základní část, 3. kolo
19.08.2015 20:45 CET
3 : 0
(?:?)
Stadión:
JJB Stadium, Wigan
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jestliže píši o výkonnostním sešupu Doncasteru, u Wiganu se jedná o seskok z Mount Everestu. Možná po vzoru Portsmouthu se Wigan propadá do nižších soutěží, poslední čtyři sezony znamenaly tři sestupy a to už není ledajaká náhoda. Wigan je opravdu v krizi a naději návratu do Championship rozodně nepomohla remíza s Doncasterem. To Scunthorpe hrálo Champ naposledy před skoro pěti lety a na postup to rozhodně nevypadá, tým podle mého má na klidný střed tabulky. Co se týče utkání, Wigan musí zabrat ale i když se kouč Galdwell hodně snaží zlepšit výkony mužstva, zatím nic nepomáhá a na gólové hody to dnes nevypadá, Scunthorpe mají zatím ze dvou kol , tři vstřelené góly ale dobře bránícímu Wiganu ho nedají.

Tipy: tentokrát zvolím výhru Wiganu ´, která bude v poměru 1:0

pro tipéry, kteří rádi hazardují doporučuji vsadit na to že Padne přesně 1 gól, je to velmi pravděpodobné

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele