28. kolo
24.05.2008 16:30 CET
1 : 0
(0:0)

FC Vítkovice

Příbram

Rozhodčí: Matějek - Wilczek, Goňa
Diváci: 523

Reportáž

FC Vítkovice - Marila Příbram 1:0

Po čtyřech vyhraných zápasech Příbram zaváhala. Ze zápasu s Vítkovicemi vyšla naprázdno a boj o postup se tak opět něco přiostřil. Domácí fotbalisté si naopak v podstatě už zajistili záchranu.

První poločas byl velmi vyrovnaný, míč u nohy měla především Marila, největší šance však patřily Vítkovicím. Jako například v 7. minutě, kdy Prohászkův pokus minul bránu jen o pár centimetrů. Na straně Příbrami dnes nestálo ani moc štěstí, což se prokázalo při gólu Huňy, který rozhodčí neuznal pro ofsajd.

Právě Huňa zaměstnával obranu Vítkovic nejvíce. A v 26. minutě málem dokázal, proč je nejlepším kanonýrem svého celku. Po přihrávce za obranu ale nastřelil pouze spojnici břevna s tyčkou. Na druhé straně mohl těsně před přestávkou vstřelit první gól utkání Křiva, ale gólman Hruška předvedl u levé tyčky skvělý zákrok a zabránil jasnému gólu.

Vítkovice měly start do druhé půle skutečně skvělý. Už v 55. minutě se totiž ujali vedení. Prohászka vybojoval balon, přihrál Schönovi, který prodloužil na pravou stranu na osamoceného Martina Pulkerta a ten poslal míč kolem bezmocného Hrušky do brány. Zanedlouho se pokusil překvapit domácího gólmana Vaclíka Huňa, ale se svou dalekonosnou střelou neuspěl.

Domácím hráčům moc nechybělo ani v 70. minutě. Hruška byl hodně daleko z brány, čehož si všiml Silveira a svou standardní situaci ze čtyřiceti metrů poslal rovnou na bránu, míč ale mířil nad. Největší příležitost k vyrovnaní si Příbram nechala až na samotný závěr. Švehla fauloval v pokutovém území protihráče, rozhodčí nařídil pokutový kop, k němu se postavil Huňa, ale vysoko přestřelil.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Body přeju Vítkovicím. Kde jsou ty časy, kdy tento klub hrál pravidelně 1. ligu a jednou se dokonce dotknul mistrovského poháru ! Věřím, že se do nejvyšší soutěže ještě někdy podívají, i když v blízké budoucnosti to určitě nebude. Naopak Příbram tam míří, ale v l. lize ji z mnoha důvodů vidět nemusím. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo FC Vítkovice !!! Pěkně se hoši vytáhli na favorizovanou Příbram a ta potvrdila, že se jí opravdu do GL nechce.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele