26. kolo
18.05.2008 10:30 CET
1 : 2
(?:?)
Stadión:
Na Julisce, Praha
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

Dukla Praha - Marila Příbram 1:2

Léčba Massimem Moralesem Příbrami očividně svědčí. Italský kouč totiž dokázal i třetí zápas na lavičce středočeského klubu dovést do vítězného konce.

A to i navzdory tomu, že zápas nezačal pro Marilu vůbec dobře. Už ve 4. minutě totiž inkasovala. Po perfektním centru Nečase se ve vápně obtočil kolem Máchy Jan Svatonský a přesnou střelou k tyči překonal bezmocného Hrušku. Za pár okamžiků bylo málem vyrovnáno. Tomáš Pilík však ztroskotal na gólmanovi Radovi.

V 7. minutě přišla další příležitost hostů. Michel Costa vyslal na Radu z prvního pohledu nikterak nebezpečnou střelu, která se však odrazila od mokrého trávníku, přeskočila rukavice domácího gólmana a skončila na tyči. K následné dorážce se dostal ještě Jales, ale míč poslal vysoko nad. Po strhujícím úvodu atraktivní hra obou týmů skončila a přesunula se do středu hřiště. Za zmínku stojí akorát Hanusova střela, kterou nakonec stejně Hruška lapil.

Ani po změně stran se skoro nic nezměnilo. Dukla i nadále bránila své jednogólové vedení, v závěru utkání ale na svou pasivitu doplatila. V 79. minutě sice Rada ještě Huňovu střelu vychytal, jenže domácí obrana mu dala dostatek času a prostoru k dorážce, při které se už nejlepší příbramský střelec nemýlil. Domácí Palša navíc v nastaveném čase fauloval v pokutovém území Jirouše a rozhodčí nařídil penaltu. K té se postavil opět Huňa a bez větších problémů proměnil. Nechybělo ale moc a mohlo být vyrovnáno. Kudělovu dělovku však Hruška vyrazil.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám, že Dukla hostům moc nedovolí. Dukla potřebuje body jako sůl, sestupové vody jsou nebezpečně blízko. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Držím palce Dukle Praha, protože nechci, aby Marila postoupila do Ligy...Můj tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda, Dukla se topí na sestupové příčce a Příbram si pomohla na postupové 2. místo, ale doufám, že tam dlouho nevydrží.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele