11. kolo
03.06.2008 17:45 CET
2 : 0
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (1)

Přidat komentář
fantomas

Ne nadarmo se o tohoto 23letého kreativního záložníka po skončení sezony zajímá několik předních evropských klubů v čele s Arsenalem. Ve fyzicky náročné Premier League upoutal lehkonohý Kranjčar pozornost svým neskutečným přehledem, citem pro rozehrávku a velmi slušnou střelou z dálky. Teď ho však na Ostrovech zrovna nevelebí, neboť právě on dalekonosnou střelou zaskočil Scotta Carsona v posledním kvalifikačním utkání a zasloužil se tak velkou měrou o to, že Anglie na červnové EURO právě na úkor Chorvatů nepocestuje. Postavou sice není nikterak malý, ani hubený, přesto ho práce defenzivního štítu zrovna nebere. Rád ovšem plní roli dispečera se vším všudy, tedy i s poctivým bráněním. Pohybem i stylem hry tak trochu připomíná i českého internacionála Tomáše Rosického.

Mladý Niko prošel všemi mládežnickými kategoriemi Dinama Záhřeb, kde působil do roku 2001 a vedl tamější seniorský tým též ke konci jako kapitán. Pak se však nepohodl s vedením a nečekaně se upsal úhlavnímu rivalovi Dinama, Hajduku Split. Až odtud se roku 2006 stěhoval za kanál La Manche do Portsmouthu a jeho přestup se stal nakrátko nejdražším v historii chorvatské ligy, hned za rok v létě ho překonal Eduardův přesun do Arsenalu. V Anglii žádaný talent zraje jako víno a teď by měl táhnout Chorvatsko za úspěchem na nadcházejícím EURU 2008.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele