8. kolo
05.10.2018 20:30 CET
3 : 2
(1:0)

Reportáž

Turín FC - Frosinone Calcio 3:2

FC Turín zvládl roli favorita a Frosinone doma porazil 3:2. Zdánlivě rozhodnutý zápas si domácí ještě zkomplikovali a vítěznou branku zaznamenali až čtvrthodinu před koncem. Kanárkům nakonec nepovedlo ani smazání dvoubrankového manka.

Kdo je na hřišti pánem ukázal Turín hned v 7.minutě, kdy Andrea Belotti i s pomocí teče orazítkoval vzdálenější tyč Sportiellovy branky. Tlak domácí navíc neustával a ve 20.minutě už to Granatě klaplo. Tomás Rincón se rozhodl zpoza vápna vypálit a nádhernou ranou k tyči zajistil turínskému celku vedení. Domácí i po vstřelené brance byli častěji na balónu, ale šanci si do konce poločasu už nevytvořili.

Frosinone toho v první půli moc nevymyslelo a na začátku druhého poločasu si zápas výrazně zkomplikovalo druhou inkasovanou brankou. Střelu Zazy už uvnitř vápna Sportiello ještě vyrazil, ale bezprostřední dorážku Daniela Baselliho už nedokázal zastavit. Definitivní rozhodnutí mohl o chvilku později přinést Meité, ale jeho dobrou ránu Sportiello vyrazil. Frosinone mohlo prohrávat o tři branky a o výhře Granaty by nikdo nepochynova. Hosté se ale dokázali vrátit zět do utkání. Po hodině hry Sirigu nezachytil nepříjemný centr z rohového kopu, ten propadl až těsně na zadní tyč, kde z úhlu Edoardo Goldaniga doslova dotlačil balón za brankovou čáru.

Turín inkasovaná branka rozhodila a hosté toho za dalších pět minut dokonale využili. Camillo Ciano si povyskočil na Campbellovu pobídku a hlavou k tyči srovnal na 2:2. Stadio Olimpico v Turíně oněmělo.

Domácí sice okamžitě zvýšili obrátky, ale branka Izza nebyla pro ofsajd uznána. Každopádně výrazně aktivní Turín přeci jen vedení na svojí stranu strhl. Álex Berenguer přiběhl k odvrácenému balónu a tvrdou ranou do šibenice nedal Sportiellovi absolutně žádnou šanci. Granata znovu vedla a čtvrthodinu před koncem mohla přidat pojistku, jenže N¨Koulou trefil z malého vápna břevno!

Frosinone bylo ve hře o body až do závěrečného hvizdu, tlak si ale nevypracovalo a v Turíně prohrálo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele