play off - semifinále - odvety
14.05.2008 20:45 CET
4 : 1
(1:1)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Hull City

Watford FC

Rozhodčí: Mark Clattenburg
Diváci: 23.155

Reportáž

Hull přehrál Watford a stvrdil postup do finále

Hull City je blízko senzačnímu postupu do Premier League, jenž by byl vůbec prvním v klubové historii. Po nadějné výhře ve Watfordu v poměru 2:0 Tygři na svém hřišti sice prohrávali, ale nakonec slavnějšího soupeře porazili jasně 4:1.

Do utkání vstoupili o poznání aktivněji více motivovaní hosté. Byl to ovšem Hull, kdo poprvé zahrozil a výrazně se o to zasloužil i hostující hráč. Pravý bek Mariappa totiž při malé domů nedával pozor, zda může vůbec brankáři nahrát, a jeho minely málem využil duchapřítomný Campbell. Stejný přívlastek ale lze požít i ve spojení s golmanem Watfordu Leem, který včasným vyběhnutím příležitost domácích zneškodnil. To Hornets udeřili hned, jak mohli. Za další dvě minuty si totiž porozuměl Henderson s Ellingtonem a vnějším nártem prostřelil Myhilla.

Domácí gólman pak však do konce poločasu nemusel řešit žádnou zapeklitou situaci, přestože měl Watford na první pohled zřetelnou převahu. Naopak udeřili domácí, když krátce před poločasovým hvizdem využil hrubky Leeho Richard Garcia k pohotovému bezchybnému zakončení, situaci na brankové čáře raději zkontroloval ještě Barmby, jenž dával první gól svého týmu i v prvním utkání.

Na začátku druhého dějství se nic moc nedělo, až po hodině hry musel Myhill reflexivně vytáhnout na roh hlavičkový pokus Priskina. Dvacet minut před koncem se domácí dostali do vedení. Sotva vystřídavší Caleb Folan se prosadil hlavou po centru Rickettse. Zdecimování hosté pak v úplném závěru dovolili soupeři, jenž byl na koni, ještě dvakrát pečetit svůj postup do finále play-off. V 89. minutě pronikl Garcia a nemýlil se, v druhé minutě nastavení ho pak napodobil Doyle a dal výsledku konečnou podobu.

Hull City se tak může začít připravovat na finále, v němž v jednom zápase změří síly s asi ještě větší senzací letošní sezóny League Championship, nováčkem Bristol City.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Držím Palce Hullu a myslím, že doma tento zápas zvládne a postoupí do finále. Můj tip 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

V odvetě je Hull favoritem, má náskok a hraje doma. Domácí fans je budou hnát, ale Watford bych ještě nezatracoval, i když se mu v poslední době vůbec nedaří. Osobně to přeju spíše Watfordu. Tip 2:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Watford je venku nejlepsi tym League Championship takze jeste neni zdaleka nic hotovo aby se nakonec neprodluzovalo tipuju ale 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

potvrdili...

Reagovat
Liquid

Nevíte proč nehrál za Hull J.J.Okocha?? Po sezóně končí s kariérou,ale je to legenda a v kádru by měl být.

Reagovat
fantomas

byl zraněný - první zápas hrát nemohl, ted ho kouč nechal v rozhodnutém zápase odpočívat. Do finále naskočí určitě...

Reagovat
smazaný uživatel

prý jestly Hull postoupí do PL ...jakože postoupí tak J.J.Okocha prodlouží ..!!

Reagovat
smazaný uživatel

No kazdopadne to vypada na zajimavy prirustek do PL, asi by si to vic zaslouzil Bristol (jako mesto)

Reagovat
smazaný uživatel

Watford to neustál a překvapení je tu. Hull City si ale postup do finále plně zaslouží, soupeře přehrál v obou utkáních. Bude to velmi zajímavé, ale také velmi překvapivé finále baráže o PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to sem nečekal. Ale do PL postoupí podle me Bristlo City.

Reagovat
smazaný uživatel

když už tak Bristol

Reagovat
fantomas

Huuuuuuuull

Reagovat
smazaný uživatel

presne vyhraje Hull

Reagovat
smazaný uživatel

tady máš hůl, a teď Bristol

Reagovat
fantomas

hůl se nepiše s dvěma L

Reagovat
smazaný uživatel

ty punťo jeden

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele