základní část, 28. kolo
20.01.2018 16:00 CET
6 : 0
(3:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kurz bude nejnižší z nabídky LCh, a taky nejnižší z pohledu domácího celku od jejich poslední prohry doma. Tip 1 -ale bojim bojim.

Reagovat
smazaný uživatel

Několika celkum, i Derby začína cvakat prdélka. Pujdou za přímým postupem.

Reagovat
rickroll

Na přímý postup to rozhodně nevidím, i přes zlepšení v uplynulých týdnech jsou na tom herně pořád hůř než loni. Většina týmů už prokoukla náš styl, jediný rozdíl je, že letos Fulham dokáže uhrávat těsné, někdy i nezasloužené výhry, zatímco v minulé sezoně jakýkoliv zápas, kde nebyla jasná dominance automaticky vyústil ve ztrátu...

Reagovat
smazaný uživatel

Pane, dík za reakci. Pro sázkaře je takto vyrovnaná tabulka plus. Nikomu se nechce do baráže. Mužu ot?Jak vidíš 2.-6. místo?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele