5. kolo (opakované zápasy)
24.02.2010 20:45 CET
3 : 1
po prodloužení
(0:0, 1:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

omg, zase zapas z vsechny prachy. Manciniho sestava zase Unikatni, na hristi zacne 7 beku, omg, divat se na to fakt neda. Po dobre Hughesovym rozehranym Craling cupu je toto dalsi vec, kterou Mancini posral, myslim si, ze ejho pokracovani neni v Citizens tak jisty, jak se na zacatku jeho prichodu zdalo a to je jednine dobre. Ale nadruhou stranu se ted budem soustredit jenom na LM a snad tam dokazem postoupit, a jestli ne, tak snad dalsi sezonu, ale uz bez toho hnupa na lavicce..

Reagovat
Mindas

Roberto znovu potěšil... Ale co, po dnešních plackách na OH mě nemůže nasrat.

Reagovat
smazaný uživatel

To možná, ale zas ti naši hokejisti Ty vole, to mě nasralo jak svině..Jinak fakt potěšil no, do zápasu od začátku nastoupí 7 beků, a prostě SWP sedí, fakt nechápu, ale jinak už Roberto v těch ztrátách bodů a a celejch zápasů celkem rychle dohání Hughese, a to teprv přisli ti nejlehčí soupeři, jací mohli A Jinak po posledních zápasech by si šejci tu smlouvu rozmyslet, a to, co bylo na začátku tak jasná věc, by mohlo padnout, navíc ty problémy s hráčeme, hádky a ty t. metody..No pokud se tým nespamatuje, Roberto by si po sezóně mohl balit kufry, a myslím si, že jak dosral CC i FA, tak teď dosere i ligu a pro mě by to bylo dobře a to pro to, že by odešel, portože na tento fotbal se fakt nedá dívat i na ten jeho systém celej atd atd., to si radši počkám na novýho trenéra, se kterým budou hrát cca. to co za Hughese, a ten rok anvíc mě nezabije. Prostě Roberto pryč!! !PROSÍM!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Predlzenie som nevidel lebo by som dostal infarkt a sme bez trofeje pod Mancinim vedenim neviem ci aj do tej stvorky sa dostaneme comu ja osobne moc neverim ked budu hrat takto tak nemame ziadne sance dufam len Mancini si zbali kufre pojde kade lahsie cuss

Reagovat
Mindas

Jak jinak u tebe. Nejdříve je Mancini výborný a najednou, ať si sbalí kufry. To vážně si nedokážeš nikdy stát za svým názorem bez toho, aby si ho měnil, jako ponožky?!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak .... a jak je na tom Mancini teď ???

Reagovat
Devil

Tak City zas bez trofeje...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele