9. kolo
14.09.2012 18:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V tomto utkani by uz mohl snad v zakladu nastoupit Marcus Pedersen hostujici z Vitesse, coz by znamenalo velke posileni utoku hostu. Ackoliv se domaci v zaveru prestupniho terminu jeste posilili o nekolik hracu (Toutuh - LWM - host. Kodan, Bergvold - DM - Kodan, Lekven - DM - Odd Grenland, Peter Ankersen - RB - Rosenborg, Fabricius - ST - Sonderjyske), tak se jedna o vcelku prumerne hrace, a pomuze to podle me spis se sirkou kadru nez se zvysenim kvality, tym totiz jeste opustili Nsaliwa a predevsim dulezita dvojice Vendelbo a Rieks. Odense navic ziskalo velice kvalitni a zkusene stredove zalozniky - Vadocze a Silberbauera, takze se z nich razem stava aspirant na poharove umisteni. tip: 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

velmi spatny odhad

Reagovat
smazaný uživatel

takze Odense su posilneni o hracov so skusenostami z Eredivisie ...dnes to este nemusi uplne klapat ...1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele