32. kolo
15.04.2018 15:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Sassuolo i Benevento našlo dvougólové střelce v remízovém utkání

Benevento podalo proti domácímu Sassuolu opět dobrý výkon, ale ani tentokrát mu to nestačilo na tři body. Čarodějky získaly jen jeden bod, i když se dvakrát prosadil Cheick Diabaté. Taktéž domácí totiž našli svého dvougólového střelce, kterým se stal Matteo Politano. Sassuolo si i díky němu dál drží odstup od pásma sestupu.

Benevento proti Sassuolu neumí vyhrávat a dnes to jen potvrdilo. Hosté opět spoléhali na útočné trio v podání Guilhermeho, Diabatého a Iemmella, které mělo hodně zatápět domácí obraně. Sassuolo vsadilo na dvojici Politano a Babacar, která je dostatečně různorodá a do hry vnáší odlišné elementy.

Do první šance se dostal mladý domácí záložník Francesco Cassata. V 16. minutě si zpracoval letící míč a poté zkoušel překvapit vyběhnutého Puggioniho obloučkem. To se mu však nepovedlo, protože balon skončil těsně nad břevnem. Naopak udeřili hosté. Cheick Diabaté se ocitl tváří v tvář brankáři Consiglimu a po ponechání výhody jej dokázal obloučkem překonat - 1:0.

Benevento náhle ožilo a Sassuolo chvíli nevědělo, jak dál. Navíc jej málem potrestal ještě Djuričić, který se po zpětné přihrávce zjevil zcela sám před brankářem, avšak minul! A hosty to hodně mrzelo, neboť dlouhý míč po chybě obrany Beneventa doběhl aktivní Babacar a předložil jej zpětnou nahrávkou na penaltu. Tam nikdo nepohlídal Mattea Politana, který z voleje umístil balon do brány - 1:1.

Druhý poločas na začátku nenabídl tak zajímavou podívanou a oběma mužstvům trvalo, než se dostala do tempa. Patnáct minut po návratu z kabin se málem prosadil po zajímavé ráně Sandro, ale brankář Consigli si poradil.

I díky tomu se Sassuolo mohlo soustředit na útok a ten mu vyšel. Další chybu obrany Beneventa potrestal opět Matteo Politano, který si naběhl do uličky a dalším krásným obloučkem, touto specialitou dnešního utkání, překonal padajícího brankáře Puggioniho!

Ani obrana Sassuola se ale nevyvarovala chyby. Hostující záložník Danilo Cataldi potáhl míč po levé straně a přihrál na střed pokutového území. Tam byl hodně důrazný Cheick Diabaté, kterého nikdo nestínoval dostatečně přesvědčivě. Zkušený hrot se natáhl po míči a skluzem srovnal na 2:2.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele