základní část, 18. kolo
27.11.2015 20:45 CET
0 : 2
(0:2)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pánové z Hullu,stačí mě za 1.Když ji uděláte i v hcs, to už je vaše válka .

Reagovat
smazaný uživatel

Že to bude hcs, ale pro Derby by mě nenapadlo ani ve snu

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Jacob Butterfield byl už fajn v Barnsley

Reagovat
HullCity

Je načase napravit to zaváhání s Bristolem!!Sice jsme nepřišli o neporazitelnost,ale ten výkon moc nepotěšil nikoho z fanoušků,zvlášť když se do toho ještě zranil kapitán Dawson.Middlesbrough,jakož to dalšího favorita o přímý postup,jsme již porazili,tak doufám,že i Derby nebude příliš vzdorovat.Velkou motivaci bude mít proti nám Ince,kterému Bruce moc šancí nedával,ale jak jsem psal výše i naši hráči se budou chtít ukázat v té lepší stránce...2:1!!

Reagovat
HullCity

Derby 2 šance v 1.poločase 2 góly,Hull 2 šance ve 2.poločase(obě měl Maloney) žádný gól.TV zápasy nám prostě nejdou ani jeden jsme letos nevyhráli,ale nic se neděje.Mít po 18 zápasech jen 3 porážky je skvělý počin,jen zamrzí,že ta naše dlouhá série bez porážky končí doma na KC Stadium...uvidíme za týden,jak zareagujeme v derby proti Leedsu!!

Reagovat
smazaný uživatel

Derby County

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele