet zápasů musí odpočívat. A kdyby si nezahráli, tak jim to nebude vadit, protože Real Madrid má vyhřívaný lavičky!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsi to, co jsem napsal umocnil na 10.

Reagovat
Atlético de Madrid

Protože to je fakt naprosto odporný a přesně důvod, proč si fanoušci jinejch klubů dělají prdel z Realu Madrid. Real Madrid si do ofenzivy koupí Ronalda, Balea, Benzemu, Jamese, Hernándeze a Isca. Další v pořadí je mladej Jesé, tedy nejperspektivnější španělský křídlo a skvělej fotbalista po všech stránkách, kterej může bejt prvním odchovancem od dob Casillase, kterej se z akademie zařadí mezi opory Realu Madrid. Ale podle tebe by bylo v pořádku, kdyby Real Madrid koupil Reuse, protože by přece mohl rotovat s pěti dalšíma pokémonama. Však sezona je dlouhá a všichni si zahrajou. lol

Reagovat
smazaný uživatel

Chicharito je tady jen na hostování, zas nepřeháněj. A mít v klubu kalibru Realu na 6 ofenzivních postů 11 hráčů, když si uvědomíš, jak je většina z nich variabilních, to mi nepříjde jako nějaké terno. A pokud nám tahle filozofie přínáší úspěchy, což neoddiskutovatelně přínáší, tak ať si srandu dělá kdo chce.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ok, tak je tam Chicarito na hostování, no. Tak si pak zas koupíte jinýho dobrýho útočníka, to je celkem jedno. Mít na 6 ofenzivních postů 11 hráčů je naprosto v cajku v jakymkoliv klubu. Navíc to nejsou ledasjaký hráči, to jsou fakt hráči prvotřídní kvality, všichni byli před příchodem tahouny jinejch týmů na tý nejvyšší úrovni.

Jinak srandu si z toho dělá každej proto, že je to celý postavený na skupování toho nejlepšího, co jde. Jasně, pokud si koupíš nejlepšího hráče na každej post, k tomu špičkovej backup, postavíš z nich nejdražší tým historie fotbalu a vyzkoušíš pár špičkovejch koučů, tak je v celku pravděpodobný, že z toho nějaký úspěch bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano a o ten úspěch a radost ze hry, kterou ti hráči přínáší, je přesně to, o co jde. To není nic zavrženíhodného. Pérez vybudoval z Realu ekonomický a marketingový kolos, který může koupit skoro každého, na koho si ukáže, sbírá trofeje jak na běžícím páse, přínáši to peněz jak želez a baví to stamiliony lidí po celém světě. Vždyť to je přece to, čeho chce kadý majitel klubu dosáhnout.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak já chápu, že fanoušci Realu jsou hodně dynamičtí a povrchní, takže radši uvidí dalšího pokémona s dobrym skillem, než mladýho talentovanýho odchovance, kterej by mohl nějakym způsobem utužit identitu klubu. Nekritizuju kupování hráčů, ale podřízení chodu celýho klubu jedině byznysu, to je jako cirkus.

Reagovat
smazaný uživatel

Povrchní určitě nejsem a tohle zobecňování fanoušků nemám rád, každý je jiný. A Real Madrid má jasnou identitu a filozofii klubu.

Reagovat
Atlético de Madrid

To je přece ironie, fanoušky nelze zobecnit. Ale ty kroky, co dělá Real Madrid jsou povrchní, zaměřený na byznys a filozofie je hnusná, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj názor...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

daleko lip nehral...milujem ten hejt na garetha ze nehra jak nejaky dribler Isco a pritom ma neuveritelne statistiky... povedzme si uprimne , Cristiano tiez poslednej dobe herne slabota ale vzdy da gol dva ci hattrick a to podobne plati na Garetha mne je u prdele ci robi technicke finesi abo posobi ako drevak ale ked vyhrame 5:0 a on ma na tom velky podiel tak to je dolezite

Reagovat
smazaný uživatel

Jese by ho mohl mit taky, kdyby dostal prostor. Statistiky mel taky super. A jeste u toho vypada daleko lip a mnohem vic si toho odpracuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutocne . Najlepsi odchovanec za posledne roky . Nech ide do prdele hlavne nech tu je Reus .

Reagovat
smazaný uživatel

Neni prece co ztratit.

Reagovat
smazaný uživatel

To není. Buď bude na daném postu nejlepší, najde se mu role a bude hrát, nebo to bude lukrativní zboží, které prodáš za výrazně víc, než jsi ho koupil. Čistý byznys pohled na přestupový trh. Jsem si jistý, že podobně uvažuje i Pérez a zdaleka nejen on.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to ti seru.

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi celkem jedno, co děláš, ale takhle to prostě v současnosti je. Fotbal je z 50% sport a z 50% byznys a to ještě kdoví jestli.

Reagovat
smazaný uživatel

: Reusov vyraz v tvary keby zistil ze ma Jeseho poziciu by bol na nezaplatenie

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho přece neposílám, jenom říkám, že pokud bude hrát, tak na základě kvality, být odchovanec není argument. Přesvědčit musí herně, což se mu zatím před tím zraněním, celkem dařilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri na Jeseho poziciu . Nech kludne hra aj hovno . Potencial ma neskutocny . Ziaden hrac s jeho potencialom tu poziciu nezobere . Uz vobec niaky Reus .

Reagovat
smazaný uživatel

A to je přesně to, s čím nesouhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

ale my tunemame co stratit , 25melonov za reusa je ako zadarmo akeby sa nejak nepresadil tak ho urcite nepredame za menej ako 25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, čemu se směješ, i kdybychom ho čistě teoreticky koupili za 25, což půjde, když má rok do konce smlouvy a něchytil se, tak ho s novým dlouholetým kontraktem prodáš za dvojnásobek, protože zájem o takového hráče prostě bude. A pravděpodobnost, že mu Carlo najde roli, je vysoká. To je nákup, na kterém skoro nejde prodělat.

Reagovat
misinho7

takk pan Ribery to nevidi co uz..ale ako hovoris na to nie je co stratit

Reagovat
smazaný uživatel

Spis ty vidis hovno, protoze ses nenazranec a pres to nejede vlak. Ze tim odjebes Jeseho ti urcite nevadi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on sa na to pozerá určite omnoho triezvejšie ako ty... Reus je typ ktorý vám úplne netreba. Ak by sa hľadal back-up za Bezmenu tak to pochopím, ale to snáď nebude robiť Marco On je skôr na kraj a tie sú v Reale veľmi dobre poriešené.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach boze. Zkus se konecne trochu zamyslet. Ze mu Carlo najde roli je jasny, ale na ukor koho mu ji najde?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už jsme se ptali u Balea, Isca i Jamese. Já nevím, ale věřím mu, že mu ji najde. To zatím nikdo neví a nikdo nechápe, jak to dělá, ale vždycky vytáhne z klobouku nějaké řešení, které pak funguje.

Reagovat
misinho7

biznis je biznis

Reagovat
misinho7

suhlasim s tebou , carlo je schopny najst mu miesto zeby to fungovalo paradne ale bude to pekelne tazke..ale taky hrac sa za taku cenu neodmieta za 25 mil mat jedneho z najlepsich hracov na svete je proste bomba, kebyze nema tu vykupku tak niekto by si musel pripravit minimalne 70-80melonov..a je to za dalsie sympatak a dava dotoho vsetko cize ja som za ale vsetko zalezi na Carlovi no

Reagovat
smazaný uživatel

A taky se často zapomíná na to, že Cristianovi bude za měsíc a něco 30.

Reagovat
misinho7

presne tak, sice podla mna oneste bude hrat 3-4 roky na takej urovni ako je teraz ale predsa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zapracovať hráča Reusových kvalít je asi najjednoduchšia vec z celého potenciálneho prestupu

Reagovat
MadMrJacky

Tady s těma, dlouhodobě se netají sympatiemi k tomu a tomu bych byl hodně opatrnej. To samý jsem konkrétně u Reuse četl ohledně sympatií k Barce...

Jinak za tu cenu by to byl samozřejmě ideální nákup. Je to hráč, kterýho bych si do Barcy přál hrozně, ALE tam je to zase na úkor někoho jinýho. Radši bych měl v útoku mladýho Neymara a k němu jako náhradu někoho z akademie, než aby se tam ti dva nějak točili. Byl by hřích, aby se Ney a Marco točili na jedné pozici. To samý u vás

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla paráda, by jsme byli tuplem nezastavitelní...

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno, za ty prachy ho brat všemi deseti, na tom se nedá prodělat, naopak hlavně vydělat. I kdyby u nás nehrál, tak takové City nebo MU, za něj mohou nabídnout klidně +- padesátku.

Druhá věc je ta, že je teď pořád zraněnej, aby nevím co má za zranění, ale aby se to netáhlo ještě rok nebo třeba i celou kariéru, to by se prodal tak za pár šupů.

Reagovat
misinho7

vidim to podobne keby nemal vykupku a potrebovali by sme hraca jeho typu tak dame BVB aj 80 melonov ale terazna tom mozme zarobit iba my keby sa nechytil

Reagovat
Ángel di María 22

Koupit Reuse by byla hrozná sračka. On nejradši hraje na postu Ronalda a navíc máme skvělej tým. Chce to jen dobrýho záložníka místo Khediry.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se na něm mělo hrát taky, ale kvůli nezpůsobilému terénu nakonec ten zápas přeložili do Marrakeche.

Reagovat
smazaný uživatel

Christiano..to snad nemyslite vazne

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Videli jste ten zapas se Sydney? To byla čvachtačka

Reagovat
Ed_Hazard

zase v plenej palbe.....Kroosa može aj rozj*ebat

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid XI: Casillas, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, Illarramendi, Isco, Kroos, Bale, Ronaldo & Benzema

lol

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt blbosť, čakal som rotáciu

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě Carlo no. Když už nic, tak aspoň ukazuje nějaký respekt k soupeřům a že ten turnaj nemá na párku. Musíme doufat, že to ta základní 11 rozhodne do půlky a pak se tam pošlou náhradníci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aby sa niekto dôležitý nezranil, ako nám Villa. V takom zaprdenom zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem co viac musi urobit Kroos aby si odychol . Uz mu ani nestaci stazovat sa do medii

Reagovat
LAM

Tyhle první zápasy na MS klubů jsme vždy hráli s většinou hráčů z lavičky a plnou palbou až na finále.Jsem hrozně zvědavej zda se tahle extrémní nerotace podepíše na Realu na jaře.Tam bude hrát dalších 23 zápasů v PD,LM A CDR kde maj dvojzápas s Atletama a když postoupěj tak asi i dvojzápas s Barcelonou.

Reagovat
Ángel di María 22

Tvl snad bude po poločasu hotov.

Reagovat
garruklol

Tak kolik zapasu nez se Kroos zrani?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Se z toho pos*r, můžeš jít trénovat Real ty, když si tak chytrej. H*vno vidíte do klubu a furt máte nějaký kecy, prdy, beďáry.

Reagovat
icka

nervicky

Reagovat
Atlético de Madrid

Ronaldo dal v roce 2008 jeden gól. Kdyby dal letos alespoň 4, což je myslim při jeho formě reálný, tak by se stal nejlepším střelcem v historii turnaje. César Delgado má 5. Taky je docela reálný, že by jako první hráč v historii turnaje mohl dát hattrick.

Reagovat
Ángel di María 22

Nase sestava no LOOOOOOOOOOL

Reagovat
Ángel di María 22

Zas na druhou stranu je fakt, že po tomhle turnaji budou mít všichni přes Vánoce 14 dní pauzu, tak aspoň tak.

Reagovat
smazaný uživatel

30. prosince hrajeme přátelák s AC Milán, ale doufám, že tam bude hrát fakt béčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Carletto

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

SR 92:48

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný center

Reagovat
Masi

Kam vyběh?

Reagovat
smazaný uživatel

Pri takomto dobrom centri je to pre brankára ťažké, ak nevybehne tak gól je zvnútra päťky, takže tiež sa to dá zvaliť na brankára, lebo nepokryl päťku. Center bol luxusný.

Reagovat
Masi

No prostě to netrefil .

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooool! Ramos typicky!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kross ma ty centry z těch přímých a rohů fakt parádni. A když se do vápna nažene bale ronaldo benzema ramos a pepe tak to tou golovou hlavičkou zavání vždycky

Reagovat
teenz

Bale marnej i proti těmhle křovákům.

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

pozeram to ale zeby nejak stracal, daval nepresne prihravky nevidim. on by musel davat kazdy zapas hattrick aby si ho akceptoval

Reagovat
teenz

S tebou se nemá cenu bavit. Je to nekopa a nekopou zůstane. Neumí ani zpracovat balon proti horní dolní a to už je na opováženou.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si slepy?? v spracovani ziadne vyrazne problemy nema, minuly zapas dokonca ukazal pekny prienik na malom priestore. Si trapny ignorovanim Balea, vyzera, ze neznasas Britov trapak

Reagovat
smazaný uživatel

No je pravda že vedle Ronalda, Isca, Jamese, Benzemy i Jeseho působí trochu jako kopytu... to nikdo nemůže zpochybnit. Takový rychlejší khedira. Oni sou oba skveli ale proste mezi ostatníma hráčema realu to fakt působi blbě

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, to je dobry prirovnani.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudem sa tu hadat s nejakymi tupcami co neobjektivne hodnotia snad najrychlejsieho hraca, na transfermarkete tretieho najdrazsie cenenho hraca, ktoremu staci podat nadpriemerny vykon aby daval asistencie, goly a strcil tie vase tupe nazory do vrecka. Za neho hovoria statistiky prvu sezonu, v tejto sa pomaly rozbieha a stale vam "pluje" do ksichtu. Zato, ze nerobi bicykel a podobne juzanske finty neznamena, ze je kopyto. On ma iny sposob ako sa dostat cez hraca. A nebyt jeho tak o tom krasnom gole vo finale Copa del Rey snivame a teraz by si videl hrat miesto nas Atletico. Giggs, Best a ini britski hraci tiez nerobili finty typu Neymar, Ronaldinho a CR a vedeli si poradit s protihracom. Len neobjektivni idioti (pardon ale inak sa to nazvat neda) typu ty a teenz podla vsetkeho hodnotia viac sympatie ako kvalitu

Reagovat
teenz

Jj, jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si kkt

Reagovat
teenz

Reagovat
madridcan

Nerozumiem, ze preco nevies napisat nejaku zostavu s ktorou hras FIFU a automaticky si ju predstavit v Reale Potom by si si s nim rozumel

Reagovat
teenz

Hm, ve FIFE bych klidne Geretha bral, tam umi zpracovat prihravku a neposrat to.

Reagovat
smazaný uživatel

na entu

Reagovat
smazaný uživatel

Komentáře opět ala Csaplár ...

Proč z toho nedělat byznys a cirkus, když máme trenéra, který rotuje jenom, když se zastaví Země, natahejme si do dokonale fungujícího týmu Němce, který bude chtít hrát furt a zabijme Jesého jenom kvůli tomu, abychom výhodně koupili a nemohli prodělat.

Kroos řekne, že je unavený, ale hraje. Z toho vyplývá, že budu věřit Carlovi a předpokládám, že zrovna on je ten poslední, kdo by věděl minimum o kondici svých plejerů. Kdyby se stalo něco minimálního, tak ho stáhne, není opravdu magor.

Dneska to rozhodnout, co nejdřív to půjde.

Reagovat
Ángel di María 22

Carvajal luxusně

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední týdny je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Dani Karim

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal skvela akcia

Reagovat
smazaný uživatel

Don Benzgoal

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je ale hroznej. Posral na co sahl, to stejny CR.

Reagovat
smazaný uživatel

idk, sleduju více Vale a Rayo

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to tam deje?

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo nici Vale

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio ... prečo?

Reagovat
smazaný uživatel

Iker to mě poser

Reagovat
Ángel di María 22

San Iker

Dvě chycený pentle po sobě

Reagovat
smazaný uživatel

Kurna ze penalta Ikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!

Reagovat
smazaný uživatel

Iker > De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Iker - penaltový mág!

Reagovat
smazaný uživatel

iker klobouček

Reagovat
smazaný uživatel

A další zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

V klude Iker to zvladne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Iker je skvělej. Roky, kdy byl nejlepší na světě, už má za sebou, od konce roku 2012 už to neni co to bývalo, ale i tak je pořád špička.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že byl odjakživa skvělý, vyvrcholilo to sezónou 2011-12, kterou měl úplně špičkovou, pak měl sezónu slaboučkou, loni už to bylo lepší, ale srážely ho chyby a letos je po dvou slabších sezónách zpátky tam, kde byl před čtyřmi lety a roky dříve.

Reagovat
smazaný uživatel

Iker Za neho som veľmi rád.

Reagovat
Atlético de Madrid

Casillas: 17 chycenejch penalt za Real. Poprvý od září 2005 dvě po sobě. První brankář v historii, kterej chytil penaltu na MS i MS klubů.

Reagovat
Ángel di María 22

Kdo drží rekord chycenejch penalt v řadě? (né z rozstřelu)

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak to asi jen tak nenajdu (Lev Jašin má údajně mít pochytáno nejvíc penalt v historii), ale Handanovič jich aktuálně chytil 6 v řadě, což by klidně teda nějakej rekord bejt mohl.

Reagovat
Firkraag

Vysoko by mohl bejt Lehmann, ten je taky uměl chytat. Ale šest už je fakt hodně.

Reagovat
Kily

a nevíš, který tým nedal nejvíc penalt za sebou? Já mám tip na Rosice nad Labem, kdysi jich tam frajeři nedali asi jedenáct a s blížícím se koncem série rozhodčí i prosili, jestli by místo penalty nemohli nařídit spíš trestňák

Reagovat
Atlético de Madrid

tak to netušim, pokusim se najít, ale ty Rosice zní jako dobrej tip

Reagovat
smazaný uživatel

Jednu z největších úspěšností by měl mít Diego Alves, ale kolik jich chytil v řadě, to fakt nevím

Reagovat
Atlético de Madrid

Alvés má v kariéře myslim 49%, ve Španělsku je to procento ještě větší, ale v řadě to nebude tolik

Reagovat
smazaný uživatel

To je celkem šílené Kolik má vlastně Iker? V řadě to podle mě asi taky nebude, dost možná to teď drží ten Handanovič. Nikde jsem nic takového nenašel

Reagovat
smazaný uživatel

Handanovic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zas CR nedal, jezis..

Reagovat
smazaný uživatel

že by Iker se vracel zpátky do formy??

Reagovat
Ángel di María 22

Vale

Reagovat
smazaný uživatel

GARETH

Reagovat
Atlético de Madrid

Jinak Ronaldo taky může vyrovnat ten slavnej počin Messiho a Pedra, a to dát góla v šesti soutěžích v jednom roce. Bohužel nějak nikdo neinformoval o tom, že ten počin následně překonal Torres, kterej se trefil v sedmi soutěžích v jednom roce..

Reagovat
Mishko

Ronaldo predsa nedal gól v španielskom superpohári, alebo sa mýlim? Takisto Messi má len 5/6... Či počítaš MS?

Reagovat
Ángel di María 22

Fanoušci hodně dobrý

Reagovat
Ángel di María 22

Ty pičo to zakončení Crise

Reagovat
smazaný uživatel

toto asi nikdy nepochopím ... prečo strieda Sergio, keď toho určite nabehá menej ako Toni

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ukazoval na nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos má nějaké lehčí zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

ale aj tak by som ho už najradšej videl dole

Reagovat
garruklol

Rabona

Reagovat
smazaný uživatel

Cris se dneska ten gól zaslouží Jinak ještě někdo bude chtít tvrdit, že všechny jeho asistence jsou díky dorážkám, nehraje pro radost, ale jenom pro góly?

Reagovat
smazaný uživatel

Isco sa neuveritelne zlepsil. Uz teraz nema daleko od Iniestu v najlepsich casoch. Takto si James tak rychlo v zaklade nezahra a bude zaujimave vidiet 80 mil. posilu na lavicke. To bude najdrazsi nahradnik vsetkych cias

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, viděl si někdy Iniestu v nejlepších letech?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ukazal, ze vie davat goly, nahravat a na rozdiel od Iniestu mi pripada o nieco lepsi v defenzive. Blizi sa k jeho najlepsej urovni

Reagovat
smazaný uživatel

ne neblíží

Reagovat
smazaný uživatel

blizi . Ale zrovna dneskam nehral dobre

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě jste rychle zapomněli co Iniesta dovedl

Reagovat
smazaný uživatel

ty si to nepochopil. nepisem, ze Isco bude oneldho taky uspesny ako Iniesta v najlepsich casoch ale kvalitny

Reagovat
smazaný uživatel

smisali ste ked som pred vyse rokom daval zostavy s troma zaloznikmi pri braneni co nakoniec zacal pouzivat Ancelotti a miesto dvoch kopyt Khedira a Xabi sme mali pri braneni Modrica, Xabiho a Di Mariu... vyhrali sme LM. Potom som si zastaval Balea, to tu bolo nadavok ze kolko prachov a ze nic neukaze. Teraz tu pisem o Iscovi a nechci aby som sa ti onedlho vysmial

Reagovat
Atlético de Madrid

cywe Xabi je kopyto jako Libor Došek normálně

Reagovat
smazaný uživatel

uz poslednu sezonu bol pomaly a nemotorny jak pokazeny kombajn

Reagovat
Atlético de Madrid

a teď je s přehledem nejlepším záložníkem Bundesligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale on ma pravdu... xabi byl pomalej... kross/modric jsou momentalne na dvojnasobne urovni.... takze pokud xabi je nej zaloznik bundesligy.. neco to vypovida o samotne lize a o tymu ve kterym hraje.... v bayernu jak neni 1000 nahravek tak je zle.... v jejich systemu se i ta pomalost ztrati (pro xabiho ale podle me fenomenalni myslenka.. odejit z realu do bayernu )

Reagovat
Atlético de Madrid

Modrič hraje jinou pozici a Kroos je jinej typ hráče. Vhodnější pro současnej systém Realu, ale nemyslim, že lepší. On je bejvalá desítka a je víc mobilní a operuje na větším prostoru, jenže zase nedokáže házet takový padesátimetrový diagonály několikrát za zápas jako Xabi a stejně tak má horší defenzivní činnost. Jenže při tý pohyblivosti zálohy Realu to nevadí, oni ty prostory vykrajou díky dobrýmu prohazování pozic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty sa daj premenovat na smajlikar. lebo okrem par nazorov 12 rocneho decka tu vies uzivatelom davat nezmyslene smajliky

Reagovat
smazaný uživatel

To je forma.

Reagovat
smazaný uživatel

mam ti sem prekopirovat diskusiu kde som preferoval pred sezonou 2013/14 uspesny system 4-3-3 s jednym defenzivnejsim zaloznikom pred stopermi a ty si tomu daval jebnute smajliky hned ta tu vysmejem

Reagovat
Atlético de Madrid

a přesně proto máš vždycky pravdu!

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale v tomto pravdu má. Ribery22 se tady už víckrát někomu vysmíval za jeho názory a o x měsíců později se ukázalo, že byl úplně mimo.

Reagovat
Atlético de Madrid

Já si pamatuju, jak Ribéry tvrdil, jak je Benzema na píču a Isco ideální false 9, o tom jsme se hádali, ale argument "měl jsem pravdu posledně, tak mám pravdu i teď" je hrozná demence

Reagovat
smazaný uživatel

Ja netvrdil, ze je idealni false 9, ale ze by mohl byt. To je rozdil. Jo, jinak to nevyslo. Diky bohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne to nebylo zadny vysmivani, ale normalni diskuze. Ty vysmivani bych rad videl.

Reagovat
smazaný uživatel

Napriklad?

Reagovat
smazaný uživatel

prosim ta nedaj sa opat vysmiat

Reagovat
smazaný uživatel

Ty drz hubu, nebo to posli.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Například, když jsem tvrdil, že James může hrát klidně v záložní trojce a v případě potřeby zaskočit na křídle a ty ses tomu vysmíval bůhvíjaký nejsem idiot. Když se podívám, kde hraje teď, nemyslím si, že jsem tehdy neměl pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Az na to, ze tam hraje dost pod svoje moznosti, tak dobry. Ale rad bych to videl.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že je na vrcholu, ale rozhodně je přínosem. Jestli myslíš tu diskuzi, tak tu teď hledat nechci, byl to nějaký článek okolo jeho příchodu. Mi o to ani nejde, nějak tě sundat nebo tak, akorát nechápu, proč hned reaguješ tak posměšně jenom kvůli tomu, že má někdo jiný názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne daleko mensi nez kdyz hraje AM ze strany a ma volnost. Jinak to je jedno, tomuhle se smeju proto, ze je to vypatlanej kokot..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jeste jedna vec.. ten prvni prispevek, na kterej reagujes.. vsadil bych se, ze jsem se mu smal kvuli nejake gloruhunterske sracce jako vzdycky..

Reagovat
Ángel di María 22

Ty budes mit hlavne nadosmrti prisityho toho Illarramendiho, kteryho si na nas svym euforickym výjevem přivál za 40 milionů euro.

Reagovat
smazaný uživatel

To je epic fail. Ale je vtipny, jak jsem do toho zatahl i mereho a pak jsme si tady mlaskali u toho, jak mame Illarru a ne Verrattiho. Fakt vtipna vec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kazdej mame neco, u tebe si sice ted nic nevybavim, ale Atletico a jeho Fred a la "nejlepsi 9 pro Brazilii" ze vsech je taky dobra.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak já si stojim za tim, že Fred byl výbornej v tom Scolariho systému z konfederačního poháru, jehož byl nejlepším střelcem..A on fakt neni špatnej, letos byl zase nejlepší střelec brazilský ligy. Fred ze všech brazilců nejvíc dojel na Scolariho debilní nesystém a neexistující zálohu...

Můj největší fail byly ty tipy na výslekdy při MS, to jsem se nechal vždycky strhnout vlastní fantasií a pak to dopadlo uplně jinak

Reagovat
Ángel di María 22

Tj, pritom kdyz jsem videl Verattiho v LM letos, tak byl neskutecnej. Lique1 nesleduju, ale nečekal jsem, že bude tak dobrej, pokud to teda nebyla vyjimka.

Reagovat
smazaný uživatel

Verratti je neskutecnej. Takovej Barcelonskej mix Xaviesty, prehled a prihravky Xaviho, kontrola mice Iniesty. V PSG podle me nemuze tolik vyniknout jako treba v Barce, kam by se hodil uplne nejvic ze vsech. Motta nebo Matuidi jsou super, ale on by potreboval trosku vyssi ligu. Jednou bude mozna i nejlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelonsky mix Xaviesty prehlad a prihravky Xaviho , kontrola mice Iniesty tak ked ja napisem, ze Isco nema daleko od Iniestu a ty napises takuto kktinu tak si fakt na smiech ten ma daleko od Iniestovej kontroly mice a hlavne Xaviho prihravok Ribery22 trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja som kkt pritom teba si tu okrem mna naklada na lopatky i Filda atd. proste ty nevies argumentovat, posobis, ze si cisty, vypatlany sedlak s nizkym stupnom pochopit na logiku narocnejsi clanok alebo cisty provokater. Okrem nadavok, hlupych pokusov o argumentaciu, trpanych nazorov a tohodle si tu nic nepredviedol. Len sa tu strapnujes

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mas fakt formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne to tvoje "byl uplne mimo" dava smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak se ale do téhle jejich pře nechci zapojovat.

Reagovat
smazaný uživatel

nepisem, ze mam ale na tuto diskusiu chodia trapaci znevazujuci kvalitu svetoveho hraca len preto, ze je Brit, lebo ma dlhe vlasy, je im nesympaticky, nerobi juzanske finty a dohadujeme sa tu na posranych detailoch. kazdy ma na nieco svoj nazor ale aby to malo hlavu a patu

Reagovat
Atlético de Madrid

No, u Balea se kritizuje jeden aspekt jeho hry, kterej zcela objektivně postrádá a fanoušky jižanskýho týmu asi štve, že jeden jejich hráč neumí ty "jižanský finty", když na tom maj postavenej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

jeden aspekt hry ktory je snad najdolezitejsi

Reagovat
alcantara

Bale je supak.

Reagovat
Billy McClane

Ten Bartra uz dobehol aspon do sestnastky?

Reagovat
alcantara

To Ti nepoviem, dnes to nepozeram.

Reagovat
smazaný uživatel

to bol fajn pokus o vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Posli.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jesé sa neuveritelne zlepsil. Uz teraz nema daleko od Ronalda v najlepsich casoch. Ukazal, ze vie davat goly, nahravat a na rozdiel od Ronalda mi pripada o nieco lepsi v defenzive. Blizi sa k jeho najlepsej urovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale CR v najlepsich casoch je minimalne o level vyssie ako Iniesta v najlepsich casoch a Isco teraz je niekde inde ako Jese. Logicky vyplyva, ze Isco sa k Iniestovi dostane rychlejsie ako Jese ku CR a nebudem posudzovat Jeseho potencial ale ma od toho na svetelne roky daleko

Reagovat
Atlético de Madrid

Iniesta dokázal diktovat tempo a vytvářet jednu šanci za druhou, Isco je zatím "pouze" skvělej technik, kterej zrychluje hru. Hru tam tiktujou Modrič s Kroosem, už jen vedle nich vynikne, jak v tomhle Isco zaostává...

Reagovat
smazaný uživatel

a Isco sance nevytvara? Isco tam zaostava? vrat sa radsej k tomu teamu co mas v nazve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Billy McClane

To bude Bale az ho posadi Jese

Reagovat
Atlético de Madrid

Isco má s Iniestou v nejlepších letech zatim společnou možná tak národnost

Reagovat
smazaný uživatel

ja pisem, ze nema daleko. Ano sledujem futbal od 97-meho. Iniesta si drzal vysoku kvalitu niekolko rokov, Isco sa k nemu blizi. To co uz teraz dokazuje su velke veci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevidim na tomto nic smiesne ty jebo

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Řekl bych to spíš takhle, Isco je trochu lepší nebo minimálně na stejný úrovni, než byl Iniesta v jeho věku. Když bude dál pocitě makat, tak na to, aby se přiblížil nebo dorovnal Iniestu v jeho TOPu, rozhodně má, je ale potřeba říct, že Iniesta byl nejlepší záložník světa několik let.

Reagovat
smazaný uživatel

pochopil

Reagovat
Kily

pochopil? Vždyť napsal něco úplně jiného, než ty

Reagovat
smazaný uživatel

citujem: "na to, aby se přiblížil nebo dorovnal Iniestu v jeho TOPu, rozhodně má" a ja pisem, ze uz teraz nema daleko od jeho kvality v najlepsich casoch. Suhlasim s nim

Reagovat
Kily

moment, moment, on píše, že na to Isco rozhodně má, aby se Iniestovi v nejlepších letech přiblížil nebo dokonce dorovnal a ty píšeš "Uz teraz nema daleko od Iniestu v najlepsich casoch", kde je ten souhlas, když on píše o možnosti přiblížení se k Iniestovi, zatímco ty Isca už dneska vidíš jako hráče, který nemá daleko do Iniesty v jeho nejlepších letech?

Reagovat
smazaný uživatel

no v tom, ze je tam potencial, ze na neho rozhodne ma, cize Iniestu dorovnal a potencial, ze ta kvalita co ma teraz Isco nema daleko k dorovnaniu tej Iniestovej v najlepsich casoch. cize v slove dorovnanie, vyrovnanie

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
alcantara

Andres diktoval hru jednej z najlepsich generacii historie, Isco nema zatial isty zaklad v Madride a hraje tam druhe husle. Ako daleko to je, posud sam.

Reagovat
smazaný uživatel

To zrovna neni argument ved ma kazdu sezonu 3000 + minut .

Reagovat
alcantara

Ved to nie je len o cislach, ale aj o hierarchii a dolezitosti pre tym. Minulu sezonu bol herne docela mimo. V sucasnosti mu hraju do karat zranenia a fakt, ze sa zlepsil, ni eom si ale isty, ze by ho Carlo pretlacal do idealnej jedenastky. Teraz ma ale sancu sa ukazat, ja mu fnadim.

Reagovat
smazaný uživatel

Nestal velke peniaze cize zaklad to asi nema . Jeho najhorsia vlastnost su zbytocne straty a stale ma co zlepsovat v kreativite . Ale stale ma vyssi pocet vytvorenych sanci ako James a obrannych zakrokov . Este sa musi zlepsit . Ma to celkom zlozite ze hracov ktorych moze posadit stali 80 a 90 m e .

Ale v repre to uz vidim na zaklad .

Reagovat
smazaný uživatel

v jeho veku... iniesta rozhodne nediktoval hru... tu v barcelona v te dobe diktoval tak mozna deco jeste

Reagovat
alcantara

Ked si uvedomis, na com som reagoval, tak sa ozvi.

Reagovat
Ángel di María 22

To je trochu jinak, nebo aspon nevim, co ty povazujes za "nema daleko". Tohle zalezi jen na progresu Isca. Zatim ma pomerne dost ztrat, z cehoz se vyhraje postupne a pak bude zalezet na dlouhodoby forme Realu, aby nam to slapalo a sbirali jsme trofeje, v takovym systemu pak vyroste daleko snaz a treba v takovejch 26-27 letech bychom se mohli o tom srovnani pobavit, uvidime, co bude dal predvadet.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano druhá asistence!

Reagovat
smazaný uživatel

My asistence nepočítáme

Reagovat
smazaný uživatel

už ani Barcelonisti

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

trieda

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Ronaldo rozmyslal ci mu nahra

Reagovat
smazaný uživatel

Magical Isco

Reagovat
smazaný uživatel

Sami ... paráda snáď sa nezraní

Reagovat
smazaný uživatel

Jesé! Snad mu to koleno bude držet a ukáže nám, co v něm teda ve skutečnosti je v nějakém delším časovém úseku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec Cris letos rozebral Messiho i v těch áčkách...

Reagovat
smazaný uživatel

A jako penaltA nebo simulAce?

Reagovat
CHONG

Padej do sprchy.

Reagovat
smazaný uživatel

Padej... To slovo ti prirostlo k srdci co' :D to rikas u TV pokazdy,kdyz se Ronaldo riti do vapna :D

Reagovat
CHONG

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
dextroza_m

pobavil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
bayern987

Reagovat
Infi

Reagovat
X-bano-X

jj lebo Barcelona vôbec nehrá cez víkend doma s Cordobou

Reagovat
Atlético de Madrid

Hele já vim, že Pepe nemá žádnou žlutou, ale jak v tom vzduchu šahal po balonu bylo fakt dobrý

Reagovat
Atlético de Madrid

Real má 50 výher v kalendářním roce, žádnej španělskej tým to nedokázal před ním..

Reagovat
Ángel di María 22

Luxus.

Reagovat
alcantara

Aj najviac golov tusim.

Reagovat
CHONG

Válec

Reagovat
smazaný uživatel

příště na takovou penaltu pošlou Ronalda

Reagovat
Al Capone

Tak Cris si očividně vzal k srdci kecy od místních debilních culés a jede nejen na goly ale i asistence Prostě lepší a lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu,jak muze nekdi fandit tomuhle naprosto nesypatickymu,zadluzenynu tymu,kterej je jeste navic plnej arogantnich buzerantu (ale hraci jsou to teda,dobri).... A to jeste nemluvim o tom,ze nechali zbombardovat Barcelonskej stadion a ze nekolik titulu ma jen proto,protoze Barca byla ve 30. - 50. letech "diskriminovana" jen kvuli tomu,ze je je v Katalansku ,ktery se chtelo odtrhnout .. No,a kdo v Madridu fandil Barce,tal byl povazovan za menecenneho.. Uz jenom kvuli historii obou tymu,i ktere toho vim , troufam si tvrdit,vic nez kdokoliv jiny,bych jim nefandil.. Ale Barce teda taky.. A o Atleticu nemluve...

Reagovat
misinho7

A ty si co za magora ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda bol co? Ale chapu,jit s davem a fandit nejllepsin,jen kvuli tomu ze tam je nagelovanej pokerovaj a svalnatej borec,je proste in.... Ale pri ton o tom tymu skoro nic nevs.. Kdybys vedel,tak bys vedel,ze mam pravdu... Ale chapu,kazdej kdo zna frazi HalaMadrid,tak to je hned nejvernejsi fanda pod sluncem ;) HOWGH

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom Ronaldo nemá tetování, aby mohl sem tam darovat krev ...

Reagovat
smazaný uživatel

A co Ramos?

Reagovat
smazaný uživatel

"nagelovanej pokerovaj a svalnatej borec" - já myslím, že jsi tímhle myslel Crise. Kvůli Sergio zase tolik lidí Realu nefandí, i když je to TOP stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja benel na mysli konkretniho hra e

Reagovat
CHONG

Reagovat
misinho7

Jit s davem neviem o com tocis , ja som im zacal fandit v roku 2005 ked vobec neboli najlepsi a praveze to bolo slabsie obdobie...nic neviem ... Ty vies urcite vsetko si urcite odbornik na historiu realu

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Real Madrid získal ve 30. až 50. letech 6 ligových titulů, Barcelona 7 a kvůli tomu jich má teď o 10 méně. Tohle mě prostě nikdy nepřestane bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim o ban pre tohoto cvoka.

Reagovat
smazaný uživatel

Za čo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky takovek Hus.. Za pravdu se tresta

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri si aky Real vykazal cisty zisk t.j. od vynosov sa odrataju vsetky naklady.

Zadlzene su aj mnohe ine kluby

Ta tema o Francovi je strasne stupidna. No jasne Franco vyhrozoval ostatnym statom vojnou a to tam kde sme vyhrali 6x LM

Reagovat
CHONG

Vidím, že vánoční večírek ústavu pro choromyslné se náramně vydařil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to gratuluji... me stacilo pivo a TV,ale taky spokejenej

Reagovat
CHONG

Pivo a TV, to vás tam celkem rozmazlují, ale tak když jsou ty Vánoce...

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyz si na to dokazi aktivne vydelat,ne dostavat invalidni duchod jako by(vase osobs,cizym lidem netykam),tak proc ne ?

Reagovat
CHONG

Ty budeš solidní případ

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jses priste jen jinej,a Spartan v jednom

Reagovat
CHONG

Čeština nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Pouze jsem se preklikl..to se stava... A za 2. v Cesku ziju "pouhych" 5 let..

Reagovat
smazaný uživatel

Inak pls nevie niekto kto poslal protihraca neprestnou prihravkou na Iker ? Povecte mi ze to nebol Illarra ?

Reagovat
smazaný uživatel

*Ikera

Reagovat
smazaný uživatel

Illara

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten si uz nekopne

Reagovat
Ángel di María 22

Bol.

Reagovat
Atlético de Madrid

Most goals in a calendar year in Spanish football:

176] REAL MADRID (2014)

175] Barça (2012)

170] Barça (2011)

167] Real Madrid (2011)

Reagovat
smazaný uživatel

Pumpa, jediné z čeho mám strach je jistý ústup formy. Hlavně aby nepřišel v tom nejdůležitějším období, takhle je pěkné, že máme rekordy, ale po takové jízdě mít tak tenký náskok v lize a celou důležitou část LM před sebou.

Reagovat
Kily

tam máte fajn, že jste v LM chytili Schalke a nikdo nebude uspěchávat návrat Modriće

Reagovat
Ángel di María 22

Jsem zvědavej, jak to budeme mít na konci za sezónu. V lize by ta 130 padnout mohla. Což by byl ústřel jak hovado.

Reagovat
Atlético de Madrid

no kdyby tohle tempo vydrželo, tak to bude nejlepší sezony v historii fotbalu, vyhrajete všechny trofeje a srát vás budou akorát ty tři prohry na úvod sezony... jenomže taková forma v podstatě nejde udržet, moc si to neumim představit

Reagovat
Ángel di María 22

Tak to urcite nejde udrzet. 21 vyher v rade ted? Aby nás mírně nevyléčila už Vale z kraje roku..

Reagovat
Atlético de Madrid

jj, 21.. hlavně nesmí bejt těch 24, to by byl průser, zvlášť na Calderónu.. ještě je tu jeden dobrej rekord, Celtic někdy v 60. letech dal v jedný sezoně 196 (možná 194, teď z hlavy nevim) gólů ve všech soutěžích. Barca se přiblížila v 11-12 a dala 190, Real má s touhle formou opravdu šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím máme na kontě 87 a to jsme v Lize mistrů v polovině a La Liga ještě není ani v půlce. Záležet bude taky hodně na tom, jak se bude dařit v Copa del Rey.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow. Neskutočné niečo tie rekordy. Snád o tejto rivalite sa točí nejaký bombový dokument, ktorý sa dostane na trh po skončení éry CR a Messiho. Neskutočné

Reagovat
smazaný uživatel

Ackoliv ani jeden ze spanelskych tymu rad opravdu nemam... Jedno se musi nechat.. Valej. Ronaldo i Messi... A jelijoz jsou na ton ted oba s formou tak nastejno(Ronaldo a vetsi podporu od tymu),tak bych ten BallonD'Or dal Neueroj... Nejlepsi nemeckej obrance od dob Beckenbauera

Reagovat
Kily

o tebe bude letos na draftu velký zájem

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,to vim... Prej bych mohl bejt v top 10.. uvideime,snad to bude nekam na zapad,treba,Anaheim,Vacouver nebo San Jose

Reagovat
alcantara

To Ti velmi nesedi, byt v Top10 a zaroven skoncit v Anaheime ale Vancouveri

Reagovat
smazaný uživatel

A co treba Trade player za vyber ve draftu?

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

já pořád nechápu potřebu řešit zlatý míč, když už to dávno Cris vyhrál

Reagovat
F.Torres

Reagovat
MadMrJacky

Je tady nějaký článek, pod který by jsi to nenapsal?

Reagovat
Ed_Hazard

to nie ale vždy sa nájde dement, ktorý to ešte nepochopil

Reagovat
MadMrJacky

Pokud jsem to přečetl správně, tak Jerrygrey psal komu by ON dal Ballon a ne kdo ho vyhrál. Tolik asi k tomu nepochopení a dementnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsou oba o parník před všema, tak bys to dal někomu jinému...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou pred vsemi ofenzivnini hracemi o parnik,to jo ;) ale brankar,to je zas uplne jina dinenza,se kterou je nemuzes srovnavat

Reagovat
Atlético de Madrid

Cristiano has played 53 different opponents as a Madrid player. The only 2 he hasn't scored against: D.Zagreb and Cruz Azul.

no penalty, no party

Reagovat
CHONG

Ty jsi strašný rypák

Reagovat
Ángel di María 22

Zahreb byl vtipnej, tam to bude taky nakej rekord.. Myslim, ze to bylo 3:0 za 9 minut. 4:0 za 20. Akorat skoda, ze Cristiano to odvetu nehral, tam by urcite goly dal.

Reagovat
madridcan

Cez mobil to nenajdem(nechce sa mi preklikavat), ale ta vyhra nad Dinamom bola doma a tam som si celkom isty, ze Cristiano nehral...hral iba vonku a to bol hned prvy zapas.

Reagovat
madridcan

ved vlastne to pises, tak neviem o com pisem

Reagovat
Al Capone

Reagovat
alcantara

Vzdy nalakas tych istych

Reagovat
F.Torres

na co si hraješ poslední dobou? ukazuješ svou pravou tvář?

Reagovat
smazaný uživatel

prostě trolli, nic víc a vy mu na to sedáte jako moucha na cukr...

Reagovat
F.Torres

to je jasný jak facka, ale co tak najednou a proč všechno proti realu? navíc kdyby to bylo alespoň vtipný...

Reagovat
icka

je to retard , nic vice.

Reagovat
patas92

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Josifek

Co to tu zkoušíš rozjet?

Reagovat
Xavi

Mě by spíše zajímalo, proti komu ještě penaltu nekopal. Hlavně teda v La Lize.

Reagovat
madridcan

Z velkych timov som si celkom isty, ze proti Valencii

Reagovat
Kily

Reagovat
madridcan

a ani proti Villarealu. Sice sme za ten cas kopali proti nim tri penalty ked hral aj ten zapas, penalty kopali Ramos, Xabi a Kaka

Reagovat
madridcan

a Cordobe samozrejme, kedze nie len on, ale aj cely Real hrali proti nim iba raz

Reagovat
Xavi

OK, dík. Čekal jsem, že jich bude víc teda. I když očekávání byla velká...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Azza

Sakra on tam nedal Velu

Reagovat
Lifted

Pohoda. Zápas dominance. Hodně se mi líbil od nich ten Rojas. Ten tam slušně větral Marcela.

Reagovat
Kenneth

Real Madrid usiluje o Lucase Silvu, získat pod svá křídla mladého záložníka ale nebude snadné. Podle jihoamerických médií podal Bílý balet druhou nabídku ve výši dvanácti milionů eur, Cruzeiro si ale za svůj klenot žádá minimálně o tři miliony více.

15 mio € za dalsiho Douglase.

Reagovat
misinho7

tak neviem skade si nato prisiel ze je to dalsi douglas ale podla vsetkeho je to jeden z najvacsich brazilskych talentov

Reagovat
Kenneth

To si odkoukal z youtube videí? Máme na hostovačce Casemira, nevím proč dávat další mio za neprovařenou rádoby hvězdičku odněkud z džungle.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja som si ho pozrel a je silny v defenzive, obranne zakroky, odoberanie lopty, dokaze zastavit akciu supera. Rozohravka i hra dopredu taktiez na urovni, navyse je o nieco mladsi a lacnejsi nez Kovacic z Interu. Je povazovany za jeden z najvacsich brazílskych talentov

Reagovat
smazaný uživatel

pardon ten vek nesedi

Reagovat
smazaný uživatel

jj povazovat za "pozretie" youtube je vtipne . Uz by mali zakazat davat videa na youtube a vyrabat FM strasne to ovplivnuje ludstvo .

Reagovat
valloire

Reagovat
Kenneth

21 zápasů - 21 výher - 79 golů - 3,76 golu na zápas.

To jsou čísla jak z hokeje. Neskutečné.

Reagovat
madridcan

400 pre Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

a pre ronaldove hetriky v podani misinha

Reagovat
misinho7

Reagovat
dextroza_m

400 čeho? :)

Reagovat
smazaný uživatel

400 holych chlapskych zadkov pre cristiana :)

Reagovat
smazaný uživatel

hm, vtip jak od fanouška barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

uahah, velmi vtipné, daj ešte niečo.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak tu piš něco o debílcích

Reagovat
valloire

Reagovat
Billy McClane

napisal cule

Reagovat
F.Torres

myslíš si, že i ten nejlepší má stejné potřeby jako ty?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele