24. kolo
05.04.2012 18:00 CET
3 : 1
(1:1)
Stadión:
Parken, Kodaň

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Konecne ma derby zase tu spravnou prichut , ac se Brondby stale krci v druhe polovine tabulky, tak ma vytecne jaro, a je nejlepsim jarnim tymem v Dansku soucasna forma: 3 vitezstvi, z toho vyhra na hristi druheho Nordsjaellandu a damoci vyhra nad letosnim ucastnikem EL - Odense na druhou stranu Kodan mela pomalejsi rozjezd do jarni casti a obrovsky problem byl predevsim se strilenim golu, coz konecne protrhli na Lyngby, kde se trefili 3x dulezite je, ze vsechny tri goly dali utocnici zakladni sestavy (N'Doye 2, Santin 1), a pujdou tak do zapasu se zvysenym sebevedomim bude to urcite vyhroceny zapas, ocekavam ze moc golu nepadne, tipuji tesnou vyhru domacich, kteri jsou preci jen doma velice silni a v kvalite sveho soupere porad prevysuji, navic jejich forma po poslednim zapase uz zacina vypada docela solidne... tip: 1:0 (sazky: Kodan HCX 4/10, -2,5g 6/10, vysledek 1:0 2/10)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sotuen

hcp02

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele