2. kolo
26.08.2018 20:30 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Janov CFC - Empoli FC 2:1

CFC Janov uctil památku obětí na dálničním mostě Ponte Morandi domácí výhrou 2:1 nad nováčkem z Empoli, který naopak nenavázal na dobrý výsledek z minulého týdne. Grifové to s Azzurri vůbec neměli jednoduché a o výsledek se museli obávat až do závěrečného hvizdu.

Empoli bylo dokonce v zápase lepším týmem. Mělo větší držení balónu i více střeleckých pokusů. Zaostalo však v nejdůležitější statistice. Byl to zvláštní večer na stadionu Luigi Ferraris. Všichni přítomní si připomínali obrovskou tragédii na dálničním mostě Ponte Morandi, kvůli které musel být první zápas CFC odložen.

Každopádně Janov byl v úvodu zápasu lepší a to natolik, že si po čtvrthodině hry vytvořil dvougólový náskok. Už v 6.minutě umístil z první centr Kouamého Krzysztof Piatek a v 18.minutě sám asistující Kouamé zvyšoval na 2:0, když mu krásný pas za obranu předložil Criscito. Janov byl na koni a hostům chvíli trvalo, než se z dvojnásobného direktu otřepali. Po půlhodině hry totiž opět hrozili Grifové, jmenovitě Zukanovič, ale Terraccino nemusel zasahovat. Empoli až v závěru prvního poločasu vyvinulo tlak, ale kontaktní branky se nedočkalo.

Hosté v závěru prvního poločasu naznačili své možnosti a celý druhý poločas byl prakticky v jejich režii. Janov pochopitelně nikam nehnal a tak bylo častěji na míči Empoli. V 51.minutě po krásné střele Zajce výtečně zasáhl Marchetti a uchránil domácím dvoubrankový náskok. Empoli přidávalo plyn, ale Janov houževnatě bránil. V závěru pak domácí cíleně kouskovali hru a šli si vstříc třem bodům. Přesto nakonec ještě bylo zaděláno na drama. Ve čtvrté minutě nastavení se po dlouhé přihrávce na malé vápno špičkou kopačky prosadil Samuel Mráz a hosté ještě rychle spěchali. Času ale nebylo nazbyt. Sudí o chvíli později utkání ukončil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele