21. kolo
21.01.2018 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Mazzarri v druhém utkání bere jen bod proti Sassuolu

Sassuolo nebylo proti Turínu vůbec lídrem, ale nakonec se dokázalo srovnat s jeho aktivní hrou a bere z utkání bod. Pro domácí je to úspěch zvláště proto, že od 26. minuty a branky Joela Obiho prohrávali. Nakonec si ale berou alespoň bod, o což se ve druhé půli postaral útočník Domenico Berardi.

Domácí se uchýlili opět ke stejným oporám, takže jsme mohli vidět hráče jako Consigli, Acerbi, Lirola, Duncan, Magnanelli, Ragusa, Falcinelli nebo samozřejmě Berardi. Trenér Mazzarri pomalu tvaruje Turín ke svému obrazu a dnes spoléhal na Sirigua, N'Koulou, Molinara, Baselliho, Rincóna, Obiho, Falquého, Nianga a Berenguera. Právě Berenguer se poměrně obratně vyhnul dvěma protihráčům, jenže v rozhodující chvíli o balon přišel.

Po rychle rozehraném rohu se míč dostal k Falquému, leč ten následně centroval pouze do rukavic připraveného Consigliho. V osmnácté minutě se balon po centru ze strany dostal až k Falcinellimu, který z bezprostřední blízkosti zakončil hlavou těsně vedle. Po pětadvaceti minutách už se skóre utkání měnilo

Volný přímý kop se dostal až do vápna, kde jej domácí stoper poměrně nešťastně odvrátil pouze na kopačku připraveného Joela Obiho. Mladý záložník nelenil a poslal jej přesně do míst, kam brankář Consigli nedosáhl - 1:0 pro hosty.

Ani domácí se ale nevzdali. Duncan si seběhl na hranici velkého vápna, odkud z levé strany vypálil velmi dobře. Pár minut před koncem se po rychle rozehraném volnému kopu díky kombinaci dostal míč k Ragusovi, který si počínal výtečně a pálil na bránu, ale brankář Sirigu už něco odchytal a podobné rány ho málokdy překvapí.

Po změně stran chtělo Sassuolo přidat. Domenico Berardi centroval z pravé strany, ovšem jeho centr si přivlastnil a následně odvrátil pohotový obránce Nicolás Burdisso. O chvíli později už to ale domácím vyšlo a zcela zaslouženě srovnali. Dlouhý Duncanův centr za obranu si zpracoval právě Domenico Berardi, který si přehodil míč na druhou stranu, čímž se zbavil obránce. Pak už jen krásně zamířil a překonal Sirigua - 1:1.

Po hodině hry se do šance řítil také Alessandro Matri, ke kterému se dostal balon na malém vápně. Matri ale k překvapením mnohých mířil jen do rukavic překvapeného brankáře. De Silvestri si naskočil na centr z levé strany, ale také on mířil mimo. Dvacet minut před koncem utkání mohl strhnout vedení na stranu domácích Peluso, který ale centr ze strany hlavičkoval jen do tyče!

To byla obrovská šance, která Sassuolo hodně mrzela. Levou tyč hostí zase minul v samostatném náběhu ocitnuvší se veterán Alessandro Matri. Hostující útočník Iago Falqué pak zkoušel vypálit ze střední vzdálenosti, ale jeho ránu zneškodnil obránce Goldaniga ještě před brankářem Consiglim, který mu následně mohl děkovat.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele