8. kolo
15.10.2017 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Chievo ubránilo proti Sassuolu remízu

Mizérie útočné hry Sassuola pokračuje, Chievo naopak stále plní svou pověst a ani dnes neinkasovalo. Z velké části za to ale může právě neschopnost domácích Neroverdi, kteří až na několik pokusů Domenica Berardiho neukázali opět prakticky nic. Chievu stačila jeho pověstná obrana a ani ono se do útoku moc nehnalo.

Prágvě Domenico Berardi byl hlavním tahounem Sassuola, jak se od něj už dlouho očekává. Mnoho šancí mu ale pevná obrana Mussi Volanti nedávala, takže to zkoušel spíš střelami z větší vzdálenosti. Pryč je jednoduchost a hravost Di Francescova týmu, Bucci mu zatím nedokázal vtisknout nějakou tvář. Rovněž dnes bylo vidět, jak se Sassuolo spoléhá na individuality.

Často se ozýva pískot z tribun, což jasně dokládá, o jak "atraktivní" utkání se jednalo. Nepomáhal ani Domenico Berardi, který si před koncem první půle naběhl na Duncanovu příhrávku. Trefil ale pouze vyběhnutého gólmana Sorrentina, kterému mohlo Chievo děkovat. Na opačné straně se o něco podobného pokoušel Roberto Inglese, ale ani on nebyl moc úspěšný.

Druhý poločas mnoho změn k lepšímu nepřinesl. Několik střídání na obou stranách, to ano, ale ani noví hráči nedokázali nic konstruktivního vymyslet. Alfred Duncan ano, když nahával ostře před bránu. Jeho střílený centr tečoval do brány obránce Paolo Cannavaro a slavil, ale kvůli ofsajdu jeho branka správně nebyla uznána.

Dvacet minut před koncem se utrpení diváků nedivil obránce Acerbi, který chvíli hledal nějakého nabíhajícího spoluhráče, jenže nenašel. A proto se rozhodl o samostatnou akci, kterou zakončil tvrdou ránou z třiceti metrů. Prolétla jen těsně nad břevnem! A i kdyby ne, brankář Sorrentino ji pro jistotu kontroloval očima.

Podobný záměr měl záložník Lucas Castro, který chtěl Consigliho překonat lobem. Brankář Sassuola se ale jednak rychle vrátil do brány a jednak techické zakončení ještě vyškrábl nad břevno. Domácím nepomohl ani střídající Diego Falcinelli, který mířil jen do zkušeného brankáře Stefana Sorrentina. Sassuolo opět zklamalo, Chievo je spokojené s nulou vzadu.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele