23. kolo
01.04.2012 14:00 CET
2 : 2
(1:0)
Stadión:
MCH Arena, Herning

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady se Midtjylland zacina dostavat dost pod tlak, pokud prohraje na svem hristi druhy zapas v rade, proti souperi v boji o evropske pohary, bude jejich situace dost spatna, na druhou stranu pokud vyhraji a jejich souperi (Horsens a Aarhus) nebudou bodovat naplno, ocitnou se razem na tretim miste presto, ze ma Midtjylland hodne mlady tym, ktery by nemusel takovy tlak zvladnout a hoste jsou na svych vyjezdech velice silni, a zaroven i v obstojne forme + posledni 3 vzajemny zapasy zvladly lepe, verim ze si tenhle zapas uz domaci pohlidaji a zvitezi, ale myslim ze to bude z jejich strany docela opatrne, i kdyz na nulu v zadu jim prilis hrat nejde, tak myslim ze to bude jen o gol a zrejme 2:1 (popr. 1:0)

Reagovat
smazaný uživatel

v obrane jsou proste problemy, tym Midtjyllandu prilis nezkuseny pro takove zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

a prave preto value bolo na hosti, teda ich neprehru ...ale bola to smola, v 93 minute domaci dostali gol

Reagovat
smazaný uživatel

value na hosti kdybys rek na remizu tak nereknu slovo ale na hosti fakt ne, na jednicku bylo 2,2 a gol padl tesne pred koncem, domaci dvakrat vedli, takze se nemyslim ze 1,5 nebo kolik bylo na X2 melo value

Reagovat
smazaný uživatel

btw: divny ze value na hosti nebylo uz pred zapasem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele