10. kolo
25.10.2017 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

US Sassuolo - Udinese Calcio 0:1

Antonín Barák se stal hrdinou zápasu na půdě Sassuola. Udinese tam zvítězilo nejtěsnějším rozdílem a v tabulce poskočilo na třinácté místo. Neroverdi jsou patnáctí.

Utkání na Cittá del Tricolore nabídlo vyrovnanou partii se šťastným koncem pro hostující Zebry. Skutečně Udinese nemělo nijak navrch, ale svojí větší příležitost dokázalo zužitkovat, zatímco domácím se to nepodařilo.

Hrdinou zápasu se tak stal autor jediné trefy Antonín Barák. Přitom někdejší hráč Slavie mohl být i negativním hrdinou, protože v průběhu prvního poločasu vyrobil velkou hrubku, po které mohl vstřelit vedoucí gól Domenico Berardi. Útočník domácích se pokoušel o obstřel, ale ten byl hodně nepřesný a brankář Bizzarri vůbec nemusel zasahovat. Poněkud světlejší okamžik si český záložník vybral ve 32. minutě, kdy mu balón perfektně pustil Stipe Perica a Barák umístěnou ranou poslal Udinese do vedení!

Sassuolo překvapivě nedokázalo na inkasovanou branku jakkoliv reagovat. Vetšinu zápasu sice drželo častěji balón na svých kopačkách, ale do tutovek se nedostávalo. Pozorný byl i brankář Bizzarri.

Veškeré střelecké pokusy Neroverdi končily buď vedle, nebo právě na hostujícím brankáři. Pro Missiroliho platil první případ a pro Politanův volný přímý kop zase druhý. Sassuolu nebyl nic platný ani dlouhý, šestiminutový nastavený čas. Udinese se probránilo ke třem bodům a v tabulce si polepší.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele