základní část, 8. kolo
16.09.2017 16:00 CET
1 : 1
(0:1)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (2)

Přidat komentář
HullCity

Další TV zápas Hullu...však oni si v Sky rozmyslí nás i Aston Villu vysílat s těmihle výsledky co oba kluby předvádí.Dneska budu doufat,že neuděláme ostudu jako v posledních týdnech...1:0.

McGregor-Kingsley,Hector,Tomori,Dawson,Aina-Grosicki,Henriksen,Larsson-Bowen-Dicko.

Reagovat
HullCity

Já to prostě nechápu!!!Proč hrajeme vždy skvěle ve 2.poločase,ale v tom 1. si naopak zasloužíme dostat co nejvíc gólů?!To byl neskutečný bolehlav ten 1.poločas,ale do toho 2.vyšel úplně jiný tým,nedivím se,Sluckij musel řvát jak hovado a alespoň bod jsme si zasloužili.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele