3. kolo
02.09.2018 20:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - Frosinone Calcio 1:0

Roli favorita splnilo Lazio a po zápase s Frosinone získalo první tři body. I přesto, že byl římský celek po většinu zápasu lepší, na výhru se nakonec nadřel. Ke třem bodům stačila jediná branka Luise Alberta krátce po změně stran.

Lazio potřebovalo po dvou porážkách s Neapolí a Juventusem už zabrat a Frosinone bylo ideálním protivníkem. Inzaghiho svěřenci začali hodně dobře a brzy slavili první branku, i když zbytečně. Hlavičkující Milinković-Savić stál v ofsajdu. Po čtvrthodině hry spálil velkou tutovku Parolo, který si naběhl na centr Luliće a zblízka trefil tyč. A Lazio dál zahazovalo jednu tutovku za druhou. Po přihrávce Milinkoviće-Saviće nepřekonal hostujícího brankáře Ciro Immobile a stejný muž o chvíli později pálil z malého vápna před odkrytou brankou vedle. Před koncem prvního poločasu pak střílel opět těsně vedle Milinković-Savić.

Biancocelesti zahodili v první polovině obrovské množství gólovek a trenér Simone Inzaghi se dost možná obával, aby jeho tým z náhlé akce soupeře neinkasoval. Lazio ale vytrvalo v aktivní hře a ve 49. minutě se konečně dočkalo. Po centru Luliće nastal ve vápně Frosinone velký zmatek, který ukončil až tvrdou a přesnou střelou Luis Alberto.

Domácí byli nadále lepší a mohli navýšit náskok, jenže se vrátili k zahazování. Zblízka nedokázal trefit branku Acerbi a i další příležitosti zůstaly nevyužity. Frosinone v závěru vycítilo šanci a tlačilo se dopředu. Stačila jediná nepozornost v obranných řadách Biancocelesti a mohlo být vyrovnáno. Naštěstí pro domácí Tifosi si Lazio hubené vedení vzít nenechalo a nakonec získalo důležité tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele