9. kolo
21.09.2013 16:30 CET
1 : 5
(0:3)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
monty25

0:2

Viktorce pořád věřím! Voltrovi tam něco spadne.

Reagovat
monty25

Viktorka konečně zaválela! Tip na výsledek mi sice nevyšel (bylo to ještě mnohem lepší), ale Voltrovi to tam spadlo dokonce dvakrát. Taky hodně pomohly nové posily, které Viktorka sehnala na hostování - Sivrič a Škoda z Boleslavi, Ševinský z Brna. Matej Sivrič už za Viktorku hrál a jsem opravdu rád, že se takový střelec vrací. Přesně tenhle typ útočníka Viktorce schází. Svoje kvality potvrdil už dneska, když se hned v prvním zápase trefil... Ševinský sice není úplně moje vysněná posila, ale v obraně bude určitě platný. No a Škodu moc neznám, dneska hrál jenom 20 minut... Každopádně jsem moc rád, že to Viktorce takhle vyšlo a konečně aspoň opustila sestupové místo. Věřím, že se teď kluci odrazí do klidnějších vod tabulky. V dalších dvou kolech mají dobrý los (Střížkov, Vltavín), tak ať to lítá!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele