základní část, 44. kolo
19.04.2008 16:00 CET
0 : 2
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Millwall FC mám rád, ale nutno říci, že se jim bude v tomto souboji asi špatně dýchat. Na The Den přijíždí slavný Leeds Utd. Ten stále ještě nemá jistotu ani baráže, natož přímého postupu, tudíž potřebuje každý bod. Millwall FC zase potřebuje body pro klid, stále ještě nad nimi visí klatba sestupu. Je o co hrát a bude to určitě strhující. Doufám, že tomu také bude odpovídat návštěva. Fandím Millwall FC a věřím, že alespoň bod za remízu získají. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec bere všechny body Leeds Utd a drží důležitou pozici do baráže. Domácí Millwall FC neměl co ztratit, ale prohra zamrzí a přidělala navíc pár vrásek, jelikož sestup ještě není definitivně odvrácen. Ale doufám, že to nakonec dobře dopadne. Návštěva na slavný Leeds Utd, byla více než nadprůměrná na poměry Millwallu, na The Den přišlo celkem 13.395 fans !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele