4. kolo
15.09.2018 20:30 CET
0 : 5
(0:1)
Stadión:
 

Reportáž

Frosinone Calcio - UC Sampdoria 0:5

V noční můru se proměnilo "domácí" utkání Frosinone. To v Turíně utrpělo pětigólový debakl od Sampdorie a s hrozivým skóre 0:10 okupuje předposlední místo tabulky. Sampdoria soupeře načala už v prvním poločase, ale opravdovou kanonádu spustila až po změně stran.

Frosinone je společně s Boloňou jediným týmem, který v lize ještě ani neskóroval a především tuto smutnou bilanci chtělo proti Námořníkům změnit. Nepovedlo se.

Sampdoria začala v turínském azylu, kde Frosinone hrává domácí zápasy, lépe a po deseti minutách už měla v kapse jednobrankový náskok. Krásnou akci na jeden dotek zakončil před prázdnou brankou Fabio Quagliarella. Frosinone se sice snažilo o vyrovnání, ale výsledkem byla jen nepřesná hlavička Salamona. Naopak na druhé straně vystrašil domácí fanoušky veterán Quagliarella, ale i kdyby se trefil, byl by mu máván ofsajd.

Námořníci zdvojnásobili vedení krátce po změně stran a opět to byla pohledná akce na jeden dotek. Centr zleva přistál přesně na kopačce neobsazeného Caprariho a Sportiello byl opět bez šance. Nešťastné Frosinone pak inkasovalo jeden gól za druhým. Gregoire Defrel tak dlouho postupoval s balónem u nohy, až přesně k tyči zakončil.

V závěru pak hosté kopali penaltu po faulu na Dawida Kownackiho a sám faulovaný jí proměnil. Nepopulárního bůra pak domácí schytali v 86. minutě, kdy se druhou brankou v zápase prosadil Defrel a to z akce podobné prvním dvěma gólovým. Ponížení domácích bylo dokonáno. Sampdoria zvítězila v Turíně 5:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele