základní část, 27. kolo
21.01.2012 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-1 Fryatt

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas,který asi napoví kdo bude tím reálným soupeřem pro duo Southampton-West Ham.Remíza nic neřeší,tady se musí vyhrávat.Hull nemá žádné nové zraněné hráče,zranění nepustí do brány Gulacsiho a Bassa,ale Mannone asi zůstane jedničkou i po jejich vyléčení.Brady měl nějaké menší svalové zranění,ale už by to mělo být doléčené a minimálně na lavičce měl by být.Tipuji těsné vítězství Hullu,ale bude to bitva o každý centimetr hřiště.

Moje sestava:Mannone-Dawson,Hoobs,Chester,Rosenior-Koren,McKenna,Evans,Stewart-Mclean,Fryatt.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna změna byla v základní sestavě a právě tato změna rozhodla o 3 bodech pro Hull!!!Brady nastoupil do základu místo Fryatta a to znamenalo jeho 2.gol v sezoně.Hull šlape a je už jen 5 bodů od 2.místa!!!Za ním je to však stále našlapané,jakákoli ztráta a jde mimo play off na to nesmíme zapomínat.

Reagovat
smazaný uživatel

malem jsem to trefil

Reagovat
smazaný uživatel

xardas : jak vidíš Hull - Crawley, bude to 1 že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Crawley hrálo doma tak bych se i bál,ale venku nemají podle mě šanci.Ano.vidím to jako jasnou jedna!

Reagovat
smazaný uživatel

díky, Hull do PL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele