5. kolo
23.09.2018 12:30 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

Turín FC - SSC Neapol 1:3

Neapol zvládla ostrý test na půdě Turína a po výhře 3:1 má další tři body. Ancelottiho svěřenci zadělali na tři body už v prvním poločase, kdy se trefili Insigne a Verdi. Prvně jmenovaný pak na začátku druhého poločasu vstřelil i třetí gól a Býci stihli už jen snížit.

Parthenopei potřebovali po výpadku v Lize mistrů zabrat a zápas na Olympijském stadionu v Turíně zvládli na výbornou. Dlouho to přitom netrvalo a Neapol už po čtyřech minutách vedla 1:0. Lupertův centr obrana Turína nedokázala odkopnout a fatálního selhání stoperské dvojice využil rychlou a přesnou střelou Lorenzo Insigne!

Carlo Ancelotti si těžko mohl představit lepší začátek, navíc Neapol byla nadále lepší a svého soupeře mačkala. Ve 20.minutě pak přišlo logické vyústění v podobě druhé branky. Přihrávku Mertense na značku pokutového kopu dopravil do branky rovnou z první Simone Verdi. Zatímco Ancelotti mohl být spokojen, jeho protějšku Mazzarimu přibývaly vrásky na čele.

Turín se ale tak snadno podvolit nechtělo a po změně stran nastoupil do zápasu úplně jiný tým.Pouhých pět minut po začátku druhého poločasu už to bylo jen o jednu branku. Lupert ve vápně fauloval Berenguera a nařízenou penaltu bezpečně proměnil Andrea Belotti.

Neapol ale stále vedla a po hodině hry si vzala dvoubrankové vedení zpátky. Callejón dostal ve vápně tolik prostoru a času, že stihl vypálit do tyče a z následné dorážky uklidil balón k přední tyči Lorenzo Insigne. Na další odpor se Turín nezmohl. Do konce zápasu se sice ještě snažil s výsledkem něco udělat, ale dobře organizovaný soupeř ho do ničeho nepustil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele