5. kolo
22.09.2018 20:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Inter Milán 0:1

Hodně důležitého a cenného vítězství dosáhl Inter Milán na půdě Sampdorie. Nerazzurri zvítězili až díky pozdní brance Marcela Brozoviće a dokonale navázali na výhru proti Tottenhamu. Inter se v neúplné tabulce posunul na sedmé místo, těsně za janovského soupeře.

Inter Milán měl za sebou těžkou bitvu Ligy mistrů s Tottenhamem, ale příliš času k odpočinku neměl, neboť ho čekala další náročná zkouška v podobě zápasu na půdě Sampdorie. Hosté z Milána byli po celé utkání o něco lepším týmem a v prvním poločase museli řešit snad jen některé střelecké pokusy Fabia Quagliarelly, které mnoho paseky pro Handanoviče neudělaly. Mnohem nebezpečnější byl po půlhodině hry Mauro Icardi, jehož hlavička skončila vedle branky. Těsně před koncem prvního poločasu se Interu podařilo rozvlnit síť, avšak sudí Guida Nainggolanovu branku pro ofsajd neuznal.

Druhý poločas na stadionu Luigi Ferraris nabídl přeci jenom více zajímavých okamžiků. Hned zkraje si Námořnící pořádně oddechli, když se Candrevova střela zastavila o břevno. Něco málo po uplynutí hodiny hracího času měl Inter zajímavou pasáž hry, kdy spálil hned několik gólovek. Mauro Icardi nejprve hlavou trefil bránícího hráče a chvíli na to trefil Candreva jen střed branky. Do třetice pak znovu hlavičkoval Icardi, ale balón poslal vedle tyčky.

Čas ubíhal a zahozené gólovky Inter mohly mrzet. Samotný závěr utkání znamenal opět velmi zajímavou pasáž. Tři minuty před koncem vstřelil Inter druhý gól, který pan Guida neuznal. Balón totiž už před přihrávkou opustil hrací plochu. Krátce na to vsítila gól i Sampdoria a branka nebyla uznána pro ofsajd.

Oba celky už se nejspíše viděly v šatnách za bezbrankového stavu, když ve čtvrté minutě nastavení rozhodl chorvatský záložník Marcelo Brozović. Sampdoria špatně odvrátila rohový kop a Marcelo Brozović propálil vše, co mu stálo v cestě. Inter Milán na poslední chvíli rozhodl o své výhře a v tabulce se posune výše.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele