čtvrtfinále
20.12.2017 21:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (14)

Přidat komentář
PePiG7

0-2 Pogba, Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to nebude jednoznacne 2:2

Reagovat
RKBoy

0:2

Reagovat
waynemarkrooney

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
freewill

Tato sezona nevypadá pro Joseho vůbec dobře:

PL - šance na titul = 0

LC - konečná s Bristolem

LM - šance na finále tak asi 1:200; na na vítězství v něm 1:1000

... także zbývá FA Cup a s tím jeho herním systémem je šance na vítězství prakticky zase opět nulová.

Je otázka za jak dlouho dojde Glazerům toužící vždy po rychlém úspěchu trpělivost a José se bude pakovat. Z dlouhodobého pohledu by to pro MU bylo určitě dobře.

Reagovat
tony223

nemyslím si, že by byli Glazerovi nějak zvlášť netrpěliví. Mnohem více by mě ale znepokojoval herní projev. José se nikdy nezmění... Napumpovat do týmu stovky miliónu liber a hrát totální sračku, to by mě jako fanouška hodně štvalo. Dokonce i proti slabým týmům se dokáží zatáhnout do obrany a hrát na protiútoky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
freewill

100 % Souhlas, taky mě to sere !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jáááj, ten herný prejav, s ním u niektorých fanúšikov nebola spokojnosť ani za SAFa, a podľa mňa by nebola ani keby sa teamu ujal trebárs Guardiola, Ancelotti, Zidane atď. Ja sosobne sa nechcem zastávať súčasného manažéra, ale povedzme si pravdu, bez špekulácií o tom, kto a ako mohol, resp. posilnil káder, lebo všetci mali približne rovnaké podmienky, že súčasný manažér je na tom o dosť lepšie ako obaja predchádzajúci, len pre porovnanie, čo vyhrali predchádzajúci dvaja manažéri za tri roky - myslím, že van Gaal jeden FA CUP, a čo vyhral súčasný manažér za jeden rok - ligový pohár a Európsku ligu, navyše v lige majú United momentálne druhý najlepší útok a spolu so City a Burnley najlepšiu obranu, čo by za predchádzajúcich dvoch manažérov nebolo ani zďaleka možné a navyše herný prejav je v súčasnosti určite atraktívnejší, ako v predchádzajúcich troch sezónach, len United žiaľ v mnohých momentoch horia v koncovke ako fakle. Toľko k tomu a sorry za dlhú vetu, ale nechcelo sa mi dávať bodky a potom caps

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rezan

kdybych jim nefandil, tak bych se taky smál. Byla to ubohost.

Reagovat
smazaný uživatel

nezbyva nic jineho nez vykopnout toho "pana trenera"

Reagovat
Assassin11

ten special one je riadny antifotbalový tragéd by som mu zakázal trénovat doživotne pre dobro futbalu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele