4. kolo
16.09.2018 20:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - AC Milán 1:1

AC Milán hned v prvním zápase po reprezentační přestávce ztratil body. Na Sardinii sice musel dohánět manko, ale konečná remíza 1:1 je pro něj prostě málo. Cagliari poslal do rychlého vedení Joao Pedro a za Rossoneri srovnával stav Gonzalo Higuaín.

Rossoneri tak nepotvrdili skvostnou vzájemnou bilanci a bod je pro něj rozhodně ztrátou. Pro milánský celek to nebyl vůbec povedený začátek. Už ve čtvrté minutě nedokázala obrana Rossoneri jakkoliv zareagovat na průnik Leonarda Pavolettiho a za Donnarummou nejenže zvonila tyč, ale z následného odrazu se trefil do sítě Joao Pedro, takže Cagliari vedlo. Milán se snažil o okamžitou odpověď, ale Rodríguez svojí střelou pouze vyprášil Cragnovo rukavice.

V 16.minutě mělo AC kopec štěstí, když Barellova krásná střela skončila na tyči! Na druhé straně zase zazdil tutovku Calhanoglu, který po jemném centru zakončoval z malého vápna trestuhodně nad.

Svěřenci Gennara Gattusa se dočkali vyrovnání až po změně stran a konečně se prosadila letní akvizice z Juventusu Gonzalo Higuaín. Argentinský střelec obdržel od Kessiého načasovanou přihrávku do běhu, vyhnul se Cragnovi a střelou do odkryté branky srovnal na 1:1.

Milán se s remízou nechtěl spokojit a byl nadále aktivnější. Suso si udělal prostor ke střele, ale po jeho typické akci tentokrát hodně minul. Sardiňané drželi nadějný výsledek a Milán se zejména v závěru utkání tlačil dopředu. V jeho nastavení opět těsně minul Suso a stejně dopadla i tutovka Higuaína. Hosté ze závěrečného tlaku vítězný gól nevydolovali a musejí se spokojit s jedním bodem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele