základní část, 44. kolo
19.04.2008 16:00 CET
1 : 0
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Relativně jednoduchý zápas pro Nottingham Forest ! Doufám, že to potvrdí, jde jim o hodně, naopak Luton to už má spočítané. Tip 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec urval Nottingham Forest všechny body, ale neměl to vůbec jednoduché. Již jistý sestupující Luton Town se nevzdává.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsem zapomněl dodat, jak v tak tradičním fotbalovém městě, jako je Nottingham, nezapomínají fanoušci na svůj tým, ani když je potupně až ve 3. lize. Na Luton Town, který padá a není to nějaký atraktivní tým, přišlo na City Ground 17.331 fans !!!!!! Pokud Forest projdou baráží a budou hrát v příští sezóně alespoň League Championship, návštěvy se určitě zvýší. V dobách jejich slávy nebyli návštěvy přes 30.000 vůbec výjímkou, právě naopak !

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, na zápasu jsem byl, ale jak píše bary72 , domácí to neměli vůbec jednoduché . Ještě že hráč hostů č.9 Sam Parkin je tak trochu kopýtko ...

První půlka byla hrozná , ve druhé hra ožila a domácí měli jednoznačně víc ze hry a 4-5 jasných šancí : ale to finální řešení !!!! Pokud se dostanou do CC Championship, pak se musejí herně hodně zlepšit .

Za Forest odehrál pvrní půli dobře levý bek č.29 Juilan Benneth , ale dělá dost banálních chyb . Ale je aktivní, rychlý a chce hrát .

Celkově si myslím , že nejlepší hráči domácích byli č.8 Kris Commons a střelec gólu č.9 Nathan Tyson , kteří makali a byli ke konci střídáni .

Jinak klobouk dolů před diváky - po průserech v roce 2003 s pádem z Premier League a přeřazení až do 3.soutěže stále doufají v lepší zítřky a chodí fandit .

Tigguo Cobauc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele