2. kolo
26.08.2018 20:30 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - US Sassuolo 2:2

Před týdnem si vyšlápli na Inter Milán, ale nyní měli vůbec co dělat, aby zachránili konečnou remízu. Sassuolo na půdě Cagliari vyrovnalo na konečných 2:2 až v deváté minutě nastaveného času a navíc z pokutového kopu a hraní rukou. Onu penaltu proměnil Kevin-Prince Boateng.

První vážnější střelecký pokus měli na svědomí hosté, brankář Cragno však přízemní pokus kryl. O chvíli později zaměstnal Cragna opět Sensi, když na něj postupoval zcela sám a Cragno výtečně zasáhl. Sassuolo nedalo a vzápětí inkasovalo. Na načechraný Padoinův centr si ve vápně naskočil Leonardo Pavoletti a Sardegna Aréna se mohla radovat. Cagliari pak mělo velkou možnost před přestávkou zvýšit, ale autor první trefy Pavoletti tentokrát hlavičkoval jen těsně vedle.

Sassuolo dotahovalo po změně stran jednobrankové manko a náskok soupeře se mu podařilo vymazat v 53.minutě. Zničehonic obrana domácích zapomněla na Domenica Berardiho, který si to po kolmé přihrávce pelášil sám na Cragna a zkušeně zakončil.

Utkání pak nabídlo vyrovnanou partii a další dobrá příležitost přišla až dvacet minut před koncem. Neroverdi orazítkovalo břevno, ale i kdyby vsítili gól, nebyl by pro ofsajd uznán. Sardegna Aréna pak podruhé propukla v obrovský jásot v 73.minutě, kdy si na rohový kop opět naskočil Leonardo Pavoletti a svojí druhou brankou přiblížil Sardiňanům tři body.

Výsledek 2:1 drželi domácí až do dlouhého nastaveného času. Sudí ukázal sedm minut, ale reálně kvůli zdržování nakonec nastavil ještě víc. V šesté minutě nastavení odmítl definitivně zpečetit zápas Barella, jehož střelu Consigli výborně kryl a pak to přišlo. Po Babacarově střele došlo ve vápně k hraní rukou a sudí byl nelítostný. Kevin-Prince Boateng nervové vypětí zvládl a doslova za pět dvanáct urval pro Sassuolo bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele