semifinále
23.04.2016 18:15 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Martial v posledních vteřinách vystřelil Man Utd finále FA Cupu

Prvním finalistou FA Cupu je Manchester United! Zápas dvou rozdílných poločasů rozhodl v poslední minutě nastaveného času Anthony Martial, jehož gól na konečných 2:1 byl prakticky zlatý. Hrdina utkání navíc fantasticky asistoval u branky Fellainiho. Druhou hvězdou duelu je David De Gea, jenž ve druhém dějství chytil Lukakuovi penaltu a překonal jej pouze Smalling vlastním gólem.

Red Devils - a především jejich manažer Louis van Gaal - tak mají stále šanci napravit nepovedenou sezónu. V FA Cupu navíc došli až do finále poprvé od roku 2007! Everton naopak nepotvrdil svou pohárovou specializace a čtvrté semifinále v pěti letech v kýženou účast proměnit nedokázal.

První příležitost na otevření skóre přitom měli právě Toffees. Po pěti minutách hry utíkal sám na De Geu Romelu Lukaku, se španělským gólmanem si v souboji jeden na jednoho poradil, ale následné zakončení odhlavičkoval z brankové čáry fantastický Wayne Rooney.

Pak už ale byli lepší fotbalisté Manchesteru United, jimž úvodní pětačtyřicetiminutovka vyšla o poznání lépe. Joel Robles se zaskvěl ve dvanácté minutě, kdy Rooney parádním dlouhým míčem uvolnil ve vápně Ligarda. Anglický křídelník však šanci spálil. Solidní gólovku měl i Martial, který pro změnu vypálil tvrdě a mimo tři tyče.

Byl to však právě Anthony Martial, komu se povedlo definitivně rozebrat defenzivu Evertonu. Z levé strany hřiště si dvacetiletý borec udělal vlastní píseček, skvělou kličkou se zbavil mátožného Stonese a naservíroval míč před branku Marouanovi Fellainimu. Ten byl velmi pohotový a krátkým švihem dostal Ďábly do vedení. To se psala 34. minuta.

Manchester vstoupil lépe i do druhého poločasu, a byť Robles zasahovat nemusel, obrana Evertonu hořela jako suché klestí. Takový Lingard se po zpackaném zakončení musel hodně červenat. A Rudé ďábly to mohlo záhy hodně mrzet. Fosu-Mensah totiž ve vápně při skluzu na míč zavadil nohou i o Barkleyho a sudí nařídil velmi přísnou penaltu. Proti Lukakuovi však senzačně zasáhl David De Gea.

Everton však tento moment nepoložil, naopak byl během pár minut opět blízko vyrovnání - a to hned dvakrát. Ihned po penaltě zahrával přímý kop Ross Barkley a De Gea musel opět rychle na zem. Obrovskou příležitost po chvíli spálil Tom Cleverley, který se po centru Lennona ocitl úplně sám na zadní tyči. Nepochopitelně však míč poslal úplně vedle brány.

Nápor Martínezova celku na chvíli zbrzdila pětašedesátá minuta, kdy se nejspíš měl zápas zlomit v prospěch United. Martial totiž zase jednou dostal do šance Fellainiho, který by snad také opět skóroval. V pádu však míč zblokoval Phil Jagielka. Rukou. Penalta ani červená karta však nenásledovaly, rozhodčí tuhle situaci fatálně přehlédl.

Namísto toho se dostal znovu na koně Everton. Obrovsky mu pomohla sedmdesátá minuta a příchod Gerarda Deulofeua, jenž se okamžitě stal největší hrozbou Blues. Právě jeho centr si ostatně po pěti minutách na hřišti nešikovně srazil do vlastní sítě Chris Smalling.

Španělský štírek zatápěl pod kotlem i nadále, jeho jedovatou střelu musel skvělým zákrokem zneškodnit De Gea - a měl štěstí, že vyražený míč jen těsně projel kolem dobíhajícího Lukakua. Nešťastný hrdina zápasu neměl svůj den, což potvrdil ještě dvakrát. Po Bainesově centru byl sám před bránou, ale hlavou na míč nedosáhl dokonale a jen jej líznul vedle brány. Chvíli na to se na konci protiútoku objevil ve vápně, načež jeho dost možná gólovou střelu na poslední chvíli zblokoval Fellaini.

I proto se nakonec radovali fotbalisté Manchesteru United. Hlavním důvodem však byl Anthony Martial a jeho parádní akce ze třetí minuty nastaveného času. Narazil si s Rashfordem, kostrbatě si pomohl i o Herreru, no a pak už si věděl rady. Zásluhou špatného bránění Jagielky pronikl do šestnáctky a přesnou ranou k tyči poslal svůj tým do finále FA Cupu.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (486)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Thundeus

Doufám, že Everton vyhraje, Martinéz se udrží a LVG odejde! A Evertonu bych to i přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Evertonu přeješ udržení Martinéze, tak to jim nic dobrého nepřeješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to s ním stalo? Jsem jen fanoušek amatér ale vždy mi přišel hodně perspektivní trenér.

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
avicii

Evertonu vobec neverim

Reagovat
Makiii

Pral bych si dnes videt konecne 3jku - Memphis Rashford Martial.

Lingard proste nema na to byt, zakladni stavebni kamen kor na kridle...

DDG - Valencia, Smalling, Blind, Darmian/Mensah - Herrera, Schneiderlin, Rooney - Martial, Rashford, Memphis

Kazdopadne klasicky tam beztak bude Mata, Carrick, Rojo, Fellaini, Lingard...

Tak jako tak, se nam tuto sezonu dari proti Evertonu, jak herne, tak vysledkove.... Takze musime v tom pokracovat. S temi tymy, co zustaly FA Cupu, ten pohar musime urvat!

0:2

Reagovat
tony223

Pro dobro Evertonu, snad dnes prohrají.

Reagovat
smazaný uživatel

0-3 - rashford, rooney 2x

proti tragickému evertonu z posledných mesiacov to snáď ani LVG nemôže prehrať

Reagovat
Dawon

nezvladat "jasne" zapasy je naopak jeho specialita

Reagovat
C-M@ster

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

To už je dneska? No ty krávo, pojďme Everton, vyřađte ty šašky!

Reagovat
DerekZoolander

revanšovat - to uz jsem dlouho neslysel

Reagovat
smazaný uživatel

Everton!!

Reagovat
smazaný uživatel

je velmi pravděpodobné, že se Karamelky poprvé od let 2000-02 umístí dvakrát v řadě mimo elitní desítku...tyy vole, zlaty Moyes oproti tomu

Reagovat
scholes18

vodiči autobusu

Reagovat
Zaschrona

Stan Collymore @StanCollymore

Rumours that Matthew Pennington starts at CB for Toffees today.

Reagovat
Zaschrona

Tome, ta predpokladana sestava je dost nepravdepodobna. Jagielka i Barry jsou temer tutove mimo hru. A Oviedo po tak nepovedenem vykonu, tezko rict, jestli bude hrat.

Videl bych to na: Robles - Pennington, Stones, Besic, Baines - McCarthy, Cleverley - Deulofeu, Barkley, Lennon - Lukaku

Reagovat
fantomas

No, a vidiš to, Jags hraje Bešić se přesunul na pravýho beka nejspíš, což je fajn tah.

Reagovat
Zaschrona

Prijemny prekvapko, omlouvam se teda. Ale Ovieda jsem tipnul dobre.

Jak se to na hristi da do formace nemam tuseni, na RB si umim predstavit Cleva, Besice, i McCarthyho. Nebo mozna na 3 vzadu s tim, ze se na leveho stopera zatahne Besic a krajni obrance budou hrat Lennon a Bainesy. Mozna je ta varianta na 3 vzadu i nejpravdepodobnejsi. Snaha ucpat stred tam bude tak jako tak. 3-5-1-1?

Reagovat
I am Mancunian

United: De Gea, Fosu-Mensah, Smalling, Blind, Rojo, Carrick, Fellaini, Lingard, Rooney, Martial, Rashford https://t.co/izUpOx7dq6

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Makiii

Ma to cenu komentovat a nervit se zase?

Skoda slov opravdu... Lingard ( ocividne mometalne staci na zaklad United umet behat a palit obrovsky sance ) Bez formy, Rojo, Carrick + Fella do toho...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne vyhrat, na zostave nezalezi

Reagovat
Dawon

jezis ta zaloha to je fakt smutne nejpomalejsi stredova dvojka v evrope

Reagovat
Infernoqt

když to bude 4-3-3, tak to nebude zase tak zlý

Reagovat
EXoRcIsT

Varela uplne odpisany nepochopitelne a to ze Fellaini dal jeden gol a ani nevie jak znamena ze ma predplatene miesto do konca sezony

Reagovat
smazaný uživatel

A to sa prejavilo v minulom zapase, ze ma predplatene miesto ako konkretne?

Reagovat
Infernoqt

toho Fellainiho moc odepisujem... jasně, je na hovno, ale pokud budeme hrát s jedním defenzivním štítem ( Carrick) tak si Fella své místo najde a dobře napadá... řekl bych, že záleží na formaci - pokud to bude klasická 4-2-3-1 a Fella jako DM, tak nás z protiútoku můžou sežrat, protože je pozičně mimo, potřebuje štíta za sebou

Reagovat
vodka

Varela me osobne teda vubec nepresvedcil, vsichni se na rb jevili lip. Je prilis mekky. Za to ten stred proti dynamickemu efc je na facku. Fellu chapu kvuli standartkam, aby se smalling mohl soustreditna lukakua, i kdyz je mozne, ze na neho zase bude hrat blind nejvic me ale sere rojo s lingardem. Carrick snad zabere, v noze to porad ma, s rooneym by si mohl vyhovet lip.

Reagovat
Dawon

varela hral vyborne, pak udelal jednu chybu proti tomu poolu v EL, a od te doby je uplne odstreleny...jediny na tom RB byl schopny kloudne podporovat utok, a dozadu nebyl vetsinou spatny

Reagovat
Tomanatura

varela he lemra

Reagovat
vodka

to je prostě blbost jak mraky, to se na mě nezlob, žádná jediná chyba, hrál dost velkou bídu v obraně skoro pořád, dopředu měl podporu sice slušnou, ale Valencia je v tom i tak o parník jinde.

Reagovat
Busby babes

Vitezna.

Reagovat
Infernoqt

Jsem myslel, že jsme všude bráni jako domácí tým do tohoto semifinálového duelu. Takže ten tip EF 10 je fakt pro Everton -.- ?

Reagovat
fantomas

Jj

Reagovat
Dawon

ikdyby byl oficialni zapis naopak, tak sis myslel, ze kdyz v EF preview je napsane Everton - MU, tak je tip 10 pro nas?

Reagovat
Infernoqt

jop, chybičky se stávají i na EF... hlavně po poslední formě Evertonu mě to překvapuje

Reagovat
fantomas

Já mám nějakýho zvláštního tucha, že se prostě teďka pochlapí.

Reagovat
smazaný uživatel

jooo tak tucha hovoris

Reagovat
fantomas

Tak promiň, že sem si dovolil no.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
fantomas

No, byl sem zhruba jednu minutu od správnýho tipu, tak tu nedělej moc ramena.

Reagovat
smazaný uživatel

A nakonec jsi ze tří možností vyloučil tu jedinou správnou, good job

Reagovat
fantomas

Pro tebe platí to samý a dvojnásob.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že je to složitý, ale není efektivnější tohle ignorovat?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Infernoqt

https://ctrlv.cz/Wf08 to je sestavička

Reagovat
Error

acestream://485a771d1389af6fcb5fa50e7534c46b9553b6e5

Totálně skvělý acestream

Reagovat
C-M@ster

jaký fail obrany

Reagovat
fenixLFC

obrana a lukaku neviem kto to dojebal viac

Reagovat
smazaný uživatel

Martia lza průnik, Rooney za návrat

Reagovat
Coutinho10

Lukaku twl..musi bejt gol

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

ok..

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Grahf

heslo?

Reagovat
smazaný uživatel

321

Reagovat
Dawon

Carrick s Mensahem wow

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Carrick a Mensah

Reagovat
smazaný uživatel

S tym Mensah mohol robit velmi malo, to bola neskutocna hrubka Carricka

Reagovat
I am Mancunian

dobre spravil, ze nesiel do suboja, este by dostal cervenu

Reagovat
I am Mancunian

lingard

Reagovat
smazaný uživatel

jaká akce

Reagovat
EXoRcIsT

Lingaaaard do pice zase tutovka a on to neda

Reagovat
Dawon

ty vole my hrajem krasne v utoku

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je Wazza je fantasticky, uz minule bol

Reagovat
Infernoqt

4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

Preco tie rohy kope Blindak, to proste mi uz nevysvetlia fakt

Reagovat
EXoRcIsT

strasne vysoke obluky koper

Reagovat
Infernoqt

jop, protože my nemáme hrát rohy na první dotek... celou sezonu se to snažíme hrát na sklepování, proto vše kopou obloučkem na Fellainiho

Reagovat
Infernoqt

ale dobře je tlačíme

Reagovat
Zaschrona

Minule ctyrka, dneska bura?

Reagovat
Dawon

hosiiiii....podme to promenovat

Reagovat
smazaný uživatel

Booooooooze, ale hrame dobre, to jak ti mladi hraju v pohybe a ma im to kto rozdavat(Rooney), tak zrazu vieme hrat futbal

Reagovat
EXoRcIsT

dnes tam mal byt Herrera miesto Fellainiho a uz by sme vyhravali Fella nic ine iba prihravky na 2m vie alebo dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jdi už do píči s tím sráčem, však je totálně marný

Reagovat
Dawon

uuuuuplne ciste, a kokot rozhodci stoji 2 metry od toho

Reagovat
Busby babes

Tyhle šance nas budou mrzet.

Reagovat
vitasrp

Horší strukturu defenzivy, než jakou má Everton, to jsem fakt viděl jen u Chelsea.

Krajní záložníci jsou kompletně orientovány na kraj, středu hřiště vůbec nepomáhá, Barkley se moc nezapojuje, čili pak celý střed hřiště Everton brání ve 2 lidech a pro soupeře není problém skrz tenhle blok dostat přihrávky, zapojit do hry útočníka a následně využít narážeček.

Reagovat
Zaschrona

Cele to startuje od Lukakua s Barkleym, linejsich hracu v obrane moc neni.

Reagovat
vitasrp

Jejich aktivita je fakt špatná, ale ta hrozná organizace těch dvou bloků je zkrátka úplně směšná.

Reagovat
Zaschrona

Jojo. Nejvic je to videt na rozdilu v napadani MU a EFC. Oni zacinaj uz od pulky temer, oni se u nas relativne snadno dostavaj az k vapnu.

Reagovat
Busby babes

Hrozne snadno jdem tim středem.

Reagovat
Infernoqt

Fellaaaaa :D

Reagovat
smazaný uživatel

FELLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Dawon

KVETAAAAAAAAAK A martial zase genialne, miluju toho kluka

Reagovat
Busby babes

Kvetaaak!!!!!!!

Reagovat
Busby babes

Kvetaaak!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dřevák

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzera to tak, ze Martialovi to jasne viac sedi na kridle, Marcus na hrote dokaze tu rolu zvladu v tej nasej hre o dost lepsie ako ked je na hrote Martial. Martial na hrote sa casto stava neviditelnym, to sa Marcusovi nestava...obaja su genialni..

Reagovat
smazaný uživatel

to Rashfordovo sebevěomí je na ten jeho věk neskutečný.. Nebojí se jít do víc hráčů a ještě mu to výjde. Je fakt super.

Reagovat
smazaný uživatel

takze arsene knows

Reagovat
smazaný uživatel

Když máš vedle sebe Martiala a Rashfora, dá gól i Fellaini

Reagovat
Dawon

A Rashford je taky paradni, jak dokaze podrzet mice, dostat do hry spoluhrace, fakt splnuje vsechno, co od utocnika cekam

Reagovat
jenage

Jaký to rozdíl oproti Wilsonovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

tak Wilson je podle me taky urcite velky talent, tech prilezitosti nedostal tolik, ale je jasne, ze je to typove trochu jiny hrac...mnohem bliz k Chicharitovi, takovy typicky rychly koncovy hrac...Rashford zatim pusobi fakt jako komplexnejsi hrac, snad to nebude jen dalsi pul rocni zablesk, a snad ho hlavne pristi manazer nezabije

Reagovat
jenage

Nevím no, mě osobně Wilson nezaujal nikdy ničím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

hele a veris jeste, ze se u nas James prosadi?

Reagovat
kiwwi

Wilson je super...je viac priamociarejsi ako Rashford a lepsi zakoncovatel, su podobne rychli, akurat Rashford je viac variabilny pretoze je technickejsi a moze zahrat aj kridlo a vie lepsie 1v1

ja verim, ze ak by Wilson dostal tolko sanci co Rashford, tak by na tom bol rovnako dobre

Reagovat
smazaný uživatel

No, ked ich mozem porovnavat, tak priamociarejsi teda mi nepride a lepsi zakoncovatel uz vobec nie. A Rashford je proste pripraveny na muzsky futbal ovela lepsie, preto aj dostava stale prilezitosti, je uz dost dalej ako Wilson..

Reagovat
kiwwi

ludia rychlo zabudaju no...som necakal pali ze tak zapadnes

Reagovat
smazaný uživatel

A vsak ja proti nemam nic, on talent ma. Ale Rashford hraje regulerne na urovni Martiala. Si zober, ake zapasy Rashford rozhodol, ake vykony predvadza, ten je proste dalej ako James no, preto aj hraje u nas zaklad a James nie..

Reagovat
kiwwi

sak lebo dopici pali, James siel na hostovanie a Rashford dostal sancu ked sa zranil Rooney, nebuc chuj

Reagovat
Busby babes

no ja bych s nim ale taky celkem souhlasil. Rashford vypada podstatne lepe. James momentane nehraje poradne ani v Brightonu.

Reagovat
kiwwi

sledujes Brighton?

Reagovat
smazaný uživatel

jak s nim, snad s Palim ne

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně tohle není vůbec o nějakým zapomínání. O Wilsonovi se vžycky mluvilo maximálně o tom, že zvládne možná roli 3. úročníka. Rashford momentálně zvládá naprosto s přehledem číslo 1.

Reagovat
kiwwi

a o Rashfordovi sa niekedy hovorilo, ze moze hrat nieco viac ako rolu 3. utocnika?

uvedom si, ze Wilson bol v time ked boli v utoku Rooney, RVP a Falcao...Rashford je v time ked je v utoku .... Rashford.... bo Rooney je zraneny a Martial musi hrat na kridle

Reagovat
Busby babes

vubec. ja jsem jeho velkej fanda a doufal jsem a mluvil o nem jako o budoucim cisle 1. ale to jsem pocital s tim, ze letos uz bude pravidelne hrat a davat goly u nas.

Reagovat
Busby babes

z poslednich 6ti zapasu jsem videl 1,5... a zbytek jen po vysledcich. goly nedava, prihravky nema, v pulce nebyl ani v zakladu.

Reagovat
kiwwi

bol zraneny a co citam, tak pred zranenim hra dobre a teraz po zraneni sa do toho zase dostal a hra zase velmi dobre

fakt som to nesledoval, len citam nejake reporty a naposledy vraj urobil 2 goly

Reagovat
Busby babes

jsem na tom asi podobne co se sledovanosti tyka, ale vidim, ze posledni dobou castou stridal pomerne brzy, gol nedal, prihravky nemel... coz samo nevypovyda o jeho vykonech, ale neco to naznacuje. tak nezbyva nez doufat. ale prijde mi, ze Rashford tu sanci momentalne chytil lip a pak na Jamese nezbyde moc mista...

Reagovat
kiwwi

ide proste o to, ze Wilson taku sancu ako Rashford nikdy nedostal

Reagovat
Busby babes

no podle me jde uz i o to, ze ji asi ani uz nedostane... sanci dostal, mozna ne takovou, ale tak to proste obcas chodi. povede se ti zapas, hrajes PL dalsich x let, nepovede, uz se s Champsu nevyhrabes...

Tak uvidime jak to s nim bude pristi rok. pral bych mu to.

Reagovat
kiwwi

jasne, taky Evans sa chytil tiez len preto ze bol v spravnom case na spravnom mieste a x lepsich hracov sa pred nim nechytilo

tak to uz byva no...jedina Wilsonova sanca momentalne je, ak by sa manazerom stal Giggs pretoze ten si ho strasne ceni...

Reagovat
Busby babes

prave tak nejak mi to prijde. protoze kdyz prijde Mou nebo kdokoliv jinej, tak i proste nema moc duvodu mu davat dalsi sance... musel by velmi presvedcit v priprave a to zpusobem co predvedl Rashford letos v prvnich zapasech... proto jsem spis skepticky. a stve me to o to vic, ze jsem mu fakt fandil. aspon ze ho pripadne vytlaci dalsi kluk z manchesteru a ne zadnej nakup.

Reagovat
smazaný uživatel

Není víc primočařejší a ani to není lepší zakončovatel. Jsou v tomhle minimálně na stejno. Rashford je mnohem lepší dribbler, lepší technik, umí obejít i víc hráčů.. Wilson na to neměl a nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

We're the famous Man United

Reagovat
vitasrp

Ta reakce zálohy na ztrátu míče teď. Jim trvá návrat do defenzivního postavení tak 10 sekund, to prostě nikdy fungovat nemůže.

Individuální bránění Stonese pak samozřejmě paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney je neskutocny zase, je vsade, od utoku az do obrany.

Reagovat
Busby babes

Today's semi-final continues a run of EVERY Man Utd FA Cup match since 2005 being picked for live TV in UK. Streak is 53 games & counting.

Reagovat
fantomas

Něco neskutečnýho.

Reagovat
KnoxXx

Martial moc panko

Reagovat
smazaný uživatel

Martial...

Reagovat
EXoRcIsT

boze Martial to je nieco neuveritelne ten ked bude pokracovat v progrese raz vyhra zlatu loptu

Reagovat
Zaschrona

Reakce na udajnou ruku je neuveritelna. Snad vsichni hraci prestali hrat a zvedali hnatu...

Reagovat
Busby babes

Přitom fakt mi nebylo proč.

Reagovat
EXoRcIsT

dat by som tam do druheho polcasu Valenciu namiesto Fosu-Mensaha aj ked nehra zle ale Valencia ma lepsie nabehy

Reagovat
fenixLFC

lukakua by konecne mohli naucit spracovat loptu, dva najazdy a hovno z toho kvôli debilnemu spracovaniu

Reagovat
Zaschrona

Obcas mi prijde, ze lip umi zpracovat balon i zed...

Reagovat
Busby babes

Uz chápu Zaschronu, ze ho chce vyhodit nejdyl o polocase. Taktiku Evertinu nechápu. S cim do toho zápasu šli? V záloze ke hrozne prehravame. Stazenejsi Wazza zatím super. Kvetak slušný, Martial a Rashford paráda. Škoda těch šanci. Měli jsme dat víc golu.

Reagovat
Makiii

Paradni zacatek, az na tu chybu, kdy sel sam Lukaku na Davida.

Skoda, ze tam nepadlo vic tech golu! Martial je proste neco neskutecnyho A Rashford to stejny, co predvadi na jeho vek. Fella nas proste vzdycky umlci totalne, ale posledni 2 zapasy co hral a dnes hraje dobre, nesmi nastoupit na DM, pak je uzitecnej! Vesmes neni koho kritizovat, max ty co nedaly svoje 100% sance, ze by je mely promenit.

Chce to dat jeste 1 rychlej gol a v klidu to dohrat...

Reagovat
Mastný Chobot

Ten Everton je absolútne o hovne, bráškovia

Reagovat
Infernoqt

Jsme v prvním poločase vyslali na branku víc střel než za celý prosinec.

Reagovat
Whitemedia

Everton je fakt směšný, o to smutnější pak je, že nás vyřadili..

Reagovat
Zaschrona

Pred tim mesicem to jeste alespon trochu k necemu vypadalo...

Reagovat
r.mrazik

Škoda že Mensah zatím směrem dopředu moc divoký...Ta podpora beku zatím nic moc

A doplňování Rashforda v útoku je taaaaak pomalý

Reagovat
smazaný uživatel

Doplnovanie Rashforda v utoku nieje nijak zvlast pomale...pravda je, ze mat na jednej strane Shawa a na druhej trebars Tonyho, tak by to vyzeralo este lepsie.

Reagovat
Zaschrona

Ultradefenzivni taktika smrdlani balonu pred nasi brankou fakt k uspechu nepovede. Chtic chodit do souboju opet nedostatecny. MU je ve vsech ohledech lepsi. Od nas zadny boj. Zrejme uz je o osudu rozhodnuto...

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Zaschrona

TIM CAHILL ‏@Tim_Cahill

We need to press higher. More runners from midfield going forward so Lukaku can have some support. 45mins just got to give it everything. Maybe make a change. Need some creativity or pace on the wings, crosses anything to help attack for @RomeluLukaku9

Reagovat
smazaný uživatel

Co to teď předvádíte? Zatažení v 8 lidech v podstatě v lajně?

Reagovat
I am Mancunian

lingard je strasny palic

Reagovat
Dawon

uaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...zas takova nadhera a zas lingardovo zakonceni

Reagovat
smazaný uživatel

Byť tam miesto Lingarda aspoň nadpriemerný hráč, musí byť minimálne 3-0

Reagovat
Infernoqt

Griezmann

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by bola celkom pecka, no

Reagovat
EXoRcIsT

boha jeho Lingard sam pred brakou cisty vyhlad ani jeden obranca tam a on to kopne kamsi do pi ce

Reagovat
Zaschrona

Videt dneska alespon nejakou snahu od Barkleyho by bylo fajn...

Reagovat
Whitemedia

Tady ji máš

Reagovat
I am Mancunian

coze, toto penalta

Reagovat
EXoRcIsT

wtf si robi srandu

Reagovat
EXoRcIsT

Daviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid

Reagovat
Infernoqt

LUKAKUUUU

Reagovat
smazaný uživatel

K A R M A

Sudí

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole to jsou penalty...

Reagovat
Whitemedia

Lukaku

Reagovat
jenage

De Geaaaaaaa!!!!

Reagovat
Dawon

DAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIID

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pičo David

Reagovat
smazaný uživatel

Bůh nejlepší brankář

Reagovat
vodka

DDG

Reagovat
Zaschrona

Proc to kope Lukaku a ne Bainesy

Reagovat
Dufan

Reagovat
Busby babes

nechytnul ji dva roky zpatky i bainesovi?

Reagovat
Zaschrona

Nevzpominam si, jestli to bylo proti vam, ale jenou proti nekomu nedal a od te doby to kope Lukaku, ktery ma mnohem, mnohem horsi bilanci...

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Zaschrona

Ok, nejak jsem zapomnel, ze to bylo proti vam, dik.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku chce do United

Reagovat
fenixLFC

lukaku to vylozene sabotuje

BTW videli ste pobehnut gibsona aspon raz smerom dozadu? on na to sere neskutocnym stylom

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna před chvíli odvracel Rojův centr na přední, po několikátý.. Ale je hrozně línej no.. Na druhý straně se to překlápí tak trochu na Carricka..

Reagovat
fantomas

De Gea prostě musí mít paže a zápěstí z oceli, to snad neni možný. Ale spravedlnost

Reagovat
SunFells

Szczesny má ruce z oceli

Reagovat
fantomas

Jj, a všude kolem slabý místo.

Reagovat
Infernoqt

Cleverly chtěl zase penaltu, ne? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Absolútne neschopný Everton by sa úplne nezaslúžene dostal do zápasu... To je v piči s tými rozhodcami.

Reagovat
Dawon

ty vole a my sme zas uuuuplne v prdeli

Reagovat
Mastný Chobot

Cleverley

Reagovat
smazaný uživatel

nevím , co bylo krásnější, DDG zákrok nebo vypichnutí míče Mensahem

Reagovat
vladis271

Clev je fakt šmatlák.

Reagovat
smazaný uživatel

Clev chce do United

Reagovat
Whitemedia

Stones v záloze

Reagovat
EXoRcIsT

Valencia ale dufam ze LVG timto neodpisal Mensaha

Reagovat
leroy

Mensah tam nemá čo robiť. Na prvý tím nemá, minimálne zatiaľ. Máme v podstate obe kraje obrany zabité nekopami, plus Mensah ani poriadne nedoplňuje priestor dopredu. To len drbnutý LVG tam robí pokusy jak jebnutý. Má len šťastie, že ho to rozhodnutie nasadiť ho nepotopilo. Bohužiaľ ten tím je tak nepozeratelný, že by som mu to prial. Som frustrovaný z tej hry, nebaví ma nás pozerávať.

Reagovat
scholes18

tak nepozeraj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

omg

Reagovat
kiwwi

ja budem reagovat len na tu prvu vetu...

Reagovat
Busby babes

to myslis vazne s tim Mensahem?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, to by od něj bylo dost hloupé, až na tu splašenost je Mensah super už teď

Reagovat
Zaschrona

Cleverley jak Kuka, co chce za sanci, sakra...

Reagovat
Dawon

Snad ted Mensaha nepotka Varelovsky osud

Reagovat
vodka

Barkley je taky padavky tvl, 2x po sobe to prihral

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho rozhodcu ešte cítim jeden zárez

Reagovat
smazaný uživatel

A Lukaku si asi pýta prestup

Reagovat
Infernoqt

Musíme dát druhej gol a snížit tlak.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku to vážně sabotuje

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

stridej

Reagovat
C-M@ster

Pokud to někomu taky padlo:

http://livesoccerg.com/st/stream57.html

Reagovat
smazaný uživatel

LVG je fakt kokot na entú

Reagovat
smazaný uživatel

By som ho rozbil ...

Reagovat
Busby babes

Místo aby nas ta penalta nakopla tak jsme uplne prestali hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

kurvaaaaaaaaaaa

Reagovat
KnoxXx

Fellaini

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Whitemedia

Umřu z té obrany a následně i z Fellainiho

Reagovat
Whitemedia

tak z Felly ne, penalta..

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka

Reagovat
KnoxXx

druhy zarez na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Co byl ten první? Chvilu mi padl stream, ale esi myslíš pentli, tak ta byla.

Reagovat
KnoxXx

tak tentokrat to mohli byt aj dva v jednom - penalta/redka

Reagovat
C-M@ster

To mohli, ale bylo to debilně vidět...

Reagovat
EXoRcIsT

bohaaaaaaaaa cista ruka a zabranil golu

Reagovat
Zaschrona

ok, to mela byt ruda a pencle...

Reagovat
Dawon

lehounka ruka

Reagovat
vodka

suarezovska ruka, rudá kurva

Reagovat
C-M@ster

Jaktože to Fellaini nereklamoval

Reagovat
Busby babes

Btw. Jags je golman?

Reagovat
Zaschrona

jasne, vsak uz i v PL zapase kdysi chytal

Reagovat
vodka

za sheffield chytal

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední může rukou, znáš to

Reagovat
Busby babes

V pořádku. Priste at si aspoň da dres naruby.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední může rukou, znáš to

Reagovat
Whitemedia

Jo, dokonce lepší, než Howard

Reagovat
smazaný uživatel

ale ronei je v té záloze lepší než na hrotu, tohle by mu šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí nezvladajko

Reagovat
Tolstobik

Rozhodci si dnes celej zapas jen honi pero jak to tak vypada....

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej zápas ve druhé půlce

Reagovat
smazaný uživatel

Láskavo žiadame kompenzáciu, ty kokotko.

Reagovat
fenixLFC

tak jasna ruka ze ju nikto nezaregistroval hlavne ze to je dalsi zarez od rozhodcu.....

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom tam tí kokoti sú, aby to zaregistrovali.

Reagovat
fenixLFC

nevidel to ani fellaini ktory bol od toho meter

Reagovat
smazaný uživatel

tak nezaregistroval to ani Fellaini zřejmě...

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini je momentálne v laufe a neregistroval by ani keby ho niekto kopol do hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Referinho zatím z hráčů Evertonu rozhodně nejlepší.

Reagovat
Zaschrona

Fakt skoda, ze je Cleverley uplny drevo.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Infernoqt

proto jsme ho šoupli do Evertonu

Reagovat
Zaschrona

Vy jste ho nikam nesoupli, skoncila mu u vas smlouva.

Reagovat
Infernoqt

když to vidíš takhle, tak kdyby nebyl dřevo, prodloužíme s ním

Reagovat
Zaschrona

Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš vážně?

Reagovat
Zaschrona

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Pogba dostal nabidku smlouvy, ale neprijal. Ale jinak pokracuj dal, skoro ti to i vyslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

ten dement rozhodca dostane Everton do zapasu vymyslenou penaltou a potom este neopiska jasnu penaltu pre nas

Reagovat
leroy

To je smiešny futbal, čo predvádzame. Ak ho prípadný FA Cup zachráni, tak zbohom dovidenia. Rezervujem si JISku na budúci rok.

Reagovat
Zaschrona

hodla Martinez dneska stridat?

Reagovat
Zaschrona

ok, pardon

Reagovat
Dawon

jezis Fello, strilej to hned

Reagovat
vladis271

Obrana Evertonu spravila teraz z Fellu Messiho

Reagovat
KnoxXx

navrat Rooneyho zda sa poriesil DM

Reagovat
Infernoqt

CM, hrajem s jednim def. štítem... asi nejlepší možná kombinace pro náš tým

Reagovat
smazaný uživatel

Ty picu Rashford, sialeny

Reagovat
Mastný Chobot

spravil pätičku, šialené

Reagovat
smazaný uživatel

Drz picu ty šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
TopinB

Nezvládáš

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

pozor na tlak, Palo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
raduinho

kokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

já ho miluji, dnes si tam dává fintíčky

Reagovat
KnoxXx

Own goal

Reagovat
smazaný uživatel

OCH DO PIČI

Reagovat
SunFells

Smaaaaaaalliiiiiiiiiiiiiiing

Reagovat
Infernoqt

Smalliiiinng

Reagovat
Whitemedia

GOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz nám daj penaltu ty prašivec

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mastný Chobot

SMAAAALLIIIIIIIING

Reagovat
Zaschrona

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
EXoRcIsT

do piceeeeeeeeeeeeeeeeeeee dakujeme ti kurwa jedne rozhodcovska ze si dostal Everton do zapsu zeby ci kkti na kolenach narastli

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel style.

Reagovat
SunFells

*Škrtel

Reagovat
vladis271

Mikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že se to nedostalo k Lukaku, ten by určitě překopnul

Reagovat
smazaný uživatel

To sa vôbec takto dá? Šikovný chlapec

Reagovat
Dawon

naprosto zaslouzene vyrovnani, zas katastrofalni vykon od te penalty...jestli prohrajem s nejhorsim evertonem za poslednich 15 let, tak at jdou fakt do pice

Reagovat
smazaný uživatel

jinak vysunutý fellaini, když se nemusí starat o rozehrávku a vepředu napadající lingard je super... rooney to pak solidně rozdává

Reagovat
fenixLFC

inak nech pozeram ten zaznam penalty furt dokola tak stale nevidim dovod preco sa tu palce ze nebola....

Reagovat
fenixLFC

place

Reagovat
CR7RONALDO

Preotže zasihaol ako prvú loptu

Reagovat
fenixLFC

nemam ten pocit....prinajlepsom ju bral zaroven s barkleym, pretoze on ju prvou nohou netrafil az na druhýkrát sa jej dotkol

Reagovat
kiwwi

lenze na prvykrat nebral ani toho Barkleyho

Reagovat
Zaschrona

Dotkl se ho, Ross to o pul kroku pozdeji spadl, i kdyz druhym kontaktem vas obrance zasahl balon. Mohl to ustat uplne v pohode, je to nasimulovana penalta, ale takova, ktera dle pravidel penaltou je. Presne ten typ penalty, ktere kdysi obhajoval Gary Neville v MNF.

Reagovat
Busby babes

za me trefil balon, jenze zaroven (o setinu pozdeji) trefil i Barkleyho. coz je podle soucasneho vykladu penalta ne? Takze myslim ze prisna, pokud by to nepiskl, tak se asi taky nikdo moc nedivi, ale urcite ne spatne odpiskana. tezke na posouzeni.

Reagovat
kiwwi

imho je penalta, ked beries loptu pritom jak beries hraca cez nohy..resp. ked vezmes loptu a pritom aj hraca a tu loptu neodkopnes dostatocne daleko tak aby ju uz ten "faulovany hrac" nevedel hrat

Reagovat
Busby babes

nechci se o to nejak moc hadat, tohle byl takovej dost hranicni zakrok. ale u hodne zakroku se nebere v potaz jestli hrac trefil prvne balon, pokud pak trefil i nohy protihrace. a to mi prijde, ze mohl byt tenhle pripad.

Presny vyklad pravidel neznam. pro me prisna penalta ale ok, piskl a problem s tim nemam. z pohledu rozhodciho to vypadalo spis jako penalta.

Reagovat
kiwwi

jak hovorim, rozhodujuce je, ci sa k tej lopte dostanes cisto alebo tak, ze najprv beries nohy protihraca a potom zasiahnes loptu

rozhodne to bol hranicny zakrok, ale z opakovaciek co som videl by som ho nepiskol...tymto samozrejme ospravedlnujem Taylora, pretoze on ziadne opakovacky nemal

Reagovat
Busby babes

jasne, chapu jak to myslis. proste smula pro nas v ten moment.

Reagovat
SunFells

Teď tam Smalling zaspal, měl to jako na talíři.

Reagovat
EXoRcIsT

do riti sak stiahni Carricka ved nestiha

Reagovat
smazaný uživatel

Toto neni možné Po polčase mohlo byť rozhodnuté a my nakoniec ideme prehrať? Ešte k tomu s takým šupáckym Evertonom? WOW. Ešte že Lukaku už je mysľou u nás.

Reagovat
Infernoqt

Ještěže ten míč Smalling netrefil. By si dal druhej vlastnák.

Reagovat
Zaschrona

Lukaku... uplne v klidu mohl dat hattrick...

Reagovat
SunFells

By porušil pre-contract.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
vladis271

čo ešte chceš ty drevo?

Reagovat
fenixLFC

lukaku uz zahodil 6 jasných sanci... neskutocne

Reagovat
C-M@ster

Však to měl na střelu

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikajúci zápas, nádhera.

Reagovat
Mastný Chobot

Jaký futbal teraz

Reagovat
EXoRcIsT

kriste boze to nemoze niekto iny kopnut roh za celu sezonu z neho nedame gol aj tak to bude furt Blind kopat

Reagovat
smazaný uživatel

blind teď dvakrát špatně....... a my nedáme ani jednu šanci dopíči

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku

Reagovat
Infernoqt

No tpč. Everton si už vytvořil víc šancí než my :D

Reagovat
KnoxXx

slepuch lamavy stale rozohrava rohy a Fellaini

Reagovat
Mastný Chobot

Lukaku toto ti nežerem

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

tí ho už kúpili

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, tohle musí být gól

Reagovat
C-M@ster

Kdyby nebyl Lukaku černej, tak bych přísahal, že je Giroudův bratr.

Reagovat
SunFells

Kdybys měl Honzo svaly a swag, tak bych přísahal, že hraješ v Black Sails kapitána Vanea.

Reagovat
C-M@ster

Black Sails je pičovina

Reagovat
SunFells

Tož Steve Martin tam roli nedostal no.

Reagovat
C-M@ster

To je div, když je to ten typ seriálu, kde by člověk čekal spíš Roba Schneidera.

Reagovat
SunFells

Toho by nezaplatili.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gunnersaurus

Fellaini najlepší hráč Utd

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney hraje dneska stopera?

Reagovat
vodka

jak to může být pořád 1:1 je fakt záhada...

Reagovat
Infernoqt

Jako kdyby Everton proměnil tu penaltu, tak jsme silně v řiti

Reagovat
Hokaido

Deulofeu je úžasnej, strašně jsem si ho oblíbil a hned bych ho bral do Chelsea. Věřím, že půjde hodně hodně nahoru, až zpřesní a ztvrdí hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard v živote nedá gól. Aj keby sa hralo ešte 25 rokov a hrá sám na prázdnu bránu, tak nejakým spôsobom proste ten gól nedá.

Reagovat
Hokaido

Jste úplný magoři s tím hatem na něj a děláte z něj obětního beránka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zakončení má slabý, no, to je fakt. Dlouhodobě základ asi ne, ale je to pracant a rozhodně platný člen kádru. Zasloužil by trochu víc respektu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Busby babes

to ne, ale zakonceni ma fakt tragicky. coz je blby, vhledem k tomu do kolika sanci se svym pohybem dostane...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku

Reagovat
Tomekcz

muze uz vystridat toho lempla Lingarda

Reagovat
EXoRcIsT

neverim LVG sa rozsvietila ziarovka v jeho hlave a da tam Herreru

Reagovat
smazaný uživatel

Odchádza MOTM

Reagovat
EXoRcIsT

prave dnes ked sa Fellainimu dari tak ho stiahne

Reagovat
Gunnersaurus

najlepší hráč dole ?

Reagovat
Zaschrona

Ale zajimalo by me, co nasim hracu o polocase kdo v kabine rekl. Absolutne neocekavana zmena v nasazeni.

Reagovat
jenage

Vyhodili Boba?

Reagovat
fenixLFC

nic, ozili ste az po tej penalte

Reagovat
vladis271

Fellu by som na jeho mieste rozhodne nestriedal

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley jasna cervena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

a nie ? veď ho naschval kopol

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Stridani LVG proste nepochopim asi nikdy, to fakt nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera

Reagovat
TopinB

Herrera

Reagovat
HorajzmAmmann

Vyborny zapas

Reagovat
HorajzmAmmann

Souhlas s komentatorem o2

Rohy Blinda

Reagovat
Whitemedia

De Gea

Reagovat
SunFells

Vždyť viděl, že na něj běží Lukaku.

Reagovat
Infernoqt

Lukaku je první útočník, který si dává ruce před pusu ještě před střelou.

Reagovat
Mastný Chobot

druhý, Giroud je starší

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď Lukaku aspoň prípadný gól neoslávi.

Reagovat
Infernoqt

MARTIAAAAAL

Reagovat
I am Mancunian

martialkoooooooloollooo

Reagovat
smazaný uživatel

MARTIAAAAAAAAAAAAAAAAAAL dsjfndsuhisadgniuadngikdfngvijdfnkgkdfnidfkjoadlgnvsd

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Hokaido

Bye bye Bobane

Reagovat
smazaný uživatel

MARTIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Martiaaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
Dawon

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Dawon

Anderko genialni asistence

Reagovat
Whitemedia

Kokoti..

Reagovat
jenage

Ty kraaaaaaavo

Reagovat
SunFells

van Gaal to dokázal

Reagovat
smazaný uživatel

Už aj my máme lepšiu sezónu než vy

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, finale FA Cupu > LM

Reagovat
EXoRcIsT

LM este nieje u nich ista

Reagovat
smazaný uživatel

Si to pohlidaji, jako vzdy

Reagovat
Mastný Chobot

šialené

Reagovat
SunFells

Šak vás ještě dojebe ve finále Crystal Palace

Reagovat
CubONE

Martiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
bbbauch

Anthonyyyy

Reagovat
pingla

Naniiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
fenixLFC

everton deja vu od poslednej ucasti

Reagovat
I am Mancunian

anderko krasne vybojoval tu prihravku na martialka

Reagovat
Trapper

Evertooon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jagielka

Reagovat
Error

Nevím co by se muselo stát, aby Manchester nevyhrál i finále.

Reagovat
C-M@ster

Zaslouženě

Reagovat
mickey mouse

bože

Reagovat
Hector17

Parádní zápas se šťastným koncem

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Martial je fakt uzasny hrac

Reagovat
EXoRcIsT

jak sa teraz zdravili a utesovali Lukaka ten je jasne u nas

Reagovat
Mastný Chobot

škodáá, Everton, škodáá

Reagovat
vladis271

Lukaku im to posral.

Reagovat
Zaschrona

Lepsi scenar, jak to mohl Everton opet a znova posrat, to se skoro vymyslet nedal... Gratulace United...

Reagovat
smazaný uživatel

vy ste fakt arsenal 2

Reagovat
EXoRcIsT

dufam ze vyhodia Boba lebo je to smutne pozerat na Everton v takej krize

Reagovat
fenixLFC

tentokrat ste vydrzali drzat stav 1:1 do 92. minuty, naposledy len do 87.

Reagovat
smazaný uživatel

progres

Reagovat
Busby babes

dik. ale druhej polocas jste zapas udelali vy. Nechapu, ze jsme najednou tak prestali hrat. zvlast po te penalte. to vas melo srazit a nas nakopnout a stal se presne opak.

ten zapas mel byt v polocase 3:0 nebo 3:1 a melo se jen dohravat... a nakonec zas takove drama. Pro nezaujateho asi super, ja byl na infarkt. :-D

A to jak jsem na celou hospodu zarval, kdyz se k Martialovi dostal mic: DO PICI DEJ TO, to barman jen tak nezapomene...

Reagovat
Zaschrona

Jojo, je mazec, jak je fotbal neuveritelne o psychice. Rozdil v nasi hre mezi 10. a 45. a pak od te penalty, to bylo neco neskutecnyho. A je to vlastne nakonec i dukaz o tom, ze Martinez z nas neni schopny dostat maximum. Hrat dobre ani ne pulku zapasu, to je fakt malo.

Reagovat
Busby babes

no podobna vec se da rict i o LVG. jen mame vetsi kvalitu v kadru

Reagovat
Zaschrona

A hezky moment, bohuzel jsem mel dneska nejak cely den pocit, ze to nemuzem vyhrat... No, bohuzel jsem si to i potvrdil, ale tohle bylo fakt krute. Ale takova kopana je.

Reagovat
smazaný uživatel

#MartinezOut

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastický zápas priatelia, stálo to za to.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Whitemedia

Už je Martinez vyhozený?

skoro nic už nebrání příchodu Mourinha do Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom Mourinho.

Reagovat
fenixLFC

ale evertonians by po dnesku mali nadavat najma na lukakua, ten im to vylozene prehral. jasne, vdaka martinezovi na to prvy polcas srali a aj napriek tomu mal lukaku dve jasne sance. to co dnes predviedol to bolo vylozene na facku a vypadnutie ide vylozene na jeho triko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

už se na něj těšíme, tenhle signál musel Edo pochopit

Reagovat
smazaný uživatel

Lenoch k United, Rashford do Chelsea

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
HorajzmAmmann

Martial + Rashford Radost sledovat !

Reagovat
EXoRcIsT

aj Fellaini , DDG a Rooney

Reagovat
HorajzmAmmann

já myslel celou dobu co hrají v United, ne jen dneska. Ale souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

WEMBLEY, WEMBLEY, We´re the famous Man United and we´re going to WEMBLEY

Reagovat
smazaný uživatel

ale ještě že máme ty naše mladíky

Reagovat
smazaný uživatel

transformujete se v menší klub, pro který je finále v FA Cupu maximum

Reagovat
kiwwi

janko, kebyze vyhrame FA Cup a skoncime 4. v lige tak mame lepsiu sezonu ako ktorykolvek klub okrem Leicestru

sice traga ale fakticky by to bola proste pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Toto už nesmieme vo finále pokaziť Ak by sme z takej úbohej sezóny nakoniec vyťažili víťazstvo v FA Cupe po 12 rokoch...

Reagovat
smazaný uživatel

před SAFem bylo takových ubohých sezón taky dost, ale někdy se aspoň ten FA Cup podařil - jako v 1983 a 1985

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
iamek

Goooooooool Amthonyyyyyy!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Explorer?

Reagovat
iamek

V 80 min pauza a musel jsem nekam skocit :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě dostává, jak tady před jakymkoliv zápasem United píšete, jak to dopadne špatně a výsledky proti nim, a pak čumíte jak to dopadne radši nic nepište a nebuďte chytrý

Reagovat
smazaný uživatel

"radši nic nepiště"

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, neumíš česky ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Z Martiala bude jednou nový Cantona

Reagovat
Zaschrona

Byl skvely, delal si s Besicem co chtel, i kdyz to mel na pozici, kterou, myslim, nikdy nehral, fakt tezke. Ale to srovnani, to si nejsem jisty, jestli uplne sedi.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím to spíš tak, že by mohl jednou znamenat pro tým to co znamenal Cantona...JEDNOU

Reagovat
Busby babes

hele, zrovna z nej bych druheho Cantonu fakt nechtel. Vzdyt to jsou uplne odlisne typy hracu. Druhej Henry, mozna (i kydz jemu asi vic sedi to kridlo)... u nas nevik ke komu bych ho prirovnal...

Reagovat
EXoRcIsT

kupit Griezmanna a hrat 4-3-3 pricom trojka Martial - Rashford - Griezmann by si menili miesta

Reagovat
Busby babes

to bych bral. ja bych za Griezmanna klidne tech 100 mega dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Neblázni, kvalitu už máme i tak dost velkou a u nás je to jen u trenérovi, být u nás SAF s tímto týmem, máme titul v kapse.

Reagovat
Busby babes

s tim souhlasim, ale Griezmanna povazuju za vyjimecneho hrace, takze pokud by ta moznost byla, tak bycho do toho sel. Pokud by v lete prisel jen on, tak budu spokojenej. Jeste bych bral stopera, jinak bych kadr nechal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna pozice pravýho křídla je místo který si myslim nás trápí docela dost. Lingard prostě nemá kvalitu na to aby tam mohl pravidelně hrát (pokud máme nějaké vyšší ambice) a Mata je hrozně pomalej a vůbec typově na tu pozici nesedí, takže já bych Griezmanna bral hned (a taky klidně za sto mega). Plus ještě pravej obránce, protože ty kraje obrany mi přijdou strašný...nalevo to snad bude v pohodě až se uzdraví Shaw, ale napravo Darmian moc nepřesvědčil a Fosu-Mensah na to ještě nemá (obzvlášť při podpoře útoku).

Reagovat
Busby babes

tak tady bych nesouhlasil. na kraje obrany mame dost hracu a tam posilu imho nepotrebujeme. asi to nejsou hraci co by hned ted byli nejlepsi na svete, ale potencial tam je velkej. takze at hrajou a uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost Darmiana odstřelit po jedné sezóně, priorita je stoper #1.

Reagovat
EXoRcIsT

Darmian je dobry hrac len ma krizu pod LVG ked prisiel tak bol najlepsi hrac na ihrisku v obrane 100% a aj utok dobre podporoval hraci United len potrebuju noveho trenera a zase zacnu hrat naco maju

Reagovat
smazaný uživatel

Spousta lidí zapomíná na to, jak hrál ze startu. Minule zase jednou připomněl, že to není žádný tragéd (a vysloužil si tím lavičku).

Reagovat
smazaný uživatel

A já nesouhlásím, abychom utratili 100 mega za hráče. Obránci Shaw, Rojo, Varela, Blind beru všechny možný varianty a druhá strana Darmian, Fosu a Valencia a když rozeberu ještě křídla Valencia, Mata, Lingard a druhá strana Depay, Januzaj, Martial co by ještě chtěl ten trenér. Ať raději koupíme stopera za 40-50 mega a útok se musí sehrát a klidně ještě počkat a nechat vyhrát mladíky. Martial, Rashford, Januzaj, Depay a i Lingard máš strašnej příslib do budoucna a je blbost zabít dva, tři hráče jedním za 100 mega. Giggs, Scholes, Neville a jim podobní se taky museli nechat vyhrát a ne koupit na stejnej post za 100 mega hráče jim tam.

Reagovat
SunFells

van Gaal, Mourinho a Moyes si u vás budou měnit místa.

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš no

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mimi_united

Hráči evertonu budú tejto sezóne doslova za hubičku

Reagovat
EXoRcIsT

ja by som do united nechcel ani jedneho hraca z Evertonu radsej nech dame sancu vlastnym naco Lukaka , Barkleyho alebo Stonesa nech dostavaju sance Perrerira , Januzaj , Rashford a TFM

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá logika. Tak to by se letos prodala celá Chelsea za 10m a United za 20.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Busby babes

taky dobry:

Today's FA Cup SF had bigger att (86,064) than first 569 games of this season's FA Cup combined (85,942). And approx 5 x gate receipts (£4m)

Reagovat
smazaný uživatel

a to je tak do kolikátého kola?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele