základní část, 31. kolo
13.02.2016 16:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2 0

Reagovat
HullCity

Jordan Rhodes už v Blackburnu není,takže 0:2 pro nás!!

McGregor-Odubajo,Davies,Dawson,Robertson-Clucas,Livermore,Huddlestone,Snodgrass-Diame-Hernandez.

Reagovat
HullCity

Tak to má být.Další ztráta nepřicházela v úvahu,protože nás v úterý čeká těžká dohrávka proti rozjetému(opět)Brightonu!!Potěšilo také to,že Hernandez mohl dávat sám,ale on nezištně přihrál Diamemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Blackburn žádnej problém?? 0.2....Koukám že jsou na to dost mizerně, ale i tak můžou příští týden kousat, Jak vůbec Diamé?? Dlouho jsem ho neviděl hrát. Už u nás byl výbornej, měl jsem ho rád bez něj byla záloho skoro poloviční,když byl mimo. Goly ale dává pořád to je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Hm ale u vás věčně zraněnej, když to čtu.

Reagovat
HullCity

A docela lenivý...dokáže předvést neskutečné věci,ale jen když se mu chce.Mívá i zápasy,které prostě odchodí bez zájmu a nemyslím si,že to je 2.ligou...on takové zápasy měl i v PL ještě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele