28. kolo
25.05.2008 17:00 CET
3 : 0
(1:0)

Ústí nad Labem

Baník Sokolov

Rozhodčí: Ardeleánu - Lhoták, Teuber
Diváci: 813

Reportáž

FK Ústí nad Labem - Baník Sokolov 3:0

Ústí nad Labem míří za záchranou. Skvělou formu dnes potvrdilo také proti Sokolovu a po dobrém výkonu bere všechny tři body za výhru 3:0. Na patnáctou Duklu Praha si tak vypracovalo už pětibodový náskok. Klub z Julisky má však zápas k dobru.

Domácí fotbalisté od začátku hráli poměrně aktivně a nakonec se i v prvním dějství dočkali gólu. Moc příležitostí si ale nevypracovali, jelikož většinou jim chyběla především finální přihrávka, ze které by mohla vzniknout gólovka. V 15. minutě se ovšem přes obránce dostal Vondrášek a následně byl stažen k zemi v pokutovém území. Rozhodčí podle předpokladů odpískali pokutový kop. Ten podobně jako v minulém zápase proměnil Jiří Valenta. Baník se sice snažil na nepříznivý stav zareagovat, ale se střelami Duchniče i Javorského si poradil gólman Novák.

Ústí chtělo co nejdříve přidat druhý gól, aby se tak mnohem blíže přiblížilo záchraně. Už v 46. minutě mělo hned dvojšanci. Nejprve neuspěl po samotném úprku Vondrášek, jehož střelu Bertelman vyrazil těsně vedle tyče, z následného rohu našel Fousek Benčíka, který ale poslal míč vedle tyčky.

V 65. minutě předvedlo Ústí fotbalovou lahůdku. Po pravé straně vysprintoval Vondrášek, přihrál Martykánovy, jenž přenesl hru na druhou stranu na Benčíka, ten hlavou přiťukl Fouskovi, který zakončil kličkou na brankáře a lobem do prázdné brány. Za třináct minut se po rohovém kopu dostal ke střele Dvořáka a bylo hotovo.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele