30. kolo
05.06.2008 17:00 CET
3 : 2
(0:0)

Vysočina Jihlava

SFC Opava

Rozhodčí: Franěk - Kordula, Goňa
Diváci: 1.500

Reportáž

Vysočina Jihlava - SFC Opava 3:2

Minimálně další sezónu stráví fotbalisté Slezského FC ve druhé lize. Před dnešním utkání s Jihlavou měli vše ve svých rukou, svou pozici ale nezvládli a prohráli.

Kouč Neček poslal do tohoto utkání velmi zkušené mužstvo, ale i přesto působili jeho svěřenci především v prvním poločase dost nervózně. Hra byla hodně vyrovnaná a ani jeden tým se nedokázal dostat do tlaku. Vůbec největší šanci měla Vysočina v 15. minutě. Rabušic se dostal za hostující obranu a nebezpečně vypálil, nakonec ale nemířil přesně a všichni opavští příznivci na stadiónu si mohli hlasitě oddechnout. Kromě této akce fotbal diváky především nudil, jelikož ani jeden celek se nehnal do ofenzívy a hra se odehrávala převážně ve středu hřiště.

Ve druhé půli Opava jasně ukázala všem svým fanouškům, že do Gambrinus ligy nechce. Během dvaceti šesti minut si nechala dát tři branky a bylo po nadějích. Tu první měl na svědomí už v 53. minutě Schneider, který se do míče opřel z velké vzdálenosti a nádherně mířenou ranou poslal svůj tým do vedení. O osm minut později úspěšně dorážel míč do sítě Rabušic a v 79. minutě překonal bezmocného Nováka technickou střelou Faldyna.

Závěr utkání se bohužel odehrál za řádění hostujících příznivců, mezi které policie pustila slzný plyn, a utkání muselo být přerušeno. Opava nakonec alespoň snížila. Jako první se prosadil střídající Jelínek a už za dvě minuty přesně hlavičkoval po rohovém kopu zkušený stoper Jan Pejša. Další dva góly ale přidat nedokázala.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysočina Jihlava se vytáhla na SFC Opava a překazila jim parádně postup. V přístím ročníku bude už Jihlava sama patřit k horkým kandidátům postupu. V Opavě smutní a určitě to zkusí za rok také.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele