play off - semifinále - 1. zápasy
14.05.2016 13:30 CET
0 : 3
(0:2)
Stadión:
Pride Park, Derby

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (3)

Přidat komentář
HullCity

Máme nejlepší kádr ve 2.lize a přesto hrajeme "jen" play off o postup do PL,v našem případě o rychlý návrat.Derby jsou favoritem a jistě si na nás budou věřit,když nám naložili ve dvou zápasech dohromady 6:0,ale ligová sezona se do play off nepočítá stačí se podívat na to,jak dopadl včerejší zápas.Nebude chytat McGregor,ale Jakupovič což mě trochu děsí,když vím čeho všeho je schopen Jakupovič,ale jinak jdeme s tím nejsilnějším tak doufám,že se to projeví i na výsledku...1:1/1:2!!

Jakupovič-Odubajo,Davies,Dawson,Robertson-Elmohamady,Livermore,Huddlestone,Snodgrass-Diame-Hernandez.

Reagovat
HullCity

Vím,že tohle byl jen 1.zápas,ale tohle že byl tým,co nám v součtu naložil 6 gólů?!?Vždyť 1. a taky jediná!!! střela na bránu od domácích přišla až v 80.minutě a to nám chytala dvojka a podle některých dokonce trojka!!!Tohle už v úterý nesmíme podělat,jinak se zapíšeme do historie,protože ještě nikdo neotočil v play off výsledek 2:0 natož 3:0!!Dneska Man of the match zaslouženě Moses Odubajo.Byl prostě fantastický u 2 gólů a celkově 74 doteků s balónem.

Reagovat
hradec

Souhlas, už po 1. zápasech jsou víceméně jistí finalisté. Hull je pro mě favorit na postup. Hrajou chytře, Derby před gólama dobře kombinovalo, ale pak dostali druhý smolný gól a v druhém poločase jen šoupali nohama. Navíc dostali ještě v 98. minutě... minimálně tady je jisto

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele